Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205316 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2380 -: Януари 26, 2012, 11:34:15 am »
Ти си Меркурий. Нямаш високо мнение за човека, който ти се е обадил, макар, че предишният контакт между вас е бил тригон - външно нямаш причини да не го понасяш. Ти си в знака на Сатурн и екзалтираш Марс - първата ти грижа е настоящият ти работодател/настоящата ти работа и управителят на вписания в 11-ти дом Овен - фондацията ти или доходите от настоящата ти работа и на твоя 6-ти - служителите ти. Ти си и в дом на заточение на Луна - твоите доходи. Той ги екзалтира - вероятно е предложил бая прилично заплащане. Това не ти е най-важната тема в момента и е нещо, с което си склонна да направиш компромис. Той е в твоя 12-ти - имаш подозрения за мотивите и "чистоплътността му" или настояваш отношенията помежду ви да останат "тайни". В твоя първи дом е ЮЛВ. СЛВ е при него - доста по-силен е от теб в момента. Все пак, ако е въпрос разбрали ли сте се, бих рекла по-скоро не, не си кандисала. На Меркурий последният му аспект е скандал с шефа - квадратура към Сатурн.

Но преди това имаме секстил с Луна и тук вече ще трябва да се обърнем към допълнителната работа като местодомуване в хорара. Аз бих взела именно Луна - 6-ти от 10-ти за допълнителна работа - тя е в знака на падението ти, ти си в знака на заточението й, но ще те види чрез секстил. Луната ще пренесе светлина от Юпитер към теб - чрез два секстила. Може и да е компромис, но да си приела предложението. Парс Фортуна на върха на втори дом също наклонява везните натам.

Между другото, между неговите пари и твоя джоб няма аспект. Все пак май няма да стане работата.
« Последна редакция: Януари 26, 2012, 11:52:14 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #2381 -: Януари 26, 2012, 12:59:05 pm »
Благодаря, Дидка, за изчерпателния отговор. довечера ще се разкрия.  :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2382 -: Януари 26, 2012, 02:27:14 pm »
Ще разглеждам картата като елекция като за начало. Луната е растяща, в знак на Юпитер, по-точно в смесена рецепция с Юпитер. Между Луна и Юпитер предстои секстил. След това Луната ще направи съвпад с екзалтирана Венера. Откъм пари би трябвало да изглежда добре. Но много мутабелно ми се струва - Луната, оста AC/DC. Ако има споразумение, е възможно в един следващ момент условията да се предоговорят. Последните два аспекта на Луната не са благоприятни - опозиция с Марс и квинкокс със Сатурн, а Сатурн е силен. Така ми изглежда, че първоначално си се въодушевила, а след това си решила, че не си струва да си хабиш силите.

Да пробвам като карта на първа среща. Според Мона Ригер активната страна е по АС, т.е. този, който те е потърсил за работата, а приемащата страна, т.е. ти, си по DC. Няма връзка между Меркурий и Юпитер. Меркурий в Козирог изглежда сравнително благонадежден, но това е знакът на падение на Юпитер, т.е. предложението им може да не ти се стори подходящо/изгодно. Между управителите на 3-тите ви домове предстои квинкокс - това може да са допълнителните условия, за които спомена Аброуд. Луната няма да завърши секстила си с Меркурий, защото той ще смени знака преди това, т.е. няма да успее да пренесе светлина между управителите на оста AC/DC. Изглежда ми, че няма да приемеш. Може би те не знаят още това.

Съжалявам, ако греша. :blink: Или ако съм те накарала да чакаш с разкриването. Благодаря, че ме изчака!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2383 -: Януари 26, 2012, 03:33:10 pm »
Благодаря, Мирабела! Аз веднага съм готова да кажа отговора, обаче ми се иска да дам повече информация, относно това кой какви попадения има. Затова ще изчакам докато се прибера у дома и тогава ще ви пиша. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2384 -: Януари 26, 2012, 03:38:57 pm »
Като карта на обаждане, по-скоро не. Няма да има време да вникна в доводите ти защо; предложението може да има общо с международни контакти. 

По въпроса на Стелла.

(обаче хмм има съмнително тука по 5/11, да не е спирачката такава.. ;D)

Въпросът ми е дали ще пристигне скоро?

Зависи кое е скоро? Забавяне ще има май, но до две седмици мисля трябва да е при теб.
« Последна редакция: Януари 26, 2012, 03:50:04 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2385 -: Януари 26, 2012, 04:32:29 pm »
Вие и двете сте очарователни, всяка по свой уникален начин. Независимо от отговора на хорара, присъствието ви във форума е ярко.

Мерси Кали! :wub: ;D

Re:Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2386 -: Януари 26, 2012, 04:40:24 pm »
Здравей Стела,може ли да ми кажеш какво ще ми донесат аспектите на планетите и преминаването им през домовете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2387 -: Януари 26, 2012, 04:55:20 pm »
Луната няма да завърши секстила си с Меркурий, защото той ще смени знака преди това, т.е. няма да успее да пренесе светлина между управителите на оста AC/DC.

Права си! За някакви си секунди няма да завърши аспекта. Но по формален признак са все пак в партилен секстил - на 29 и половина градуса. Не знам дали се брои за перфекция или не :-\. Тъй де, ако е не, съм още по-сигурна, че не е станала работата. Тоя секстил ме разубеди първоначално. Мерси, че го отбеляза :blink:.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2388 -: Януари 26, 2012, 06:22:01 pm »
Аз от самото начало имах явното усещане, че работата не е станала. И то без да гледам хорара, само на интуиция и може би заради начина по който Стела предостави информацията  :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2389 -: Януари 26, 2012, 11:26:50 pm »
Благодаря, Мирабела! Аз веднага съм готова да кажа отговора, обаче ми се иска да дам повече информация, относно това кой какви попадения има. Затова ще изчакам докато се прибера у дома и тогава ще ви пиша. ;)

Ало, водолея, какво стана с отговора, бе?
Марая и тебе ли те банна?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2390 -: Януари 27, 2012, 09:37:28 am »

Ало, водолея, какво стана с отговора, бе?
Марая и тебе ли те банна?

на мене ми изчезна интернета снощи.

По въпроса. Човекът, който ми се обади е бившия, в чиято фирма работех преди време и му движех службата по трудова медицина и част от проектите. Откакто съм си направила фондацията, аз си гледам моята работа и моите проекти, а той буквално си "изгони" експертите, защото не умее да ги мотивира и всички го напуснаха (това се връзва с предположението ти за недоброто ми мнение за него като "мениджмънт на персонала"). Сега не може да си намери висококвалифициран експерти да му вършат работа, бил затрупан и искаше да му пиша една екологична оценка. Въобще не сме говорили за заплащане, поразпитах за какво става дума  директно му отказах. Аз в момента намерих международен донор за моите си проекти и не смятам да се отклонявам от пътя си. а той да си търси друг да му работи. Освен това, той има навика да предоговаря условията - едно казва в началото, после те кандърдисва за съвсем друго. И от тази гледна точка му нямам доверие. Иначе шапка му свалям като предприемач, но не може да си задържа хората.

« Отговор #2391 -: Януари 27, 2012, 06:26:23 pm »
казвам се Катя ,родена съм на 19.07.1971г. в 20 00ч., а приятеля ми -Костадин-01.10.1975г.в 12 45 ч.Интересува ме ще имаме ли дете?Ще станем ли истинско семейство  и кога?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2392 -: Януари 27, 2012, 07:56:24 pm »
Цитат
поразпитах за какво става дума  директно му отказах.
Знаех си аз  :blink:

казвам се Катя ,родена съм на 19.07.1971г. в 20 00ч., а приятеля ми -Костадин-01.10.1975г.в 12 45 ч.Интересува ме ще имаме ли дете?Ще станем ли истинско семейство  и кога?
kitiela, това не е хорарен въпрос. Публикувай тези данни в "синастрия" ако искаш и питай там. Като първо построиш картите в astro.com
Или ако искаш да зададеш хорарен въпрос в тази тема го задай, като публикуваш карта с точен час и място на задаване на въпроса.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2393 -: Януари 29, 2012, 01:43:12 pm »
Благодаря на всички, които се включиха по хорарния въпрос. вече съм на линия. То било голям рахат! Едно време, кога имахме режим на тока, колко бебета се направиха. ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2394 -: Януари 29, 2012, 01:49:51 pm »
То било голям рахат! Едно време, кога имахме режим на тока, колко бебета се направиха. ;D ;D ;D

Като в един руски виц за чукчите ("Защо чукчите имат много деца? Защото имат по няколко месеца полярна нощ!").  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2395 -: Януари 29, 2012, 04:54:38 pm »

Ще взема ли държавния изпит който е утре?

« Отговор #2396 -: Януари 29, 2012, 04:54:54 pm »
Вече за 2 път се мъча и направо ми е дошло до гуша....

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2397 -: Януари 29, 2012, 05:01:06 pm »
Според мен ДА. Успех!
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2398 -: Януари 29, 2012, 05:54:14 pm »
Пффффффф Венерке дано си права   :wub: :wub: :wub: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2399 -: Януари 29, 2012, 07:56:21 pm »

Оушънче, няма нищо да казвам върху тази карта. само ще ти пожелая успех!
След изпита ще ми кажеш какво е станало.  :wub: