Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206853 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4040 -: Юни 02, 2012, 01:00:19 pm »
Много хубава идея Романтика. Преди да разгледам подробно картата бих искала да ти задам няколко въпроса: имаш ли фондация или ще търсиш такава с опит, проучила ли си вече източниците за финансиране и знаеш ли към кой донор да се насочиш?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4041 -: Юни 02, 2012, 01:15:34 pm »
Благодаря, Стела!

Нямам фондация и все още нищо не съм проучвала, тепърва ще търся повече информация.
Реших да послушам премиера, нали каза, че ЕС отпускат пари  ;D

Пари нямам, за да давам на някого да прави проекта, лоби нямам - ще действам сама, с Божия помощ, и с помоща на познати, ако решат да се включат :blink:
« Последна редакция: Юни 02, 2012, 08:39:27 pm от romantica »

« Отговор #4042 -: Юни 02, 2012, 02:21:48 pm »
Благодаря, Пешън. Стела беше права за двойния знак. Браво!

« Отговор #4043 -: Юни 02, 2012, 06:55:00 pm »
Излъга ли ме лицето Х? назовано е по име
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4044 -: Юни 03, 2012, 09:57:15 am »
Това да не е момчето, на когото се дърпаше? как да не ти се сърди, цяла нощ му се въргаляш в леглото, а се правиш на девица. Луната е без курс. ;D

Направихме ... нещо, но не ми хареса, явно имам някакъв проблем и просто не може да ми бъде хубаво. :( Почвам да се чудя дали не съм лесбийка.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #4045 -: Юни 03, 2012, 02:32:08 pm »
И в крайна сметка? Хетеросексуален или не?

По-скоро бисексуален. :blink:

така си и помислих, заради двойните знаци но не мога да го твърдя със сигурност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4046 -: Юни 03, 2012, 02:37:47 pm »
Благодаря, Стела!

Нямам фондация и все още нищо не съм проучвала, тепърва ще търся повече информация.
Реших да послушам премиера, нали каза, че ЕС отпускат пари  ;D

Пари нямам, за да давам на някого да прави проекта, лоби нямам - ще действам сама, с Божия помощ, и с помоща на познати, ако решат да се включат :blink:

Не можеш без фондация-тя се регистрира за най-много месец-два. аз сама си я регистрирах, можеш да изтеглиш необходимите документи от нета. Но на фондация без опит никой няма да даде проект, особено от европейски фонд. Първо се почва с малки проекти към общината. когато изпълните едно-две малки проектчета, тогава можете да се обърнете към европейските фондове. Ако се обърнеш към познати организации с опит, ти никога няма да можеш да излезеш в тази ниша. Защото за донорите е важно да се уверят, не само че твоите цели съвпадат с техните приоритети, но и че имаш опит в управлението на финансови средства. Ако искаш, пробвай да дадеш готов проект на някоя организация, но това си е твоя проект, аз не бих го дала на други. Много трудно се пишат проекти. Те ще го лапнат като топъл хляб, ще си го запишеш в биографията, но те също ще си го пишат към профила на тяхната организация. Оттук нататък ти ще напишеш друг проект и пак няма да можеш да кандидатстват за средства със своя организация. Най-добре започни от общината, потърси там познати, които да те ориентират в обстановката. Повярвай, малко са хората, които да пишат стойностни проекти. В общинските програми не е задължително организацията ти да има опит. достатъчно е да събереш екип, който да отговаря на техните изисквания (по професионален път ) - те оценяват проекта и екипа.

« Отговор #4047 -: Юни 03, 2012, 08:55:52 pm »
Стела, много ти благодаря за инфото.

Ще разпитам и ще видя дали изобщо да се захващам с такава дейност. В интерес на истината ми се прави нещо за града, което би било от полза за младежите и за хората в неравностойно положение, но цялата тази бюрокрация е лудост...

А може ли за те помоля, за 2-3 думи по хорара?

Благодаря :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4048 -: Юни 03, 2012, 10:05:51 pm »
Давам обратна връзка по хорара с ТВ предаването. Мина супер, но проблемът беше не, че ми дадоха думата (то аз бях титуляр), а че заради предишните гости остана съвсем мъничко време. Но имам повторна покана, а хората, които гледаха казаха, че чудесно се е получило, въпреки малкото време.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4049 -: Юни 03, 2012, 10:36:58 pm »
Давам обратна връзка по хорара с ТВ предаването. Мина супер, но проблемът беше не, че ми дадоха думата (то аз бях титуляр), а че заради предишните гости остана съвсем мъничко време. Но имам повторна покана, а хората, които гледаха казаха, че чудесно се е получило, въпреки малкото време.  :blink:

Да, аз си спестих, че виждам дребни неуредици, за да не те притесня. Имаше показания за проблем, но не по твоя вина. Предположих, че може да се отложи предаването, но не го споделих, защото проблемът би могъл да се изрази в много и най-различни неща. Радвам се за теб! ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #4050 -: Юни 03, 2012, 10:38:37 pm »
Това да не е момчето, на когото се дърпаше? как да не ти се сърди, цяла нощ му се въргаляш в леглото, а се правиш на девица. Луната е без курс. ;D

Направихме ... нещо, но не ми хареса, явно имам някакъв проблем и просто не може да ми бъде хубаво. :( Почвам да се чудя дали не съм лесбийка.

