Лули, шефката ти би трябвало да се управлява от Слънцето. Ако си задала въпроса си малко по-рано - от Луната (за шеф гледам върха на МС). И двете планети се отнасят добре към твоя управител Венера. Слънцето екзалтира Венера по знак, т.е. шефката би трябвало да те цени. Луната, която във всеки случай управлява въпроса, е в знак на Венера, което би трябвало да е добре за теб. Венера е на трон и ъглова - силно положение. Нито Слънцето, нито Луната ще завършат дисхармоничен аспект с Венера в рамките на знаците, в които се намират. Така че в тази карта не виждам шефката да има причини и желание да те уволни. Но заради положението на Луната в 12-тия дом на неизвестните за теб неща, както и поради АС на изгорения път и Сатурн в съвпад с АС, е възможно още известно време този въпрос да виси неизяснен във въздуха, което да продължава да създава притеснения у теб. А и Луната излиза от опозиция с Меркурий/Уран в 6-тия ти дом, т.е. новината и напрежението, което е предизвикала на работното ти място, може да са изникнали съвсем неочаквано. След тази опозиция Луната няма да завърши мажорни аспекти известно време (ако не броим квадрата с Плутон, който пак бих тълкувала като нервно напрежение у теб), така че по въпроса може да няма скорошно развитие. Изглежда ми, че в момента няма да изгони никого, тъй като и Слънцето няма сходящи аспекти с другите планети. Ако поставя колежката ти по 7-ми дом, тя се управлява от Марс в знака на падение на твоя управител Венера. Може би тя е имала конфликт с шефката - Марс и Слънце излизат от опозиция. Но пък Слънцето се намира в триплецит на Марс. Ако не я е нарочила за освобождаване досега, не мисля, че шефката ще я уволни в момента. Успех! Дано не греша.