Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205607 Прегледи
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #3880 -: Май 19, 2012, 08:57:09 pm »
Stella, дали ще може да ми помогнете и с този въпрос: Ще създадем ли семейство с този човек? София, 23.12 ч. - 14.01.2012
Много съжалявам да ти го кажа, но между вашите сигнификатори - Венера и Марс предстои опозиция, а между светилата - квадратура. Освет това луната идва от опозиция с Уран по оста 1-7. Тези показатели, на този етап означават НЕ.

Въпросът съм го задала януари и предполагам действието на хорара е отминало. Обратната връзка е, че за сега няма такива шансове, т.е. Стела е права.
« Последна редакция: Август 24, 2012, 02:47:16 pm от slavex5213 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #3881 -: Май 19, 2012, 09:03:28 pm »
Stella, дали ще може да ми помогнете и с този въпрос: Ще създадем ли семейство с този човек? София, 23.12 ч. - 14.01.2012
Много съжалявам да ти го кажа, но между вашите сигнификатори - Венера и Марс предстои опозиция, а между светилата - квадратура. Освет това луната идва от опозиция с Уран по оста 1-7. Тези показатели, на този етап означават НЕ.

Въпросът съм го задала януари и предполагам действието на хорара е отминало. Обратната връзка е, че за сега няма такива шансове, т.е. Стела е права.

Съжалявам, Славекс, може би късметът ти не е с този човек, а може би той още не е готов. Важното е ти какво искаш и дали те обогатява връзката с него.  :wub:
Права е хорарната астрология. Благодаря ти за обратната връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3882 -: Май 19, 2012, 09:08:51 pm »
Всичко може да е...  :(, но както и да е.... Аз ви благодаря момичета, че отделяте време и внимание за тълкуването на хорарите.  :wub:

« Отговор #3883 -: Май 19, 2012, 09:18:37 pm »
Това с таймингът на хорарите е много сложено нещо - особено ако е за връзки. По принцип Везни - кардинален знак е упр на асц, би трябвало да даде бърза развръзка (ако беше примерно телефонно обаждане - до ден), но ако той е в чужбина си мисля, че до края на годината може да се проточат нещата, не вярвам да е до края на месеца. По принцип кардинален знак - седмица-две, за такъв тип въпрос. Фиксираните дават години, но живеем в БГ....

Ами да - Юпитер - чужбина, ще е пречка, но след това Луната ще съвпадне с Венера - теб и връзка.

Задължително трябва да ни дадеш обратна връзка, защото неговия упр на 3 дом (комуникациите му е в падение в Риби ретро), а трвоят упр е Юпитер. Чудя се дали ти ще се обадиш първа или ще чакаш Мерк да мине директен и да излезе от риби. Той със сигурност е емоционално объркан сега (Мерк е в заточение в Риби).

Дано събитията се развият по-скоро и да не се налага да чакам края на годината, че това ще ме съсипе :( Решила съм да не го търся, освен за Великден, тъй като не отговаря на съобщенията... Със сигурност ще дам обратна връзка.. Не разбирам от астрология, но след колко време Луната трябва да съвпадне с Венера... или това е в рамките на година? Извинявам се за много въпроси и ако съм прекалено досадна, но съм много объркана... и съм на прага на силите си

Извинявам се, удобно ли е да попитам нещо, свързано с този хорар. Тогава Анабел и Стела ми отговориха. Дали се е случил този съвпад на Луната с Венера или все още предстои? За сега като обратна връзка мога да кажа, че тогава той ме потърси първи.

« Отговор #3884 -: Май 19, 2012, 09:53:19 pm »
Въпросът ми към вас е : Ще се разведе ли Х -мъж е

« Отговор #3885 -: Май 19, 2012, 10:15:39 pm »
Не съм експерт, така че не приемай насериозно написаното от мен.

