Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205106 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #3980 -: Май 28, 2012, 06:15:24 pm »
Мирабела, ти как разбра за кой град да построиш картата!?
Иначе нито богат - Венера в квадрат с У2 (Марс), нито известен - Венера в квадрат с Луната - У10.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3981 -: Май 28, 2012, 06:58:51 pm »
Предположих по данните от по-предния му хорар за следенето. Като не дават местоположение, взимам последното известно от предни постове. Ако не е съвпада с настоящето, лошо, няма да е точна картата. :blink:

« Отговор #3982 -: Май 28, 2012, 08:42:21 pm »
Стела, имам въпрос относно разговора, който проведохме.
Ще напусне ли служителката ми ...(назована по име) след днешния разговор?

« Отговор #3983 -: Май 28, 2012, 09:27:23 pm »
добър Вечер дами,
настойчиво в главата ми се върти въпрос"Забравил ли ме е мъжът в когото съм влюбена".... :-X
толкова сме твърдоглави и двамата,никой не си жертва гордостта....мислех да му подам пръстче за сдобряване,обаче  съм нервна напоследък,и май не е моментът,най- много да се скараме още по-зле..пък инак умирам за него. ;D
благодаря предварително за вниманието,хубава вечер на всички

« Отговор #3984 -: Май 28, 2012, 09:48:34 pm »
добър Вечер дами,
настойчиво в главата ми се върти въпрос"Забравил ли ме е мъжът в когото съм влюбена".... :-X
толкова сме твърдоглави и двамата,никой не си жертва гордостта....мислех да му подам пръстче за сдобряване,обаче  съм нервна напоследък,и май не е моментът,най- много да се скараме още по-зле..пък инак умирам за него. ;D
благодаря предварително за вниманието,хубава вечер на всички

Той е Меркурий в терма и фас на Юпитер (ти), значи не би трябвало да те е забравил напълно. Но Меркурий е на трон, следователно в знак на заточение на Юпитер, което потвърждава, че той го играе доста горделив, без желание да остъпи пред теб. Няма желание да падне в краката ти. Меркурий беше и все още е изгорен от Слънцето, т.е. отслабен, възпрепятстван да действа. Това може да се дължи на заслепение от гордостта му, а може и да е имал някакви странични проблеми, които е предпочел да не разгласява (Меркурий в 12-тия му дом).
Ти си Юпитер в знак на Венера, 5-тия си дом и негов 11-ти - картата потвърждава, че мислиш за любов и евентуално сдобряване с него, затопляне към приятелство и повече. Луната е в Дева - знака на заточение на Юпитер и знак на Меркурий - чувствата ти му принадлежат изцяло, но това те измъчва повече, отколкото да те прави щастлива, както пишеш ти.
Липсва сходящ аспект между управителите ви, т.е. лисва възможност за промяна в отношенията ви в момента. Луната е на път да завърши квадратури със Слънце и Меркурий. Както казваш ти, ако действаш според сърцето ти, най-много да се поскарате отново.
Луната ще извърши пренос на светлина между управителите ви, но няма да бъде непрекъснат пренос. След като завърши квадратурата с Меркурий, ще направи съвпад с Марс и квадратура с Венера, преди да стигне до тригона с Юпитер. Марс и Венера управляват петите ви домове и самите те са в сходяща квадратура, така че разминаването помежду ви отново може да бъде в начина, по който изразявате чувствата си.
Успех, надявам се, че греша.

« Отговор #3985 -: Май 28, 2012, 11:51:07 pm »
Момичета, какво мислите за този хорар: "Мислил ли си е за мен на рождения му ден (по име)?" Нещо пак се държи странно, като обиден, а би трябвало аз да съм му обидена. Чудя се какво ли му се върти в главата...

