Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204998 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #2940 -: Март 12, 2012, 01:46:47 pm »
Стела,един въпрос-ще си плуча ли реално изработените пари,немога да ка4а карта-14.19  4аса -Плевен.

да, ще си ги получиш, но ще има забавяне. Управителят на твоя началник - Марс - У10 се разхожда в твоя 2-ри дом, ретрограден е и самият той се управлява от ретро Меркурий. В същото време, парите на твоя началник се управляват отново от ретро-Меркурий /2-ри от 10-ти дом/. Марс в твоя 2-ри дом и Меркурий в Овен - парите на началника ти се намират във взаимна рецепция, което е положителен знак. Моля да бъда извинена, ако пиша глупости. Все пак периодът е такъв. :-[

ПП.Последният аспект на луната е тригон със слънце - ДА.
« Последна редакция: Март 12, 2012, 01:52:38 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2941 -: Март 12, 2012, 02:34:08 pm »
Периодът и аз го усещам ама много интензивно,благодаря ти,Стела!!!

« Отговор #2942 -: Март 12, 2012, 03:39:11 pm »
Ще мога ли да си намеря нова работа-12.03.15.20 часа Имам проблеми с работата.Ако може да помогнете.С тоя ретросатурн като сигнификатор на работата едва ли ще стане скоро,но споделете и вашето мнение.Въпросът е зададен в Хихон-Испания.Благодаря

*

Stella

• 7765
« Отговор #2943 -: Март 12, 2012, 03:44:25 pm »
Ще мога ли да си намеря нова работа-12.03.15.20 часа Имам проблеми с работата.Ако може да помогнете.С тоя ретросатурн като сигнификатор на работата едва ли ще стане скоро,но споделете и вашето мнение.Въпросът е зададен в Хихон-Испания.Благодаря

това Хихон го напиши на латиница, за да го потърся. А между другото в момента имаш ли си работа? - нова работа ли търсиш?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #2944 -: Март 12, 2012, 05:24:51 pm »
Здравейте, моля да помоля за помощ. Въпросът ми е "Тази година ще се преместя да живея на Канарските о-ви?" - София, 11.03.2012, 16.46 ч. Благодаря

Картата не е радикална
Въпреки всичко според мен може да пътуваш - ако искаш, но ако е заради любимия - по-добре недей, може да откриеш неща, които не ти харесват
Преместване трайно не виждам, ама не съм и такъв спец

*

Stella

• 7765
« Отговор #2945 -: Март 12, 2012, 06:25:50 pm »
Дано не  е  късно ... но  ...  Днес ще пътуваме  служебно  4 колежки - Ще  мине  ли  нормално  пътуването ? Доста  съм  притеснена  като  возя  други  хора, а  са  доста  километри ... :-\

ще мине добре пътуването.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2946 -: Март 12, 2012, 06:33:18 pm »
Здравейте, моля да помоля за помощ. Въпросът ми е "Тази година ще се преместя да живея на Канарските о-ви?" - София, 11.03.2012, 16.46 ч. Благодаря

за пътуване повече има шанс, но за преместване- не виждам.

« Отговор #2947 -: Март 13, 2012, 10:08:26 am »
Благодаря много, Стела и пътуването като вариант пак ме устройва. Важното е да отида до там. Хубав и усмихнат ден

« Отговор #2948 -: Март 13, 2012, 10:39:14 am »
Цитат
Цитат
това Хихон го напиши на латиница, за да го потърся. А между другото в момента имаш ли си работа? - нова работа ли търсиш?
Града е Gijon-Да имам но жената за която работя се наложи да влезе в болница-ще остане за лечение около 2 месеца-и за този период трябва да намеря нещо-защото няма да  могат да ми плащат-а в чужбина без пари няма как да се справя.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2949 -: Март 13, 2012, 10:46:10 am »
Izvinqvam se za latineca. nqmam kirilica v momenta.
Moq priqtelka pita "6te se varna li pak na starata rabota?" . izglejda 4e 6te q sakra6tavat ot nastoq6tata i rabota i zatova zadava tozi vapros.
blagodarq predvaritelno.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #2950 -: Март 13, 2012, 11:44:25 am »
  ;Dсамо един проблем има Стела-прекалено зареждащо е и за двамата...напълно нелогично,но факт...и още по нелогично е ,че искам да се върне в живота ми,но не за "иди ми дойди ми"-оттам и противоречията ми и страховете -но не знам дали има чуства ,затова и попитах...МНого благодаря,ценя много мнението ти и това на другите момичета от форума