От 1-ви февруари са минали повече от 3 месеца. Явно още не се е е развел.
Градусът на АС е късен, а Луната е без курс (ако не броим квадрата с Нептун). По-скоро "не". Ситуацията няма да се промени. Възможно е питащата да знае добре сама това и въпросът да е зададен от желание за получаване на потвърждение.
Той е Сатурн в екзалтация, близо до стационарната си точка (малко преди да започне ретроградната си фаза). Чувства се добре там, където е, и накъдето и да е отивал, не се решава да направи финалната крачка, връща се назад. Предполагам, че не е подал молба за развод.
Тъй като подозирам, че в дъното на въпроса се крие - "Ще се разведе ли той, за да бъде с мен?" уточнявам, че между Луна и Сатурн не предстои сходящ аспект, т.е. връзка между задаваща въпроса и мъжа не изглежда, че ще се реализира. Последният аспект на Луната е квадрат с Нептун, разликата между Луна и Нептун е била 2 градуса, което в ъглов дом и фиксиран знак са 2 седмици, но по-скоро 2 месеца. Този период е изминал вече. В началото на април предполагам, че питащата е изживяла разочарование от липсата на реализация на надеждите й.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3886 -: Май 19, 2012, 10:16:31 pm »
Това с таймингът на хорарите е много сложено нещо - особено ако е за връзки. По принцип Везни - кардинален знак е упр на асц, би трябвало да даде бърза развръзка (ако беше примерно телефонно обаждане - до ден), но ако той е в чужбина си мисля, че до края на годината може да се проточат нещата, не вярвам да е до края на месеца. По принцип кардинален знак - седмица-две, за такъв тип въпрос. Фиксираните дават години, но живеем в БГ....

Ами да - Юпитер - чужбина, ще е пречка, но след това Луната ще съвпадне с Венера - теб и връзка.

Задължително трябва да ни дадеш обратна връзка, защото неговия упр на 3 дом (комуникациите му е в падение в Риби ретро), а трвоят упр е Юпитер. Чудя се дали ти ще се обадиш първа или ще чакаш Мерк да мине директен и да излезе от риби. Той със сигурност е емоционално объркан сега (Мерк е в заточение в Риби).

Дано събитията се развият по-скоро и да не се налага да чакам края на годината, че това ще ме съсипе :( Решила съм да не го търся, освен за Великден, тъй като не отговаря на съобщенията... Със сигурност ще дам обратна връзка.. Не разбирам от астрология, но след колко време Луната трябва да съвпадне с Венера... или това е в рамките на година? Извинявам се за много въпроси и ако съм прекалено досадна, но съм много объркана... и съм на прага на силите си

Извинявам се, удобно ли е да попитам нещо, свързано с този хорар. Тогава Анабел и Стела ми отговориха. Дали се е случил този съвпад на Луната с Венера или все още предстои? За сега като обратна връзка мога да кажа, че тогава той ме потърси първи.

Луната се движи много бързо, тя престоява в един знак приблизително 2 дни. Щом е предстоял съвпад с Венера, то той се е случил в рамките на този период. Обаче зависи в какви знаци е бил съвпада. В кардинални знаци се броят градусите до точния съвпад и се тълкуват като часове до дни. Ако е в мутабелни знаци - седмици, месеци, а във фиксиран знак, може да минат и години, ако междувременно не се променят условията, така че да се зададе нов въпрос.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3887 -: Май 19, 2012, 10:19:00 pm »

МНОГО Е СТАР ТОЗИ ХОРАР. Ако гледаме само класическите управители на домовете, луната е без курс. Това означава, че ако човекът е обявил, че ще се разведе и е предприел стъпки, това ще стане. Ако не е предприел никакви действия - не очаквай развитие с тази луна без курс.

« Отговор #3888 -: Май 19, 2012, 10:46:18 pm »
Здравейте, моля ви помагайте по този въпрос, че съм много раздразнена в момента! 19:02 ч., София, 06 април 2012 г: Ще ми върнат ли от полицията вещта, която беше взета за експертиза? Мина много време, а нищо не предприемат по въпроса, знам ли, може и да е рано, за техните стандарти на работа...   

