Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206977 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3940 -: Май 23, 2012, 03:42:16 pm »
Мисля, че отговорът е "да" ;D

според мене да, той се представлява от луната, в съвпад е с венера, която е У5 - светски живот, игри, забавления, има връзка между 3-тите ви домове, техните управители юпитер и меркурий са в съвпад в твоя 5д. , последен аспект на палавата луна в близнаци е тригон със сатурн, който те представлява в негов 3д.,би трябвало добре да си прекарате

Леле, сериозно ли!  :o Би било супер, ако стане, макар че на моменти имам колебания дали идеята е толкова добра. Само знам, че той иска да отправи такава покана, обаче не знае как, мъчат го много неща, сред които и гузна съвест пред мен. Така че направо не знам как ще я бъде тази работа, към момента ми се вижда доста сложна задача. Стела, и аз направих така " ;D " като прочетох отговора, дано и след няколко дни физиономията ми да е същата! ;)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3941 -: Май 24, 2012, 06:03:42 pm »
Ще ми върнат ли парите за самолетни билети, ако ги платя ? Марс е в секстил с Луната, което е добър знак, нали?  :-\
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3942 -: Май 24, 2012, 06:27:15 pm »
А те обещаха ли да ти ги върнат?  :-\
И кой по-точно трябва да ти ги върне? Много безлично е зададен въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3943 -: Май 24, 2012, 08:41:20 pm »

Ех, да, не бях сигурна как да задам въпроса. Ами организаторите на конкурса, говорих с другите победители и ми обясниха, че искали да платим билетите като гаранция, че ще участваме в проекта. Щом пристигнем във Валенсия, ще ни възстановят сумата. Проектът е международен, финансиран от ЕС, и ми обещават, че няма как да не върнат парите.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3944 -: Май 24, 2012, 09:49:18 pm »

Ех, да, не бях сигурна как да задам въпроса. Ами организаторите на конкурса, говорих с другите победители и ми обясниха, че искали да платим билетите като гаранция, че ще участваме в проекта. Щом пристигнем във Валенсия, ще ни възстановят сумата. Проектът е международен, финансиран от ЕС, и ми обещават, че няма как да не върнат парите.
Нищо не ми говори този хорар. Щом са казали, значи ще ти възстановят парите, след като им представиш разходо-оправдателен документ, т.е. билети.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3945 -: Май 25, 2012, 09:35:39 pm »
Здравейте отново Стела,вече работя 8 месеца,но заплатата все още не ми е повишена,а според договора след 6 мес.трябва да се промени,не знам какво става,местят колежки,една я махнаха,и аз не смея да питам за мене,търся си друга работа все още,нямам успех.
Ще остана ли на сегашната си работа,и ще имам ли повишение,на заплатата.
22.35 ч.София
Мерси много  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3946 -: Май 25, 2012, 09:45:39 pm »
Здравейте отново Стела,вече работя 8 месеца,но заплатата все още не ми е повишена,а според договора след 6 мес.трябва да се промени,не знам какво става,местят колежки,една я махнаха,и аз не смея да питам за мене,търся си друга работа все още,нямам успех.
22.35 ч.София

Да, ще останеш на тази работа - луната е без курс Не, няма да ти повишат заплатата (ако вече не са взели решение за това, но евентуално ти да не знаеш). Твоят сигнификатор няма достойнства в знака, в който е позициониран управителят на МЦ - началника ти. Струва ми се , че скоро няма да стане, понеже Венера е ретроградна. Изчакай до края на юли (толкова продължава влиянието, заедно с ретроградната сянка) - вероятно тогава ще се "отпуши" ситуацията с повишението.

« Отговор #3947 -: Май 25, 2012, 09:53:16 pm »
22.35 ч.София

Да, ще останеш на тази работа - луната е без курс Не, няма да ти повишат заплатата (ако вече не са взели решение за това, но евентуално ти да не знаеш). Твоят сигнификатор няма достойнства в знака, в който е позициониран управителят на МЦ - началника ти. Струва ми се , че скоро няма да стане, понеже Венера е ретроградна. Изчакай до края на юли (толкова продължава влиянието, заедно с ретроградната сянка) - вероятно тогава ще се "отпуши" ситуацията с повишението.

Мерси много,за бързия отговор,да има малка вероятност да е станало през този месец,защото е имало писмо за предложение за увеличаване на заплатата,но не знам дали управителя го е подписал  :blink: .Мене повече ме притесняваше,да не ме махнат от там,въпреки че се отнасят много добре със мен, и и аз гледам да си върша добре работата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3948 -: Май 25, 2012, 10:15:17 pm »
22.35 ч.София

Мерси много,за бързия отговор,да има малка вероятност да е станало през този месец,защото е имало писмо за предложение за увеличаване на заплатата,но не знам дали управителя го е подписал  :blink: .Мене повече ме притесняваше,да не ме махнат от там,въпреки че се отнасят много добре със мен, и и аз гледам да си върша добре работата.

