Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206677 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3780 -: Май 14, 2012, 11:51:11 pm »
Здравейте,
Какво мислите по тази карта: "Има ли намерение Х за флирт с У?"
Благодаря!

« Отговор #3781 -: Май 15, 2012, 12:18:35 am »
Държи ли на мен (по име)?

« Отговор #3782 -: Май 15, 2012, 10:16:50 am »
Ще взема ли утрешния си изпит?
15.05.2012 11:15 Русе

*

Stella

• 7765
« Отговор #3783 -: Май 15, 2012, 11:18:41 am »
здравейте...нежеланият ухажор се появи отново-звъни ми днес някакъв непознат номер на служебния и аз вдигнах-отсреща той,вдигнал се от 100 км да ме покани да пием кафе :-X.Мислех,че като на Великдан се затаи,ще се разкара...Отрязах го.Надявам се довечера да не го видя пред офиса :-X
"ще ме остави ли Х-по име на мира"

Искам само,да допълня,че сега се връщам от ветеринар-Мишка ще възстанови подвижност-реагира на болка крачетата,но ще остане малко куцичка,но това няма да и пречи.Благодаря и на Аркукс,взела отноение,както и на Стела още веднъж :blink:

Толкова се радвам за кученцето. Знаех си, че ще проходи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3784 -: Май 15, 2012, 11:20:19 am »
здравейте...нежеланият ухажор се появи отново-звъни ми днес някакъв непознат номер на служебния и аз вдигнах-отсреща той,вдигнал се от 100 км да ме покани да пием кафе :-X.Мислех,че като на Великдан се затаи,ще се разкара...Отрязах го.Надявам се довечера да не го видя пред офиса :-X
"ще ме остави ли Х-по име на мира"

Егати, маняка! ДА, ще те остави на мира.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3785 -: Май 15, 2012, 11:22:09 am »
Здравейте,
Благодаря!

Х и У не се виждат изобщо, а господарите на 5-тите им домове са в сходящ квадрат. Според мен отговорът към настоящия момент е НЕ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3786 -: Май 15, 2012, 11:59:57 am »

Да, в сексуален и романтичен план. Не очаквай задълбочаване по 7-ми дом. Няма данни за съвместно съжителство или брак на този етап.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3787 -: Май 15, 2012, 12:18:06 pm »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен - (назован по име) спомня ли си за мен? Благодаря

« Отговор #3788 -: Май 15, 2012, 01:55:55 pm »
Здравейте,
Благодаря!

Х. е мъжът, когото харесваш, а У. е конкуренцията ли?
Направо бих отговорила по втория ти хорар. Защото на първо място значение има отношениета на квезита към кверента, а после - към други.

Х. е представен от Венера в 8-мия ти дом. Ти си Марс в знак на падение на Венера. Сама си забелязала, че Х. не те цени, както ти би желала. За секса съм напълно съгласна със Стела.

« Отговор #3789 -: Май 15, 2012, 01:57:36 pm »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен - (назован по име) спомня ли си за мен? Благодаря

Мисля, че е зает с други неща. Това не е гаранция, че те е забравил. Просто ми се струва, че картата го показва като доста професионално ориентиран в момента (той е екзалтиран Сатурн в 10-тия си дом).

« Отговор #3790 -: Май 15, 2012, 03:00:37 pm »
Въпроса ми е "Ще взема ли изпита утре?"  :unsure:

« Отговор #3791 -: Май 15, 2012, 03:14:17 pm »
Стела, Мирабела, благодаря за отговорите! За брак/съжителство в рамките на хорара аз самата не мисля, твърде е рано. За сексуалните мераци на господина ми е ясно, изобщо не се и стреми да ги прикрива. Но имам големи въпросителни относно истинските му чувства към мен, защото той има голям проблем с изразяването на емоции. По принцип, не само към мен. И по тази причина се питам дали той е твърде повърхностен към мен или аз съм твърде изискваща към човек със силно наранена Луна и проблемна комуникация.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3792 -: Май 15, 2012, 03:19:05 pm »

Знам аз  ;D, секс нямаше и няма да има. Но както се надявах нощта премина с безброй целувки, прегръдки, хапания, и се чувствах неописуемо до него.