Трябва да ти я върнат, защото вещта ти се управлява от ретрограден Марс, което е показател за връщане. Обаче, ти клониш към квадрат с вещта, няма да е скоро, поне до 2 месеца.

Благодаря, Стела! Аз се надявах да стане по-рано все пак, ще видим.

Стела, супер си! Обратна връзка по този въпрос - днес получих решение от прокурора, че ще ми върнат вещите. Но физически няма да мога да ги взема преди 28 май със сигурност. Което прави почти 2 месеца от задаването на въпроса, както ти посочи за развитие на нещата. А аз бях уж толкова сигурна, че ще успея доста по-рано. Браво на теб!

« Отговор #3889 -: Май 20, 2012, 08:12:24 am »
      Извинявам се много но съм объркала картата.Въпросът е зададен на 19.05.2012г. 22.35.23 в гр.София
« Последна редакция: Май 20, 2012, 01:08:14 pm от lik6373 »

« Отговор #3890 -: Май 20, 2012, 12:22:43 pm »
Здравейте имам въпрос ,който ме терзае.

Мъж Х ще спере ли да ми трови живота (да ме подлага на унижения, да се меси в живота ми).Не искам и нямам думи да опиша какво ми е причинил, но наистина вече го мразя. :'(
Извинявам се за крайностите си , но така се чувствам след години на терор и унижения.

Благодарности!!! :blink: :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3891 -: Май 20, 2012, 01:14:33 pm »
Здравейте, моля ви помагайте по този въпрос, че съм много раздразнена в момента! 19:02 ч., София, 06 април 2012 г: Ще ми върнат ли от полицията вещта, която беше взета за експертиза? Мина много време, а нищо не предприемат по въпроса, знам ли, може и да е рано, за техните стандарти на работа...   

Трябва да ти я върнат, защото вещта ти се управлява от ретрограден Марс, което е показател за връщане. Обаче, ти клониш към квадрат с вещта, няма да е скоро, поне до 2 месеца.

Благодаря, Стела! Аз се надявах да стане по-рано все пак, ще видим.

Стела, супер си! Обратна връзка по този въпрос - днес получих решение от прокурора, че ще ми върнат вещите. Но физически няма да мога да ги взема преди 28 май със сигурност. Което прави почти 2 месеца от задаването на въпроса, както ти посочи за развитие на нещата. А аз бях уж толкова сигурна, че ще успея доста по-рано. Браво на теб!

Лелее, много съм горда, благодаря ти! Радвам се за теб.  :yahoo:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3892 -: Май 20, 2012, 01:18:25 pm »
      Извинявам се много но съм объркала картата.Въпросът е зададен на 19.05.2012г. 22.35.23 в гр.София

По тази карта излиза ДА, ако го гледаме по 7-ми дом, понеже ти си го назовала по име. Само, че сигнификаторите и луната се управляват от ретроградна Венера, която е в неговия 1 дом. Та ве я не зная как да я тълкувам. Тя е във взаимна рецепция с Меркурий. Може нещо да се разколебае: 1/ когато Меркурий излезе от Телец или 2/ когато Венера тръгне директно. Задай отново въпроса, когато Венера стане директна между 30.06. и 30.07. Предполагам, че в това време ще има промяна в обстоятелствата.

« Отговор #3893 -: Май 20, 2012, 06:21:17 pm »

Луната се движи много бързо, тя престоява в един знак приблизително 2 дни. Щом е предстоял съвпад с Венера, то той се е случил в рамките на този период. Обаче зависи в какви знаци е бил съвпада. В кардинални знаци се броят градусите до точния съвпад и се тълкуват като часове до дни. Ако е в мутабелни знаци - седмици, месеци, а във фиксиран знак, може да минат и години, ако междувременно не се променят условията, така че да се зададе нов въпрос.

Благодаря, Стела. Прикачих картата на хорара... по нея може ли да се разчете евентуално о след колко време може да се случи нещо.... ако ли не - след известно време може би ще си задам въпроса отново...