*

Stella

• 7765
« Отговор #3986 -: Май 29, 2012, 11:25:59 am »
Предположих по данните от по-предния му хорар за следенето. Като не дават местоположение, взимам последното известно от предни постове. Ако не е съвпада с настоящето, лошо, няма да е точна картата. :blink:

Ааа, аз не помня чак толкова назад. А и не се старая, щото, както казваш, някои си го променят доста често.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #3987 -: Май 29, 2012, 11:53:38 am »

не знам какво си поискала от нея.
Аз пак я гледам по 6-ти дом, макар да я назоваваш по име.
Според тази карта, тя няма да напусне.
дай обратна връзка, моля те! ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #3988 -: Май 29, 2012, 12:00:15 pm »
Момичета, какво мислите за този хорар: "Мислил ли си е за мен на рождения му ден (по име)?" Нещо пак се държи странно, като обиден, а би трябвало аз да съм му обидена. Чудя се какво ли му се върти в главата...

Той се управлява от Слънце в Близнаци. Ти се намираш в знак, в който Слънцето не е добре поставено, но си силна - егото ти е добре развито - сатурн в екзалтация. Може би момчето наистина ти е сърдито. Между Слънцето и Сатурн предстои положителен аспект, но ти питаш за действие, което трябва да е започнало в миналото. Затова отговорът ми е НЕ. но ще има някакъв контакт между вас, вероятно по твоя инициатива. Има предпоставки за това.

« Отговор #3989 -: Май 29, 2012, 12:27:09 pm »
Той се управлява от Слънце в Близнаци. Ти се намираш в знак, в който Слънцето не е добре поставено, но си силна - егото ти е добре развито - сатурн в екзалтация. Може би момчето наистина ти е сърдито. Между Слънцето и Сатурн предстои положителен аспект, но ти питаш за действие, което трябва да е започнало в миналото. Затова отговорът ми е НЕ. но ще има някакъв контакт между вас, вероятно по твоя инициатива. Има предпоставки за това.

Благодаря, Стела. По моя инициатива едва ли ще имаме контакт, той ми е длъжник и не мисля да отстъпвам. Много точно си написала, че егото ми е силно в момента. Странно, че отговорът на въпроса е "не", само 2-3 дни преди събитието той беше активната страна и такива емоции не отмират така бързо. По тази карта може ли да се каже за негови флиртове около това събитие? 

*

Stella

• 7765
« Отговор #3990 -: Май 29, 2012, 01:23:56 pm »

Благодаря, Стела. По моя инициатива едва ли ще имаме контакт, той ми е длъжник и не мисля да отстъпвам. Много точно си написала, че егото ми е силно в момента. Странно, че отговорът на въпроса е "не", само 2-3 дни преди събитието той беше активната страна и такива емоции не отмират така бързо. По тази карта може ли да се каже за негови флиртове около това събитие?

Извинявам се за грешката - вашите управители са в сходящ тригон един към друг (твоят е ретрограден). Но контактът може би ще бъде по негова инициатива, не по твоя, защото той е по-бързото небесно тяло.

« Отговор #3991 -: Май 29, 2012, 02:20:38 pm »
Извинявам се за грешката - вашите управители са в сходящ тригон един към друг (твоят е ретрограден). Но контактът може би ще бъде по негова инициатива, не по твоя, защото той е по-бързото небесно тяло.

А, супер, така е по-добре.  :blink: По въпроса с флиртовете можеш ли да кажеш нещо? Нямам му доверие на това момче и това си е.   :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3992 -: Май 29, 2012, 07:47:10 pm »

А, супер, така е по-добре.  :blink: По въпроса с флиртовете можеш ли да кажеш нещо? Нямам му доверие на това момче и това си е.   :rolleyes:

Аааа, виж му наталната карта.

« Отговор #3993 -: Май 29, 2012, 08:34:24 pm »

То хубаво, но ще трябва да е без часа на раждане, нямам го.  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #3994 -: Май 29, 2012, 08:41:41 pm »

То хубаво, но ще трябва да е без часа на раждане, нямам го.  :-\

Е, нищо! Но не в тази тема. има тема за натални карти.
Сложи 12 на обяд и скрий личните данни.
« Последна редакция: Май 29, 2012, 08:50:36 pm от Stella »

« Отговор #3995 -: Май 29, 2012, 11:06:08 pm »

не знам какво си поискала от нея.
Аз пак я гледам по 6-ти дом, макар да я назоваваш по име.
Според тази карта, тя няма да напусне.
дай обратна връзка, моля те! ;)
За сега не ми е казала, че иска да напуска. Промених условията на работа, съобразно икономическите резултати, а все пак човек като е свикнал на лекото и мекото плюс доза излишно високомерие може и да означава  :-X
Което за нея ще е много повече работа, за да получава същата заплата. Затова зададох втория въпрос. Стела, моля те ако имаш време напиши ми като на първокласник тълкуването на хорара
« Последна редакция: Май 30, 2012, 02:38:13 pm от Boryana »

« Отговор #3996 -: Май 29, 2012, 11:14:42 pm »
Въпросът ми към вас е: Как ще взема изпит Х и изпит У?  Изпитите Х и У са последните 2 до семестриалното ми завършване.

Не се задава така въпрос. Трябва да може да се отговори с ДА или НЕ.
По нов начин да формулирам въпроса с нова карта ли?

Ами, задай нов въпрос с нова карта САМО за единия изпит, пък като мине той, тогава питай за следващия.
Ще взема ли изпита по Х? :blink:

Мисля, че преподавателят има добро мнение за теб - екзалтирана Луна в тригон с Марс- У1, който е със силни акцидентални достойнства. Мисля, че ще го вземеш.
А подкрепа може ли да има според картата?

Каква подкрепа, ти на какво разчиташ? Залягай над темите и не разчитай на чудеса!
Е това се опитвам да правя :(
И още нещо: Стела ти си уникална!!!! :blink:
Днес взех изпита!!! Имам 6 :blink:
Наистина преподавателят има добро мнение за мен, колкото и нескромно да звучи :rolleyes:

« Отговор #3997 -: Май 30, 2012, 01:59:25 pm »
Един хорар за мое лично упражнение, ще се радвам да кажете, дали съм на прав път в тълкуванието:
Има ли лицето Х чувства към лицето Y?
Спред мен отговорът е НЕ, защото:
1. Той е представен от Марс, а тя от Венера (потвърждава се естеството на зададениш въпрос), те са в апликиращ квадрат.
2. Няма аспект между У на 5-тите домове на лицата.
3. У на 8-мите домове са същите като У на 1 и 7.
Виждам, че е ранен АЦ, но си спомням, че тък съм чела интерпретации дори и при това положоение и затова решх да опитам.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3998 -: Май 30, 2012, 04:30:46 pm »
Градусът на АС е твърде ранен, Луната също е в много ранен градус. Може би не са известни всички обстоятелства около въпроса или скоро ще настъпи промяна в тях, която може дори да обезсмисли въпроса.
Ти имаш ли пряко отношение към въпроса? Защото ако питаш за чувствата на интересуващия те мъж към друга жена, би трябвало ти да бъдеш по 1-ви дом, а той по 5-ти или по 7-ми (аз най-вероятно бих използвала 7-ми).
Вариантът той да е У7, предполагаемата му изгора да е У1, а кверентът - Луната, също съм го виждала.

« Отговор #3999 -: Май 30, 2012, 06:45:06 pm »
Момичета, едно усещане не ми дава мира от няколко дни. Ходя на спорт и инструкторът нещо се държи малко странно - следи ми настроенията, цитира ме и т.н. Приятен млад мъж е, не е някой досадник, но все пак започнах да се чувствам малко напрегната около него. Може просто да е внимателен, защото разбра за някои мои трудности, с които трябва да се справя, знам ли го. Затова реших да проверя: "Има ли романтичен интерес към мен (по име)?"