Няма да те махнат, но на мене ми се струва, че не те ценят достатъчно, макар ти да си доволна от отношението. Възможно е фирмата да изпитва затруднения.  ;)
Дано ти повишат заплатата, че много ретроградия - има и ретро Сатурн на върха на 10-тия ти дом, а той ти управлява 2-ри. Ретроградията се свързват със забавяния.

« Отговор #3949 -: Май 25, 2012, 10:30:51 pm »
Ами малко ме съмнява фирмата ,да изпитва затруднения ;),аз работя в Билла ,и става въпрос за 45 лева,която е смешна сума.

*

Stella

• 7765
« Отговор #3950 -: Май 25, 2012, 10:32:20 pm »
Ами малко ме съмнява фирмата ,да изпитва затруднения ;),аз работя в Билла ,и става въпрос за 45 лева,която е смешна сума.

Това го казах без да се уповавам на картата, просто предположих.

« Отговор #3951 -: Май 25, 2012, 10:35:51 pm »

Мерси много.Желая ти,лека вечер.Ако има случайно промяна ще пиша :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3952 -: Май 25, 2012, 10:48:49 pm »

Мерси много.Желая ти,лека вечер.Ако има случайно промяна ще пиша :blink:

Лека вечер и успех!  :blink:

« Отговор #3953 -: Май 26, 2012, 08:26:10 am »
Привет Стела! Имам пак въпрос към теб: Да сменя ли....(назована по име)  с напълно нов служител? Девойката работи при мен и напоследък ми се струва, че нехае какво се случва.
09:25 Банско

*

Stella

• 7765
« Отговор #3954 -: Май 26, 2012, 12:18:55 pm »
Привет Стела! Имам пак въпрос към теб: Да сменя ли....(назована по име)  с напълно нов служител? Девойката работи при мен и напоследък ми се струва, че нехае какво се случва.

Това са морални решения, които трябва сама да си вземеш. Как да ти кажа аз дали да я смениш?
Във всеки случай не бих я гледала по 7-ми дом, защото тя не ти е равностоен партньор (макар, че си я назовала по име). ти си дефинирала отношения, откъдето е видно, че ти е подчинена. Така по би и подхождало да я поставим  в 6-ти. Луната клони към квадрат с Юпитер. Ти си авторитет за нея - Луната в екзалтация в знака на Юпитер. Защо не поговорите?

« Отговор #3955 -: Май 26, 2012, 07:26:16 pm »

Това са морални решения, които трябва сама да си вземеш. Как да ти кажа аз дали да я смениш?
Във всеки случай не бих я гледала по 7-ми дом, защото тя не ти е равностоен партньор (макар, че си я назовала по име). ти си дефинирала отношения, откъдето е видно, че ти е подчинена. Така по би и подхождало да я поставим  в 6-ти. Луната клони към квадрат с Юпитер. Ти си авторитет за нея - Луната в екзалтация в знака на Юпитер. Защо не поговорите?
Да, може би това е по-разумно. Дано да има резултат. Благодаря Стела

« Отговор #3956 -: Май 26, 2012, 09:41:40 pm »
Мисля, че отговорът е "да" ;D

според мене да, той се представлява от луната, в съвпад е с венера, която е У5 - светски живот, игри, забавления, има връзка между 3-тите ви домове, техните управители юпитер и меркурий са в съвпад в твоя 5д. , последен аспект на палавата луна в близнаци е тригон със сатурн, който те представлява в негов 3д.,би трябвало добре да си прекарате

Леле, сериозно ли!  :o Би било супер, ако стане, макар че на моменти имам колебания дали идеята е толкова добра. Само знам, че той иска да отправи такава покана, обаче не знае как, мъчат го много неща, сред които и гузна съвест пред мен. Така че направо не знам как ще я бъде тази работа, към момента ми се вижда доста сложна задача. Стела, и аз направих така " ;D " като прочетох отговора, дано и след няколко дни физиономията ми да е същата! ;)

Момичета, този хорар нещо не сработи.  :-\ Странно, до сега всичко се е случвало без грешка, какво ли може да съм объркала. За основното парти явно няма да съм поканена, дали е възможно човекът да ме покани да се видим отделно в някой от следващите дни, какво мислите?  :-\

« Отговор #3957 -: Май 27, 2012, 09:45:28 am »
Здравейте, бихте ли ми помогнали за този въпрос - Пази ли ми e-mail-ите? (става въпрос за човека в когото съм влюбена). Благодаря и успешен ден на всички

« Отговор #3958 -: Май 27, 2012, 10:46:59 am »
Надявам се, че "да". Имейлите ти са Меркурий (У3), който е защитен от най-лошото изгаряне от Слънцето, тъй като е на разстояние от него по-малко от 17 мин. (казими).

« Отговор #3959 -: Май 27, 2012, 10:57:09 am »
Благодаря, Мирабела. Дано да си права.