Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206040 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2820 -: Февруари 29, 2012, 10:07:56 pm »
добър вечер
моля,да помогнете с хорара
ще се сдобрят ли С и Л?-бивша двойка в приятелския кръг,писна ни да ги гледаме такива  :(
Въпросът се задава от С-жената,аз само построявам картата,тъй като тя няма достъп до нет в момента :P

благодаря Ви

« Отговор #2821 -: Февруари 29, 2012, 10:36:36 pm »
.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 12:44:20 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2822 -: Февруари 29, 2012, 11:59:59 pm »
до питащите: не гледайте този коментар- гледам хорари от няколко дни! :blink:

Стела, аз мисля, че отговорът и на двата въпроса е НЕ.
Дали съм права? :-\

mayflower- марс.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2823 -: Март 01, 2012, 02:31:11 am »
Отново се обръщам за помощ към вас!

Преди няколко дни ми предложиха трансфер в организация на друг континент :o Въпреки че живея в чужбина от много години и съм била в много страни, сериозно се замислям дали да приема тази оферта. Освен това, два пъти съм била извън Европа и все броях дните докато се върна, не ми понася нещо, въпреки че Европа също е много различна. Освен това се безпокоя и за здравето си, защото това не е най-здравословното място, на което може да бъде човек, да не говоря за Х броя ваксини, които трябва да ми бъдат направени. От друга страна е голямо предизвикателство и нещо по-различно.

Въпросът ми е: Да се преместя ли?

Става въпрос за една година и после обратно в Европа.

За У на АСЦ Плутон ли приемате или Марс?

Не..Не се мести...поне за сега. Макар, че последния аспект на  Луната е тригон към упр. на 3-ти...все пак той е ретро. Мисля, че ще има някакви държавни неуредици по програмата в последния момент...и няма да се случи....Поне за сега... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2824 -: Март 01, 2012, 09:57:54 am »

Преди няколко дни ми предложиха трансфер в организация на друг континент :o Въпреки че живея в чужбина от много години и съм била в много страни, сериозно се замислям дали да приема тази оферта. Освен това, два пъти съм била извън Европа и все броях дните докато се върна, не ми понася нещо, въпреки че Европа също е много различна. Освен това се безпокоя и за здравето си, защото това не е най-здравословното място, на което може да бъде човек, да не говоря за Х броя ваксини, които трябва да ми бъдат направени. От друга страна е голямо предизвикателство и нещо по-различно.

Не..Не се мести...поне за сега. Макар, че последния аспект на  Луната е тригон към упр. на 3-ти...все пак той е ретро. Мисля, че ще има някакви държавни неуредици по програмата в последния момент...и няма да се случи....Поне за сега... ;)

Много благодаря за отговора!

И без друго ми е трудно да взема решение, засега ще дам отрицателен отговор!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2825 -: Март 01, 2012, 10:29:15 am »
хорарната астрология ми е пълна мъгла...мъча се...туй - онуй- ама се обърквам движението на планетите- още не мога да им свикна ;D нлучквам повече

все пак бих гледала презентацията по 6ти..служебно е :rolleyes:....но то май пак излиза да..щото 6ти ..рибка..юпитера пак е втори управител...Благодаря Стела! ;)

Първо, ти не си казала, че е служебно.
Поставям я в 3-ти дом, защото е интелектуален труд, а средствата за комуникация и презентация са по 3-ти дом.
На второ място, ти казваш, че са последни поправки, следователно ретрограден Марс добре и подхожда като управител.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2826 -: Март 01, 2012, 10:31:18 am »
до питащите: не гледайте този коментар- гледам хорари от няколко дни! :blink:

Стела, аз мисля, че отговорът и на двата въпроса е НЕ.
Дали съм права? :-\

mayflower- марс.

Кои два въпроса?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2827 -: Март 01, 2012, 10:37:32 am »

Картата е нерадикална - Асцендентът е на изгорения път на Слънцето.
Основните сигнификатори са в домове, които нямат нищо общо с въпроса.
Това показва, че се тревожиш за други неща и имаш други доминанти в момента
Ти се управляваш от ретрограден управител. Ще си промениш част от нагласите и приоритетите,
когато Марс тръгне директно. затова по-добре си стой, където си.

« Отговор #2828 -: Март 01, 2012, 06:05:07 pm »
Здравейте, ще се получили нещо смислено с този мъж, за когото си мисля?

