Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207777 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2920 -: Март 08, 2012, 03:53:55 pm »
здравейте и честит празник на всички дами във форума
когато е удобно ще хвърлите ли един поглед
ще дадат ли шанс на отношенията си мъжът  Х.и жената У?
предварителни благодарнисти и хубав празник

« Отговор #2921 -: Март 08, 2012, 04:08:47 pm »
Новият ти въпрос свързан ли е с този?

добър вечер
моля,да помогнете с хорара
ще се сдобрят ли С и Л?-бивша двойка в приятелския кръг,писна ни да ги гледаме такива  :(
Въпросът се задава от С-жената,аз само построявам картата,тъй като тя няма достъп до нет в момента :P

благодаря Ви

И по двете карти не виждам показатели за промяна. Засега отношенията им остават такива, каквито са.

А в настоящата карта АС е в късен градус, Луната е без курс, т.е. освен липсващ мажорен аспект между управителите на оста АС/DC има и други показатели, потвърждаващи липсата на развитие по въпроса. Единият от тях (Сатурн) ми изглежда обиден на другия и е възможно да смята, че му е по-добре без другия в момента. Другият (Слънцето) е по-отчаян и продължава да таи надежди за сдобряване, но е пасивен и силно напрегнат (Луната идва от опозиция със Слънцето), а и в момента не вижда шанс, за да оправи нещата. Съжалявам и дано греша!

*

Stella

• 7765
« Отговор #2922 -: Март 08, 2012, 04:20:27 pm »
здравейте и честит празник на всички дами във форума
когато е удобно ще хвърлите ли един поглед
ще дадат ли шанс на отношенията си мъжът  Х.и жената У?
предварителни благодарнисти и хубав празник

Много неподходяща карта. Даже няма нужда да определям домове и сигнификатори. Просто астрологическата обстановка в момента не е добра за сдобрявания от всякакъв род. Ако са си били скарани, ще си останат скарани още известно време. В момента има опозиция на светила. А Марс и Венера, макар да са в примирие, не се понасят много-много.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2923 -: Март 08, 2012, 04:50:25 pm »
благодаря Мирабела,Стела,пожелавам ви  весел празник
да -за едни и същи хора става въпрос.... мъжът е по скоро  стреснат от нея,тя е свръх чуствителна ,а той е много потаен,и на нея и е трудно да разбере какво мисли за нея,оттам и  проблемите...След грозната сцена на раздяла,станала пред всички ни,тя съвсем се отдръпна от него-игнорира го тотално,все едно е умрял,но аз знам че още го мисли,той пък обиден ,че тя мълчи-се прави на непукист-все едно я няма,ще ми е интересно,дали има в симпатии към момичето,защото иначе тайно разпитва за нея и наблюдавам напоследък дребни помирителни жестове от негова страна...но тя  не дава шанс...само като си помисля ,че ще им гледаме траурните физономии тази вечер ми става криво,израстнал съм с двамта ...на всичкото отгоре са страшно инатливи-никой не отстъпва,както каза Стелла не се понасят много ,баче и винаги присъстват и двамата на събиранията на компанията-един вид да не би да покажат слабост.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2924 -: Март 08, 2012, 04:53:27 pm »
благодаря Мирабела,Стела,пожелавам ви  весел празник
да -за едни и същи хора става въпрос.... мъжът е по скоро  стреснат от нея,тя е свръх чуствителна ,а той е много потаен,и на нея и е трудно да разбере какво мисли за нея,оттам и  проблемите...След грозната сцена на раздяла,станала пред всички ни,тя съвсем се отдръпна от него-игнорира го тотално,все едно е умрял,но аз знам че още го мисли,той пък обиден ,че тя мълчи-се прави на непукист-все едно я няма,ще ми е интересно,дали има в симпатии към момичето,защото иначе тайно разпитва за нея и наблюдавам напоследък дребни помирителни жестове от негова страна...но тя  не дава шанс...само като си помисля ,че ще им гледаме траурните физономии тази вечер ми става криво,израстнал съм с двамта ...на всичкото отгоре са страшно инатливи-никой не отстъпва,както каза Стелла не се понасят много ,баче и винаги присъстват и двамата на събиранията на компанията-един вид да не би да покажат слабост.

Определено тя е горда, защото е на трон. Както споменах в темата "Цикъла на Марс и Венера", тя няма да сведе глава, за да не и падне короната.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2925 -: Март 09, 2012, 07:27:48 pm »
Здравей Stella,аз си поставих въпроса в другата тема,но ми се иска да видя и твоя отговор :blink:Въпросът ми е ще се върне ли в живота ми?Назовала съм го по име.Благодаря

ти си по-активната страна и в момента клоните един към друг- Луната е в сходящ съвпад със сатурн, а последният е ртрограден. Ще има среща, но не зная доколко ще е трайно това завръщане.

« Отговор #2926 -: Март 09, 2012, 09:22:24 pm »
Лули, шефката ти би трябвало да се управлява от Слънцето. Ако си задала въпроса си малко по-рано - от Луната (за шеф гледам върха на МС). И двете планети се отнасят добре към твоя управител Венера. Слънцето екзалтира Венера по знак, т.е. шефката би трябвало да те цени. Луната, която във всеки случай управлява въпроса, е в знак на Венера, което би трябвало да е добре за теб. Венера е на трон и ъглова - силно положение. Нито Слънцето, нито Луната ще завършат дисхармоничен аспект с Венера в рамките на знаците, в които се намират. Така че в тази карта не виждам шефката да има причини и желание да те уволни. Но заради положението на Луната в 12-тия дом на неизвестните за теб неща, както и поради АС на изгорения път и Сатурн в съвпад с АС, е възможно още известно време този въпрос да виси неизяснен във въздуха, което да продължава да създава притеснения у теб. А и Луната излиза от опозиция с Меркурий/Уран в 6-тия ти дом, т.е. новината и напрежението, което е предизвикала на работното ти място, може да са изникнали съвсем неочаквано. След тази опозиция Луната няма да завърши мажорни аспекти известно време (ако не броим квадрата с Плутон, който пак бих тълкувала като нервно напрежение у теб), така че по въпроса може да няма скорошно развитие. Изглежда ми, че в момента няма да изгони никого, тъй като и Слънцето няма сходящи аспекти с другите планети. Ако поставя колежката ти по 7-ми дом, тя се управлява от Марс в знака на падение на твоя управител Венера. Може би тя е имала конфликт с шефката - Марс и Слънце излизат от опозиция. Но пък Слънцето се намира в триплецит на Марс. Ако не я е нарочила за освобождаване досега, не мисля, че шефката ще я уволни в момента. Успех! Дано не греша.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 09:27:29 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2927 -: Март 09, 2012, 09:27:58 pm »
Добър вечер! Имам въпрос който доста ме измъчва. От известно време на работа стават много странни неща..... мъти се нещо..... аз и целият екип сме под ножа, и под прожекторите, и днес колежка ми намекна, че май ще има уволнения....
Въпросът ми е Моята шефка(А) иска ли да ме изгони от работа?
:-\

Ти се управляваш от Венера и си на трон, а тя се управлява или от Слънце или от Луна /МЦ е на границата между два знака/. Всъщност няма значение от кое светило се управлява шефката ти, понеже и в двата знака, в които се намират светилата - Ти, Венера, имаш достойнства, т.е. достатъчно ценена си. В Риби Венера е в екзалтация, а във Везни е на трон.  Мисля, че няма да те махнат.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2928 -: Март 09, 2012, 09:46:04 pm »
Благодаря ви! Много ме успокоихте  :wub: :-[

« Отговор #2929 -: Март 10, 2012, 03:00:47 pm »
   Въпрос, но е сериозен, няма нищо общо с моите там писания. Ще сключа ли брак до края на годината /не говорим за любов, а за брак с подпис пред институции/ до края на годината?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2930 -: Март 10, 2012, 07:54:15 pm »
Дейзи, няма връзка между господаря на 1-ви и 7-ми дом, което означава, че няма на лице човек.
Първо трябва да има човек, после да се пита за сватба. То е все едно да питаш ще забременея ли, а да не правиш секс с мъж. :blink:

« Отговор #2931 -: Март 10, 2012, 08:50:44 pm »
   Точно така, човекът още го няма, поне не го познавам, но предложение имам  ;D. Не от него лично, а посредници.

« Отговор #2932 -: Март 10, 2012, 09:06:16 pm »
  Ами това че са 8-ми дом и двамата управителя - кво означава и упр на АСЦ ще направи съвпад с упр.на ДСЦ след не знам колко градуса - да речем 12 градуса горе-долу. Това има ли значение. Както и подписването на документи в 9-ти дом /чужденец/...Нищо не разбирам, но нали обичам да си нагласям нещата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2933 -: Март 10, 2012, 09:14:21 pm »
  Ами това че са 8-ми дом и двамата управителя - кво означава и упр на АСЦ ще направи съвпад с упр.на ДСЦ след не знам колко градуса - да речем 12 градуса горе-долу. Това има ли значение. Както и подписването на документи в 9-ти дом /чужденец/...Нищо не разбирам, но нали обичам да си нагласям нещата.
Питай пак като се срещнете. засега не виждам среща или контакт между вас

