Не съм експерт, така че не приемай насериозно написаното от мен.
От 1-ви февруари са минали повече от 3 месеца. Явно още не се е е развел.
Градусът на АС е късен, а Луната е без курс (ако не броим квадрата с Нептун). По-скоро "не". Ситуацията няма да се промени. Възможно е питащата да знае добре сама това и въпросът да е зададен от желание за получаване на потвърждение.
Той е Сатурн в екзалтация, близо до стационарната си точка (малко преди да започне ретроградната си фаза). Чувства се добре там, където е, и накъдето и да е отивал, не се решава да направи финалната крачка, връща се назад. Предполагам, че не е подал молба за развод.
Тъй като подозирам, че в дъното на въпроса се крие - "Ще се разведе ли той, за да бъде с мен?" уточнявам, че между Луна и Сатурн не предстои сходящ аспект, т.е. връзка между задаваща въпроса и мъжа не изглежда, че ще се реализира. Последният аспект на Луната е квадрат с Нептун, разликата между Луна и Нептун е била 2 градуса, което в ъглов дом и фиксиран знак са 2 седмици, но по-скоро 2 месеца. Този период е изминал вече. В началото на април предполагам, че питащата е изживяла разочарование от липсата на реализация на надеждите й.