« Отговор #2829 -: Март 01, 2012, 06:13:14 pm »
За да получиш отговор на въпроса си в темата за хорарни въпроси, ще са необходими следните данни - дата, час и място на задаването на въпроса. Ако не искаш да споделяш тези данни, влез в astro.com, построй карта за точната дата, място и час, когато си задала въпроса. След това запазваш картата като картинка на компютъра си. Можеш да затриеш данните и я прикачваш тук към поста с въпроса си.

« Отговор #2830 -: Март 01, 2012, 06:17:20 pm »
Благодаря :blink: С моя ретро меркурии, малко съм оскъдна в писането
 :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #2831 -: Март 01, 2012, 06:20:03 pm »
Благодаря :blink: С моя ретро меркурии, малко съм оскъдна в писането
 :(

Ми не е от това.  :rolleyes:

« Отговор #2832 -: Март 01, 2012, 06:28:33 pm »
та значи София , 19.05.07

« Отговор #2833 -: Март 01, 2012, 06:30:51 pm »
пак, 01.03.2012; 19.05.07; София

« Отговор #2834 -: Март 01, 2012, 06:33:40 pm »
Поставям картата. Имам чувството, че скоро може да не си толкова увлечена по г-на.

« Отговор #2835 -: Март 01, 2012, 06:38:19 pm »
Mirabella, много благодаря!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2836 -: Март 01, 2012, 06:55:36 pm »
Не, според мен.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2837 -: Март 01, 2012, 07:11:09 pm »

За да не съм голословна, ще се аргументирам. Имай предвид, че не съм експерт и пиша в този форум само за удоволствие. Така че не приемай насериозно нито една моя дума. ;)

Ти се управляваш от господаря на Асцендента (1-ви дом) Меркурий и Луната, той - от управителя на Десцендента (7-ми дом) Юпитер. Меркурий се намира в знака на Юпитер, където не се чувства добре, тъй като е заточен в този знак. Освен това Меркурий се намира в 1-вия дом на г-на. Юпитер се намира в знак, в който Луната е в екзалтация и в терма на Меркурий. Според мен картата показва, че ти показваш повече интерес към него, отколкото той към теб. Между двете планети е имало секстил в рамките на знаците, в които се намират. Този разходящ аспект може да показва, че преди известно време сте формирали някакви приятни взаимоотношения или просто познаство. Но тъй като аспектът е вече разходящ, не предстои бъдещ такъв. Луната също няма да завърши мажорен аспект с Юпитер, тъй като се намират в съседни знаци. Луната се намира в знак на Меркурий, където Юпитер е заточен и е близо до МС (върха на 4-ти дом от 7-ми - края на взаимоотношенията). По този показател ми изглежда, че може би обмисляш вариант за поставяне на край на взаимоотношенията ви.

Меркурий се намира в последните градуси на знака, в който е зависим от Юпитер и не се чувства добре. Предстои му много скоро да го напусне. Затова предположих, че скоро може да настъпи промяна в отношениято ти към г-на. В следващия знак Овен Меркурий ще срещне Уран. Ако в момента се чувстваш тягостно поради липсата на развитие помежду ви, смятам, че много скоро ти предстои да се отърсиш от тези мисли и да се почувстваш по-ентусиазирана. Обаче на 12-ти март Меркурий обръща посоката си, преминава от директна в ретроградна фаза. Възможно е за известен период да изгубиш новопридобития ентусиазъм и мислите за него отново да обземат съзнанието ти, тъй като в ретроградния си ход Меркурий ще се върне в предходния знак Риби. Може отново да се появи надежда нещо да се случи помежду ви. Обаче дали при завръщането си в Риби Меркурий ще завърши аспект с Юпитер отново? Не, Юпитер няма да е напреднал достатъчно в Телец, нито Меркурий ще се върне достатъчно назад в Риби, за да завършат отново секстил. Така че може би тогава ще приключиш окончателно с този г-н и ще продължиш наистина напред.

« Отговор #2838 -: Март 01, 2012, 07:35:17 pm »
Благодаря !:rolleyes: Изненадана съм, от точноста. Ще дам обратно инфо за развитието

*

Stella

• 7765
« Отговор #2839 -: Март 01, 2012, 07:50:04 pm »

Не зная какво разбираш под "смислено". Няма връзка между вашите сигнификатори - по-скоро е имало, но тя вече е разходяща. Има сходящ тригон между управителите на 5-тите ви домове - може да има романтична нагласа на този мъж към теб. Но за сериозна връзка е рано да се мисли.