Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206217 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3260 -: Март 30, 2012, 07:24:19 pm »
Здравейте, ще хвърлите ли едно око и на моя въпрос :-)
Бременна ли съм?
Тия дни ще се разбере, но реших да проверя и звездите какво ще кажат. :-)

Ще се пробвам. НЕ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3261 -: Март 30, 2012, 07:25:50 pm »
Ще правя ли скоро секс...До 3 месеца? :Р :-[

С тоя Сатурн в 1 дом, май няма да видя какво й туй нещо.  ;D

Не. Венера, която те управлява тебе е в 8 дом, обаче не прави никакви аспекти.
Не бих е ангажирала с период от 3 месеца. Венера скоро ще смени знак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3262 -: Март 30, 2012, 07:28:59 pm »
Що бе ... ти си тлъста, тронована Венера

Хахаха, може да съм тлъста, ама няма да ме огрее явно...  :'( Тъндър, Стела, мерси за отговорите.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3263 -: Март 31, 2012, 09:54:07 pm »
Здравейтее!  :blink:
Въпроса е ще си намеря ли сезонна работа? за конкретна сфера става въпрос.

« Отговор #3264 -: Март 31, 2012, 10:00:41 pm »
И аз имам въпрос - ще замине ли съпруга ми да работи в чужбина?Доста ми е объркано - той е силен в екзалтация,чужбината също - Сатурн и двата синификатора са в квинконс.Луната прави секстил с него и квадрат с У9.Незнам как да тълкувам хорара.Някой ще помогне ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #3265 -: Март 31, 2012, 10:30:33 pm »

Може и да стане, но ще има известно забавяне, защото ти и работата се управлявате от ретрограден Марс. Това е гаранция, че имаш шанс. В същото време, твоят сигнификатор е добре поставен в знака на Слънцето - управител на МЦ. Ще те оценят. Така, че е време да действаш, докато Слънцето е в Овен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3266 -: Март 31, 2012, 10:32:45 pm »
И аз имам въпрос - ще замине ли съпруга ми да работи в чужбина?Доста ми е объркано - той е силен в екзалтация,чужбината също - Сатурн и двата синификатора са в квинконс.Луната прави секстил с него и квадрат с У9.Незнам как да тълкувам хорара.Някой ще помогне ли?

Да действа, има шанс.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3267 -: Март 31, 2012, 10:41:24 pm »
По въпроса на Наталия
АСЦ е на изгорелия път в Скорпион, а Упр. Марс е ретрограден,
възможно е да липсва важна информация по въпроса.
Съпруга се Упр от Венера на трон, която скоро ще смени знака
и е в точен куинконс със Сатурн, който Упр. неговия 9-дом - това да не е
връщане към някаква предишна ситуация, за някаква предишна работа?
( аспекта Венера/ Сатурн е разходящ )
Естествени минерали и амулети

« Отговор #3268 -: Март 31, 2012, 10:42:39 pm »

Да действа, има шанс.
Благодаря ти :blink:ще действа, дано да си права.....

« Отговор #3269 -: Март 31, 2012, 10:44:32 pm »

Действително, има връзка между сигнификаторите на въпроса - този на съпруга ти и на неговия 9-ти дом. Квинкоксът между неговия У1 (и У6) Венера и негов У9 (и У10) Сатурн е разходящ, т.е. се отнася до минало събитие. Може би съвсем наскоро се е разминал с някаква възможност за започване на работа в чужбина, но тази възможност е била минимална или не е била никаква реална възможност за него, нещо, което не го устройва или интересува. Луната ще извърши непрекъснат пренос на светлина между двете планети, започвайки с квадрат към Сатурн и завършвайки със секстил към Венера. Така че връзка, т.е. взаимодействие, има. Тъй като единият аспект е дисхармоничен, това би трябвало да предполага протичането на събитията да не е гладко. Проблемите може да са по сатурнови аналогии - забавяния, спънки, неудобства, а може да са свързани със самата работа, условията на работата, която ще намери, тъй като Сатурн попада в 6-тия му дом.

Венера се намира в 1-вия му дом, сякаш не му се пътува много. При разположение на сигнификатор в собствения му дом оставам с впечатлението, че той е главно зает със себе си, не търси активно разрешаване на въпроса. Но може и да бъркам тук, защото Венера е със силен есенциален статус и екзалтира Луната (управител на въпроса), т.е. да, би трябвало да греша - въпросът е от изключителна важност за него. Луната (негов У3) в 3-ти дом е също на трон. Може би в крайна сметка търси работа тук наблизо, в съседни страни.