Измъчила си момчето. Той е бил доста търпелив, да знаеш. Не злоупотребявай с търпението му. Плутон в съвпад с Венера може да бъде доста манипулативен в секса, да поставя любовта на "жестоки" изпитания.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3793 -: Май 15, 2012, 03:22:09 pm »
Стела, Мирабела, благодаря за отговорите! За брак/съжителство в рамките на хорара аз самата не мисля, твърде е рано. За сексуалните мераци на господина ми е ясно, изобщо не се и стреми да ги прикрива. Но имам големи въпросителни относно истинските му чувства към мен, защото той има голям проблем с изразяването на емоции. По принцип, не само към мен. И по тази причина се питам дали той е твърде повърхностен към мен или аз съм твърде изискваща към човек със силно наранена Луна и проблемна комуникация.

Разбирам, предполагам, че предстои да се убедиш в чувствата му - управителят на неговия 5-ти дом-Меркурий е в тригон с твоя сигнификатор Марс и в сходящ съвпад с управителя на твоя 5-ти дом-Юпитер.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3794 -: Май 15, 2012, 03:25:59 pm »
Ще взема ли утрешния си изпит?
15.05.2012 11:15 Русе

Считай, че си го взел вече изпита! Луна на К9 прави сходящ секстил с У1 - Слънце, което е в разходящ съвпад с Юпитер - У9 и пренасяща светлина от Юпитер към Слънце. Сигурна съм. Успех!

*

Stella

• 7765
« Отговор #3795 -: Май 15, 2012, 03:29:55 pm »

Сигнификаторите ви не се виждат, мисля, че има други мисли човека.
Той е много непостоянен - кардинални оси, сигнификатор в кардинален знак.
Човек на действието, но както казва Мирабела - зает е да действа на друг фронт.
« Последна редакция: Май 15, 2012, 03:34:03 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #3796 -: Май 15, 2012, 03:35:08 pm »

Да, ти се управляваш от Луна в 9-ти дом, която прави секстил с У9-Юпитер, а последния и аспект е секстил със Слънцето. Успех, ще го вземеш!

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3797 -: Май 15, 2012, 03:38:50 pm »
Благодаря, Мирабела и Стела за вниманието. Напълно възможно да ме е забравил, става въпрос за човек, с който преди години се харесвахме, но така се стекоха обстоятелствата, че пътищата ни се разделиха.

Ако не е прекалено нахално имам още един въпрос свързан с него.. - Ще се срещнем ли някога отново с (назован по име)?

« Отговор #3798 -: Май 15, 2012, 03:41:56 pm »
Изпит във ВУЗ ли? У1 Луна (в 9-ти дом) клони към секстил с У9 Юпитер, в смесена рецепция са. Би трябвало да е ДА. Успех!
Стела вече е писала. Напълно съгласна съм с нея.

« Отговор #3799 -: Май 15, 2012, 03:47:42 pm »

Благодаря, Мирабела и Стела за вниманието. Напълно възможно да ме е забравил, става въпрос за човек, с който преди години се харесвахме, но така се стекоха обстоятелствата, че пътищата ни се разделиха.

Ако не е прекалено нахално имам още един въпрос свързан с него.. - Ще се срещнем ли някога отново с (назован по име)?

Гледам първата карта, тъй като според повечето хорарни астролози тя съдържа цялата информация. Не знам дали хорарната астрология може да отговаря на въпроси с "някога". Тъй като картата действа в рамките на 3-6 месеца, би трябвало да отговаря за този период. В първата ти карта мисля, че има предпоставки за предстояща комуникация (сходящ съвпад между управителите на 3-тите ви домове, Луна клони към секстил с неговия У3 Юпитер, пренасяйки светлина от твоя У3 Меркурий), но не виждам предпоставки за подновяване на взаимоотношенията ви (липсва сходящ мажорен аспект между Луна и Сатурн). Без да се опитвам да сугестирам нещо - възнамеряваш ли да го търсиш? Картата ми се струва, че отразява такива намерения от твоя страна. Може и да греша.