Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205007 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2760 -: Февруари 27, 2012, 10:01:55 am »
ще си намери ли работа С.?
На мен тази карта не ми се вижда обнадеждаваща, но дано греша. Мисля, че ще се позабавят нещата.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Papy

• 4343
« Отговор #2761 -: Февруари 27, 2012, 10:07:14 am »
Въпроса е ще си намери ли работа С. , а не съседа ми , братовчеда ми и т.н. Следователно го гледаме по 7-ми дом.
Права си-аз го приех по-теоритично въпроса. Ако кажа: " ще си намери ли работа дъщеря ми калина"-по кой гледаме?

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2762 -: Февруари 27, 2012, 10:18:46 am »
Въпроса е ще си намери ли работа С. , а не съседа ми , братовчеда ми и т.н. Следователно го гледаме по 7-ми дом.
Права си-аз го приех по-теоритично въпроса. Ако кажа: " ще си намери ли работа дъщеря ми калина"-по кой гледаме?
:-\ Не знам ..  ;D Но ми се струва по-скоро да е по 5-ти, защото кверента все пак се интересува за дъщеря си ...

« Отговор #2763 -: Февруари 27, 2012, 10:27:50 am »
Е,значи съм чатнала  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2764 -: Февруари 27, 2012, 10:32:04 am »
Е,значи съм чатнала  ;D

Да да :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2765 -: Февруари 27, 2012, 11:04:24 am »
Моля ви за помощ с тази карта, въпросът е "Ще имам ли среща с Х. тази година?" Става дума за лична среща, не зная по кой дом е това. Благодаря!

П.П. Нямаме предишни отношения, това ще е първа среща ако се осъществи.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #2766 -: Февруари 27, 2012, 11:48:02 am »
"Ще имам ли среща с Х. тази година?"
На мен ми изглежда отрицателен отговора.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2767 -: Февруари 27, 2012, 12:01:26 pm »
Моля ви за помощ с тази карта, въпросът е "Ще имам ли среща с Х. тази година?" Става дума за лична среща, не зная по кой дом е това. Благодаря!

П.П. Нямаме предишни отношения, това ще е първа среща ако се осъществи.

Според мен сте се разминали и скоро няма да има такава възможност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #2768 -: Февруари 27, 2012, 12:23:58 pm »
Благодаря.  :blink:

« Отговор #2769 -: Февруари 27, 2012, 02:36:38 pm »
Понеже съм чела тук, че когато настъпят промени в обстоятелствата, може да се зададе въпрос наново, при мен това се случи и сега питам отново: Ще приключат ли безпроблемно отношенията с Х?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #2770 -: Февруари 27, 2012, 03:55:06 pm »
Понеже съм чела тук, че когато настъпят промени в обстоятелствата, може да се зададе въпрос наново, при мен това се случи и сега питам отново: Ще приключат ли безпроблемно отношенията с Х?

Ти финансови и имотни претенции ли имаш към него, защото твоят сигнификатор е в негов 2-ри дом? Верно, Луната е в негов 4-ти дом може да говори за желание за край от твоя страна.

Неговият сигнификатор този път е на твой К4 - мисля, че този път и той  е готов да приключите. Колко безпболемно - не мога да кажа. Ако ми кажеш сигнификатор за проблем, ще те почерпя!

задай си въпроса като конкретизираш проблема - имот, пари или друго!
Много общо си задавате въпросите,  а чакате конкретни отговори. ;)

за да приключи нещо безпроблемно означава двамата да се споразумеете, т.е. да има положителна вързка между У1 и У7. Аз не виждам връзка между сигнификаторите ви. Иначе и двата сигнификатора са на К4 на другия.
« Последна редакция: Февруари 27, 2012, 03:59:10 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2771 -: Февруари 27, 2012, 04:27:41 pm »
По съвет на Стела преформулирам въпроса: Ще се съгласии си Х с моето финансово предложение?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #2772 -: Февруари 27, 2012, 04:29:44 pm »
Хехе-ама как те надуши стела :)

« Отговор #2773 -: Февруари 27, 2012, 04:57:39 pm »
Здравейте, може ли помощ при този въпрос - Приключиха ли взаимоотношенията ни с М. - 27.02.2012 г., 17.12 ч., София
« Последна редакция: Март 14, 2012, 07:57:10 pm от slavex5213 »

« Отговор #2774 -: Февруари 27, 2012, 05:15:22 pm »
Аз пак да питам, примерно при въпрос "Ще започна ли работа" се падне така,че управител на ац и на 10 дом е все Меркурий как се процедира,взима се Луната за сигнифактор на питащия или ? :-\

« Отговор #2775 -: Февруари 27, 2012, 05:22:16 pm »
Много се извинявам, но може ли още помощ и по още един въпрос, за който ме помолиха - "Ще се свърже ли с приятелката ми мъжът С." - 13.44 ч., София, 27.02.2012 г. Благодаря

*

Papy

• 4343
« Отговор #2776 -: Февруари 27, 2012, 05:55:13 pm »
Аз пак да питам, примерно при въпрос "Ще започна ли работа" се падне така,че управител на ац и на 10 дом е все Меркурий как се процедира,взима се Луната за сигнифактор на питащия или ? :-\

Ако ти е интересна хорарната астрология, има доста теми, които може да са ти полезни.
Ей тук намерих една практическа:
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=5707.0

« Отговор #2777 -: Февруари 27, 2012, 06:03:18 pm »
Здравейте, може ли помощ при този въпрос - Приключиха ли взаимоотношенията ни с М. (любимия човек) - 27.02.2012 г., 17.12 ч., София

Липсва връзка между сигнификаторите ви и управителите на 3-тите ви домове. Сякаш засега не се очаква развитие във взаимоотношенията ви, по-скоро оставате на сегашното положение.

Вторият въпрос ти ли го задаваш за приятелката ти или е зададен от самата нея?

« Отговор #2778 -: Февруари 27, 2012, 06:19:18 pm »
Мирабела, извинявай, но как да разбирам, че не се очаква развитие, ние в момента не поддържаме отношения, той отказва да отговаря на съобщенията и обажданията ми...  :'( Другият въпрос приятелката ми ме помоли да го задам от трето лице, т.е. от мен за нея, тъй като тя не може лично...

« Отговор #2779 -: Февруари 27, 2012, 06:24:21 pm »

Ако ти е интересна хорарната астрология, има доста теми, които може да са ти полезни.
Ей тук намерих една практическа:
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=5707.0
Благодаря ти,четох 1-2 теми,но не откривам отговора на въпроса си ;)