Izvinqvam se za latineca. nqmam kirilica v momenta.
Moq priqtelka pita "6te se varna li pak na starata rabota?" . izglejda 4e 6te q sakra6tavat ot nastoq6tata i rabota i zatova zadava tozi vapros.
мисля, че има шанс - твоят управител - луната и МЦ се управляват от една и съща планета - говори с началника си.
Благодаря !
Не става въпрос за мен, а за приятелка, която сама си задава въпроса, така че тълкуването не се променя.
И аз мисля, че отговора е по-скоро ДА. Освен това тя ми разказа по-късно, че ще се явява на конкурс за тази работа. т.е. може да се гледа и по 5-ти дом. вътре е сатурн, а последният аспект на луната е секстил с него. Ако я гледаме работата по 10 ти дом- вътре са меркурий и уран, а луната е в тригон с тях от 6-ти дом. притеснява ме само квадратите на луната с марс /упр. на 6-ти/ и слънце /в 10ти/ ....
п.с. в картата по кох луната отива в 5-ти дом /явно конкурса и е в ума/. скорпион е включен в 5-ти дом , а луната е в квадрат с марс - това не е мн. добре. но в крайна сметка последния аспект на луната със сатурн и аспектите към 10 дом са оптимистични....