*

Stella

• 7765
« Отговор #2951 -: Март 13, 2012, 11:56:44 am »
  ;Dсамо един проблем има Стела-прекалено зареждащо е и за двамата...напълно нелогично,но факт...и още по нелогично е ,че искам да се върне в живота ми,но не за "иди ми дойди ми"-оттам и противоречията ми и страховете -но не знам дали има чуства ,затова и попитах...МНого благодаря,ценя много мнението ти и това на другите момичета от форума
Пожелавам ти го от все сърце. :wub:

« Отговор #2952 -: Март 13, 2012, 03:41:26 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Града е Gijon-Да имам но жената за която работя се наложи да влезе в болница-ще остане за лечение около 2 месеца-и за този период трябва да намеря нещо-защото няма да  могат да ми плащат-а в чужбина без пари няма как да се справя.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=lnifilegE8knP-u1325531153_2245250496&lang=e&gm=a1&nhor=2154648&nho2=2154648&btyp=2&mth=gw&sday=13&smon=3&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Това е картата.Много ще съм ви благодарна за мнението ви.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2953 -: Март 13, 2012, 04:41:08 pm »
Нямам конкретни доказателства,но женската ми интуиция задава този въпрос - Х.има ли симпатии или нещо повече към друга.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2954 -: Март 13, 2012, 05:20:53 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=lnifilegE8knP-u1325531153_2245250496&lang=e&gm=a1&nhor=2154648&nho2=2154648&btyp=2&mth=gw&sday=13&smon=3&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Това е картата.Много ще съм ви благодарна за мнението ви.

Извинявам се, но много съм претрупана с работа по ретро Меркурий - по няколко пъти си преправям нещата и все се случват грешки. това ме измъчва и ме изнервя повече от всеки друг път.
Струва ми се, че ще си намериш работа. Защо не пробваш надомна?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2955 -: Март 13, 2012, 05:37:10 pm »
Moq priqtelka pita "6te se varna li pak na starata rabota?" . izglejda 4e 6te q sakra6tavat ot nastoq6tata i rabota i zatova zadava tozi vapros.
blagodarq predvaritelno.

мисля, че има шанс - твоят управител - луната и МЦ се управляват от една и съща планета - говори с началника си.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2956 -: Март 13, 2012, 05:55:51 pm »
мисля, че има шанс - твоят управител - луната и МЦ се управляват от една и съща планета - говори с началника си.
Благодаря !
Не става въпрос за мен, а за приятелка, която сама си задава въпроса, така че тълкуването не се променя.
И аз мисля, че отговора е по-скоро ДА. Освен това тя ми разказа по-късно, че ще се явява на конкурс за тази работа. т.е. може да се гледа и по 5-ти дом. вътре е сатурн, а последният аспект на луната е секстил с него. Ако я гледаме работата по 10 ти дом- вътре са меркурий  и уран, а луната е в тригон с тях от 6-ти дом. притеснява ме само квадратите на луната с марс  /упр. на 6-ти/ и слънце /в 10ти/ ....

п.с. в картата по кох луната отива в 5-ти дом /явно конкурса и е в ума/. скорпион е включен в 5-ти дом , а луната е в квадрат с марс -  това не е мн. добре. но в крайна сметка последния аспект на луната със сатурн и аспектите към 10 дом са оптимистични....
« Последна редакция: Март 13, 2012, 06:03:49 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #2957 -: Март 13, 2012, 06:04:10 pm »
Благодаря !
Не става въпрос за мен, а за приятелка, която сама си задава въпроса, така че тълкуването не се променя.
И аз мисля, че отговора е по-скоро ДА. Освен това тя ми разказа по-късно, че ще се явява на конкурс за тази работа. т.е. може да се гледа и по 5-ти дом. вътре е сатурн, а последният аспект на луната е секстил с него. Ако я гледаме работата по 10 ти дом- вътре са меркурий  и уран, а луната е в тригон с тях от 6-ти дом. притеснява ме само квадратите на луната с марс  /упр. на 6-ти/ и слънце /в 10ти/ ....

Много съм уморена, не мога повече да тълкувам, снощи имах тежка вечер.

« Отговор #2958 -: Март 13, 2012, 10:21:08 pm »

Картата не е радикална
Въпреки всичко според мен може да пътуваш - ако искаш, но ако е заради любимия - по-добре недей, може да откриеш неща, които не ти харесват
Преместване трайно не виждам, ама не съм и такъв спец

Благодаря много, Papy. Да, става въпрос за любимия човек... ако сте стигне въобще до пътуване, ще имам предвид това...

« Отговор #2959 -: Март 14, 2012, 02:46:59 pm »
Зададох един въпрос„Ще си взема ли изпита в събота?”Пловдив 13.03 22:10 На пръв поглед отговора ми изглежда като НЕ,но все си мисля,че нещо ми убягва.За съжаление,не мога за кача карта,защото пиша от телефон.Ще съм благодарна на всякакъв коментар  :-[