Здравейте, ще се получили нещо смислено с този мъж, за когото си мисля?
За да не съм голословна, ще се аргументирам. Имай предвид, че не съм експерт и пиша в този форум само за удоволствие. Така че не приемай насериозно нито една моя дума.

Ти се управляваш от господаря на Асцендента (1-ви дом) Меркурий и Луната, той - от управителя на Десцендента (7-ми дом) Юпитер. Меркурий се намира в знака на Юпитер, където не се чувства добре, тъй като е заточен в този знак. Освен това Меркурий се намира в 1-вия дом на г-на. Юпитер се намира в знак, в който Луната е в екзалтация и в терма на Меркурий. Според мен картата показва, че ти показваш повече интерес към него, отколкото той към теб. Между двете планети е имало секстил в рамките на знаците, в които се намират. Този разходящ аспект може да показва, че преди известно време сте формирали някакви приятни взаимоотношения или просто познаство. Но тъй като аспектът е вече разходящ, не предстои бъдещ такъв. Луната също няма да завърши мажорен аспект с Юпитер, тъй като се намират в съседни знаци. Луната се намира в знак на Меркурий, където Юпитер е заточен и е близо до МС (върха на 4-ти дом от 7-ми - края на взаимоотношенията). По този показател ми изглежда, че може би обмисляш вариант за поставяне на край на взаимоотношенията ви.
Меркурий се намира в последните градуси на знака, в който е зависим от Юпитер и не се чувства добре. Предстои му много скоро да го напусне. Затова предположих, че скоро може да настъпи промяна в отношениято ти към г-на. В следващия знак Овен Меркурий ще срещне Уран. Ако в момента се чувстваш тягостно поради липсата на развитие помежду ви, смятам, че много скоро ти предстои да се отърсиш от тези мисли и да се почувстваш по-ентусиазирана. Обаче на 12-ти март Меркурий обръща посоката си, преминава от директна в ретроградна фаза. Възможно е за известен период да изгубиш новопридобития ентусиазъм и мислите за него отново да обземат съзнанието ти, тъй като в ретроградния си ход Меркурий ще се върне в предходния знак Риби. Може отново да се появи надежда нещо да се случи помежду ви. Обаче дали при завръщането си в Риби Меркурий ще завърши аспект с Юпитер отново? Не, Юпитер няма да е напреднал достатъчно в Телец, нито Меркурий ще се върне достатъчно назад в Риби, за да завършат отново секстил. Така че може би тогава ще приключиш окончателно с този г-н и ще продължиш наистина напред.