« Отговор #3894 -: Май 20, 2012, 07:25:08 pm »

Благодаря, Стела. Прикачих картата на хорара... по нея може ли да се разчете евентуално о след колко време може да се случи нещо.... ако ли не - след известно време може би ще си задам въпроса отново...

Какво да се случи? Няма сходящ аспект между Венера (ти) и Марс (той), нито между Луна и Марс. Всички аспекти са хармонични, но разходящи. Според мен, каквото е било, е било хубаво и остават чудесни спомени, но аз не виждам предстоящо формиране на връзка в тази карта.

Я, да проверим дали тази карта работи. Славекс, от 25 март имало ли е комуникация помежду ви? Според тази карта имаме 2 индикации за такава - негов У3 Меркурий в сходящ секстил с Венера и Луна в сходящ секстил с Меркурий. Меркурий екзалтира Венера по знак - би трябвало да сте разговаряли и да си останала доволна от думите му. Но заради ретроградността на Меркурий не ми изглежда да е бил особено приказлив. По-скоро пестелив в приказките.

« Отговор #3895 -: Май 20, 2012, 08:31:33 pm »

Какво да се случи? Няма сходящ аспект между Венера (ти) и Марс (той), нито между Луна и Марс. Всички аспекти са хармонични, но разходящи. Според мен, каквото е било, е било хубаво и остават чудесни спомени, но аз не виждам предстоящо формиране на връзка в тази карта.

Я, да проверим дали тази карта работи. Славекс, от 25 март имало ли е комуникация помежду ви? Според тази карта имаме 2 индикации за такава - негов У3 Меркурий в сходящ секстил с Венера и Луна в сходящ секстил с Меркурий. Меркурий екзалтира Венера по знак - би трябвало да сте разговаряли и да си останала доволна от думите му. Но заради ретроградността на Меркурий не ми изглежда да е бил особено приказлив. По-скоро пестелив в приказките.

Благодаря за включването, Мирабела.  :blink: Разговаря ли сме може би 2-3 пъти. Мога да кажа, че последния разговор беше приятен и различен от всеки друг път. Напротив беше доста приказлив, почти през цялото време той говореше. А със спомените от миналото, искаш да кажеш, че всичко е приключило ли... и няма да има друга комуникация?

« Отговор #3896 -: Май 20, 2012, 08:44:35 pm »

Мъж Х ще спере ли да ми трови живота (да ме подлага на унижения, да се меси в живота ми).Не искам и нямам думи да опиша какво ми е причинил, но наистина вече го мразя. :'(
Извинявам се за крайностите си , но така се чувствам след години на терор и унижения.

Благодарности!!! :blink: :blink:                    ???

*

Stella

• 7765
« Отговор #3897 -: Май 20, 2012, 10:17:16 pm »

Благодарности!!! :blink: :blink:

много си му паднала в очите. Ти се управляваш от Слънце, което няма никакви достойнства в знака на неговия управител - Сатурн. Слънцето е критично и скоро ще смени знак. Надявам се да спре и особено след като Венера тръгне директна.

« Отговор #3898 -: Май 20, 2012, 10:44:34 pm »
Привет Стела,
моля те коментирай картата. В момента предстои прехвърлянето на една фирма на наше име ( пусках хорар преди време ) и нещата започнаха сами да отиват в тази посока. Въпроса ми е: Ще бъде ли успешна фирмата, която ще прехвърлим на наше име?

Мерси :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3899 -: Май 21, 2012, 09:02:36 am »
Привет Стела,
моля те коментирай картата. В момента предстои прехвърлянето на една фирма на наше име ( пусках хорар преди време ) и нещата започнаха сами да отиват в тази посока. Въпроса ми е: Ще бъде ли успешна фирмата, която ще прехвърлим на наше име?

Мерси :)

Здравей, Оушън. Аз не помня какво ти отговорих предния път, но в този хорар Луната е без курс, което показва, че не може да се очаква някаква промяна и развитие по въпроса. Ситуацията остава такава, каквато е била към момента на задаването на въпроса.