« Отговор #2934 -: Март 12, 2012, 12:49:31 am »
момичета,мога ли да задам въпродс,ако не е нахално
"Ще предприеме ли крачка за сдобряване С-назован по име?"
нещо ми домъчня за него,повече отколкото очаквах ,а не си давам ината:( ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #2935 -: Март 12, 2012, 08:46:32 am »
момичета,мога ли да задам въпродс,ако не е нахално
"Ще предприеме ли крачка за сдобряване С-назован по име?"
нещо ми домъчня за него,повече отколкото очаквах ,а не си давам ината:( ...

може и да предприеме, но доколко ще се сдобрите не е много сигурно. Меркурий е в стационарна фаза, готов да тръгне ретроградно, а тази планета го управлява него. При ретро Меркурий много бивши гаджета се появяват в нашия живот изневиделица. Онзи ден както си пиехме кафе в едно заведение с моя приятел, случайно набрах по телефона бивше гадже, вместо дъщеря ми и много се сконфузих. А той каза, че нищо случайно няма. Взех да се оправдавам като ученичка, а като се върнах у дома разбрах, че Меркурий се кани да тръгва ретро. Стават такива работи по ретро Меркурий.

Само, че Луната, която те съ-управлява теб и въпроса, излиза от опозиция с твоя управител - Юпитер, следователно това е един от типа въпроси, в които питащата не знае какво иска или е изтъкана от вътрешни противоречия. Луната е на изгорения път на Слънцето и според древните правила въпросът не би трябвало да се разглежда.
« Последна редакция: Март 12, 2012, 08:51:09 am от Stella »

*

dobic

• 19
« Отговор #2936 -: Март 12, 2012, 09:08:40 am »
Дано не  е  късно ... но  ...  Днес ще пътуваме  служебно  4 колежки - Ще  мине  ли  нормално  пътуването ? Доста  съм  притеснена  като  возя  други  хора, а  са  доста  километри ... :-\

« Отговор #2937 -: Март 12, 2012, 10:37:21 am »
Благодаря Стела,той наистина е бивш,от онези с които"завинаги" прекратяваме отношенията си,и после отново идват след няколко месеца или дори години,така се бях разкиснала снощи :'(...интересно е,че с него все стигаме до магнитно физическо привличане,и дотам,после пълен разпад-после пак,бъркаме заедно,бъркаме  с други,а и явно "преди"доста сме бъркали...Що се касае за противоречията ми-абсолютно права си-не знам какво искам -ще ми се да опитам отново с него,но от друга стана ме е страх,не от неизвестното ,а точно от известността ... нещо просто ме блъска към него,а знам ,че за няколкото месеца силни емоции, ще платя прескъпо...но пък май съм влюбена ,така че....какво ли пък толкоз съм седнала да му мисля-да изгоря май е само въпрос на време,пък и много много не се дърпам-просто ми се ще той да инициира ;D..Успешна седмица на всички

*

Stella

• 7765
« Отговор #2938 -: Март 12, 2012, 10:48:56 am »
Благодаря Стела,той наистина е бивш,от онези с които"завинаги" прекратяваме отношенията си,и после отново идват след няколко месеца или дори години,така се бях разкиснала снощи :'(...интересно е,че с него все стигаме до магнитно физическо привличане,и дотам,после пълен разпад-после пак,бъркаме заедно,бъркаме  с други,а и явно "преди"доста сме бъркали...Що се касае за противоречията ми-абсолютно права си-не знам какво искам -ще ми се да опитам отново с него,но от друга стана ме е страх,не от неизвестното ,а точно от известността ... нещо просто ме блъска към него,а знам ,че за няколкото месеца силни емоции, ще платя прескъпо...но пък май съм влюбена ,така че....какво ли пък толкоз съм седнала да му мисля-да изгоря май е само въпрос на време,пък и много много не се дърпам-просто ми се ще той да инициира ;D..Успешна седмица на всички

Била съм в подобна ситуация и зная какво е да си привлечен към някого, извън всякаква логика - борба между разума и сексуалното привличане. Ако сексът си струва и е зареждащ-добре. Обаче, ако поне той не те зарежда- бий му дузпата! Понякога "горенето" не се оправдава с резултата.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2939 -: Март 12, 2012, 01:19:50 pm »
Стела,един въпрос-ще си плуча ли реално изработените пари,немога да ка4а карта-14.19  4аса -Плевен.