« Отговор #3270 -: Март 31, 2012, 10:44:59 pm »
По въпроса на Наталия
АСЦ е на изгорелия път в Скорпион, а Упр. Марс е ретрограден,
възможно е да липсва важна информация по въпроса.
Съпруга се Упр от Венера на трон, която скоро ще смени знака
и е в точен куинконс със Сатурн, който Упр. неговия 9-дом - това да не е
връщане към някаква предишна ситуация, за някаква предишна работа?
Да .. и преди и пътувал по работа

« Отговор #3271 -: Март 31, 2012, 10:50:08 pm »

Действително, има връзка между сигнификаторите на въпроса - този на съпруга ти и на неговия 9-ти дом. Квинкоксът между неговия У1 (и У6) Венера и негов У9 (и У10) Сатурн е разходящ, т.е. се отнася до минало събитие. Може би съвсем наскоро се е разминал с някаква възможност за започване на работа в чужбина, но тази възможност е била минимална или не е била никаква реална възможност за него, нещо, което не го устройва или интересува. Луната ще извърши непрекъснат пренос на светлина между двете планети, започвайки с квадрат към Сатурн и завършвайки със секстил към Венера. Така че връзка, т.е. взаимодействие, има. Тъй като единият аспект е дисхармоничен, това би трябвало да предполага протичането на събитията да не е гладко. Проблемите може да са по сатурнови аналогии - забавяния, спънки, неудобства, а може да са свързани със самата работа, условията на работата, която ще намери, тъй като Сатурн попада в 6-тия му дом.

Венера се намира в 1-вия му дом, сякаш не му се пътува много. При разположение на сигнификатор в собствения му дом оставам с впечатлението, че той е главно зает със себе си, не търси активно разрешаване на въпроса. Но може и да бъркам тук, защото Венера е със силен есенциален статус и екзалтира Луната (управител на въпроса), т.е. да, би трябвало да греша - въпросът е от изключителна важност за него. Луната (негов У3) в 3-ти дом е също на трон. Може би в крайна сметка търси работа тук наблизо, в съседни страни.
Благодаря ти Мирабела,работата е там,че не му се пътува,но е притиснат финансово и се налага.Сега има някаква идея,но незнам дали нещо ще излезе.Той е музикант и там никига нищо не е сигурно ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #3272 -: Март 31, 2012, 10:52:03 pm »
и аз мисля като Мирабела, че на него много не му се ходи,
а на тебе ти липсва някаква информация по въпроса
Упр. на твоя 2-дом е в неговия 1-дом - ти си тази, която
има големи очаквания от него
« Последна редакция: Март 31, 2012, 11:00:05 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

« Отговор #3273 -: Март 31, 2012, 10:54:31 pm »

Помислех веднага, че става дума за сферата на туризма, щом е сезонна работа и Луната е в 9-ти дом.
Не знам дали временната работа я гледаме по 10-ти дом като всяка друга работа. Вече започнах да се колебая и в това.
Между Марс и Слънце няма сходящ аспект (има разходящ квинкокс). Марс е ретрограден, както отбеляза Стела, така че забавяне сигурно ще има. След като тръгне в директен ход, Марс ще се съедини с антисата на Слънцето, което е едно слабо "да" (според използващите аспектите с антиси и контраантиси). Ако гледаме работата по 6-ти дом, тогава според традиционата хорарна астрология и двата дома се управляват от една и съща планета. Някъде четох (и затова реших да го изпробвам), че в такъв случай взимаме Луната за управител на кверента. Отново няма сходящ аспект Луна/Марс (има разходящ секстил). Но ако използваме модерните управители, ти се управляваш от Плутон и Марс ще завърши тригон с него, след като тръгне директно. Надявам се това да означава "да". Успех!

« Отговор #3274 -: Март 31, 2012, 11:00:46 pm »
Благодаря, Наталия, за обратната връзка. Сега ми се изясни. Потвърждава се, че планета, която се намира в собствения си дом, не й се мърда оттам. А фактът, че Венера е на трон, допринасял за това, че планетата се чувства добре, където се намира в момента. Благодаря!
Вторият му дом се управлява от заточена планета - Меркурий. И това за финансовото му състояние се потвърждава от картата. Следващият аспект на Луната е тригон с Меркурий. Луната управлява 3-тия му дом. Дали това не може да се тълкува като, че ще намери пари или възможност за печелене на пари?
Пожелавам му успех!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3275 -: Март 31, 2012, 11:19:36 pm »
Благодаря Стела и Мирабела, дано успея да се подготвя, мисля че имам шанс  :blink:

« Отговор #3276 -: Април 01, 2012, 01:00:01 am »
И аз благодаря за коментарите на тези , които се включиха :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3277 -: Април 01, 2012, 11:16:06 am »
Момичета бих искала да ви попитам нещо:тук преди време задавах хорарен въпрос и ми отговориха ,че АСЦ-то е на 17 градуса във Везни -градус на изгорения път  и не би трябвало да ми се отговаря-този градус само за хорарната астрология ли важи или изобщо по принцип и какво означава ?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #3278 -: Април 01, 2012, 12:59:20 pm »
Via Combusta (изгорения път) съм виждала да се ползва само в хорарната астрология.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3279 -: Април 01, 2012, 01:40:04 pm »
Благодаря ти Мирабела
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК