добър Вечер дами,
настойчиво в главата ми се върти въпрос"Забравил ли ме е мъжът в когото съм влюбена"....
толкова сме твърдоглави и двамата,никой не си жертва гордостта....мислех да му подам пръстче за сдобряване,обаче съм нервна напоследък,и май не е моментът,най- много да се скараме още по-зле..пък инак умирам за него. 
благодаря предварително за вниманието,хубава вечер на всички
Той е Меркурий в терма и фас на Юпитер (ти), значи не би трябвало да те е забравил напълно. Но Меркурий е на трон, следователно в знак на заточение на Юпитер, което потвърждава, че той го играе доста горделив, без желание да остъпи пред теб. Няма желание да падне в краката ти. Меркурий беше и все още е изгорен от Слънцето, т.е. отслабен, възпрепятстван да действа. Това може да се дължи на заслепение от гордостта му, а може и да е имал някакви странични проблеми, които е предпочел да не разгласява (Меркурий в 12-тия му дом).
Ти си Юпитер в знак на Венера, 5-тия си дом и негов 11-ти - картата потвърждава, че мислиш за любов и евентуално сдобряване с него, затопляне към приятелство и повече. Луната е в Дева - знака на заточение на Юпитер и знак на Меркурий - чувствата ти му принадлежат изцяло, но това те измъчва повече, отколкото да те прави щастлива, както пишеш ти.
Липсва сходящ аспект между управителите ви, т.е. лисва възможност за промяна в отношенията ви в момента. Луната е на път да завърши квадратури със Слънце и Меркурий. Както казваш ти, ако действаш според сърцето ти, най-много да се поскарате отново.
Луната ще извърши пренос на светлина между управителите ви, но няма да бъде непрекъснат пренос. След като завърши квадратурата с Меркурий, ще направи съвпад с Марс и квадратура с Венера, преди да стигне до тригона с Юпитер. Марс и Венера управляват петите ви домове и самите те са в сходяща квадратура, така че разминаването помежду ви отново може да бъде в начина, по който изразявате чувствата си.
Успех, надявам се, че греша.