Ами, ти изпитваш влечение към мъже, доколкото ми е известно!  ;D
По хорара бях сигурна, че няма да се получи. Може да имаш проблем с доверието.
Отпусни се и се наслаждавай на мига. На големи изпитания ги подлагаш тези момчета с този съвпад на Венера с Плутон. Имай на предвид, че този съвпад в определен период от живота може да те доведе до пълно въздържание, заради големите претенции към партньора.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4051 -: Юни 03, 2012, 10:44:19 pm »
Да, аз си спестих, че виждам дребни неуредици, за да не те притесня. Имаше показания за проблем, но не по твоя вина. Предположих, че може да се отложи предаването, но не го споделих, защото проблемът би могъл да се изрази в много и най-различни неща. Радвам се за теб! ;D

Благодаря! Реално най-важното го казах. При следващото гостуване вече ще се разпростирам. Но най-важното успях да кажа.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4052 -: Юни 03, 2012, 10:49:20 pm »
Здравейте!

Преди няколко дни ми просветна да направя проект (социален, за децата и инвалидите в града), и да кандидатствам с него за финансиране...
Въпросът е: Ако направя проект, ще бъде ли одобрен?

Ти си силна в екзалтация - Сатурн - имаш потенциал, но Сатурн е ретрограден. Може да си избистриш визията за нещата, когато Сатурн тръгне директно. Луната клони към съвпад с него, а тя управлява 6-ти дом на работата и помощниците. Слънцето също клони към съвпад със Сатурн, а то управлява 7-ми дом на партньорите. Ще намериш партньори и помощници. Дерзай! Имаш добри предпоставки да напишеш проект, но трябва да свършиш много предварителна работа. Господарят на 3-тия ти дом Марс не се вижда с твоя управител Сатурн - все още не ти е избистрена идеята. Другият месец Юпитер влиза в Близнаци, а през октомври Сатурн сменя знак също. Започни да мислиш върху идеите си, проучи източниците на финансиране и потърси партньори. когато направиш тези неща, отново задай въпрос.

« Отговор #4053 -: Юни 04, 2012, 10:33:46 am »
здравете момичета
давам обратна връзка по хорара с пострадалата къща...Няма да се бута,но ще претърпи визуални промени на последния етаж и покрива-ще се разрушат и изградят наново,като ще се промен покривната констукция от силно алпийска в такава с по- лек наклон,последният етаж ще придобие мансарден вид....Аркукс и Стела ппознахте и ви благодаря,Стела специално подчертавам,че ти "видя" ,че къщата няма да е същата визуално-поздравления

*

Stella

• 7765
« Отговор #4054 -: Юни 04, 2012, 12:11:32 pm »
здравете момичета
давам обратна връзка по хорара с пострадалата къща...Няма да се бута,но ще претърпи визуални промени на последния етаж и покрива-ще се разрушат и изградят наново,като ще се промен покривната констукция от силно алпийска в такава с по- лек наклон,последният етаж ще придобие мансарден вид....Аркукс и Стела ппознахте и ви благодаря, Стела специално подчертавам,че ти "видя" ,че къщата няма да е същата визуално-поздравления

Много, много се радвам за къщата. за мен беше изключително полезна тази обратна връзка, защото това беше от типа "сложни хорари". Радвам се, че познах. поздравления и за Акрукс. ;D

« Отговор #4055 -: Юни 04, 2012, 03:34:08 pm »
Здравейте,
ще съм благодарна а погледнете една карта-отпреди няколко дни е
"ще получа ли поздравления от човекът към когото имам чувства "...Скоро имам повод,важен за мен повече от РД-то,досега в каквито  отношения и да сме били,не е пропускал тази дата,дори когато се познавахме като приятели,но сега сме много скарани и не си говорим от дълго време...ще съм много благодарна,защото за мен това е наистина важно.Ранният АЦ май подсказва,че е още рано да се каже...

« Отговор #4056 -: Юни 04, 2012, 04:53:24 pm »
Здравейте!

Преди няколко дни ми просветна да направя проект (социален, за децата и инвалидите в града), и да кандидатствам с него за финансиране...
Въпросът е: Ако направя проект, ще бъде ли одобрен?

Ето две идеи от мен - безплатни курсове (напр., кандидат-студентски) за социално слаби младежи, сираци или курсове по приложна психология, напр., преодоляване на комплексни, ниска самооценка, подобряване на общуването и т.н.

« Отговор #4057 -: Юни 04, 2012, 05:22:35 pm »
Имам ли шанс за връзка със нея? 18:21 сев.

« Отговор #4058 -: Юни 04, 2012, 06:01:02 pm »
Мирабелла и Стела, страхотни сте! Благодаря от сърце :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4059 -: Юни 04, 2012, 07:00:56 pm »
Имам ли шанс за връзка със нея? 18:21 сев.

Засега не.   :(