Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206715 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4120 -: Юни 09, 2012, 01:25:52 pm »
Здравейте, задавам си вапроса тук,явно темата за хорарни въпроси за работа не се чете. хорара е пуснат преди няколко дни, незнам дали трябва да правя сега нов или няма значение.
та въпроса е- ще си намеря ли работа по специалността до края на лятото? :))

Не знам дали в момента имаш работа, но въпреки това ще гледам евентуалната ти следваща работа по 10-тия ти дом. Ти се управляваш от Марс, работата - от Слънце. Между двете планети предстои квадратура, т.е. има връзка, но напрегната. Предложение за работа би трябвало да се намери, но докато бъдеш назначена (ако изобщо), може да минеш през трудности и напрежение и в крайна сметка да се питаш дали си е струвало. До точната квадратура с Марс Слънцето има да измине около 1 градус, който в мутабелен знак и следващ дом се равнява на около 1 месец. Другото е дали длъжността ще е по специалността ти. Предполагам, че става дума за специалност, придобита от висше образование, затова гледам 9-тия дом, който се управлява от Луната. Слънцето не е в знак, където Луната има есенциални достойнства, затова предполагам, че въпросната работа няма да е точно по специалността ти. Следващият аспект на Луната е тригон с Марс. Изглежда ми като възможност за допълнително обучение, напр. по време на изпитателния срок.
Отговарям - да, работа ще се намери, но трудно ще я получиш или няма да я искаш в последствие. Успех! Не ми се връзвай на интепретациите.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4121 -: Юни 09, 2012, 02:45:43 pm »
Изи, тъй като липсва аспект между У1 и У9, както и между Луна и У9, а Луната ще завърши квадратура с У1, предлагам на приятелката ти добре да се подготви за изпита.
У9 Меркурий е в знак на Луната и екзалтира Юпитер, затова мисля, че изпитващите я преподаватели ще бъдат добре настроени към нея.

БРАВО на Мирабела!!! Наистина е била много притеснена и си мислила, че нищо не е направила, но в крайна сметка доцентката е била в добро настроение и е писала хубави оценки, момичето има 4.

Поздравления и от мен!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4122 -: Юни 09, 2012, 02:56:03 pm »
Здравейте, задавам си вапроса тук,явно темата за хорарни въпроси за работа не се чете. хорара е пуснат преди няколко дни, незнам дали трябва да правя сега нов или няма значение.
та въпроса е- ще си намеря ли работа по специалността до края на лятото? :))

Това е темата "Хорарни въпроси към Стела", която по-късно беше преименувана , не по моя вина.  Съжалявам, че никой не е отговорил на въпроса ти в другата тема. Не останаха много желаещи да отговарят на хорарни въпроси, а аз нямам време да чета целия форум. Пиша основно тук.

По принцип работа има за теб и ще се намери - питащата и 6-тия и дом се управляват от една и съща планета. Обаче това не е работата, която ти търсиш. Аз работата по специалността я гледам по 10-ти дом, тази по която ще градиш кариера. Засега Слънце - У10 клони към квадрат с У1 - Марс. Може да има предложение, но връзката е напрегната - може да не ти стигнат силите. Последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер в 7-ми дом-може да се опита да ти помогне приятел, но яма да стане, понеже Юпитер е в падение в знака на Слънцето (У10). По-добре разчитай на себе си и защо не пробваш малко да почиракуваш, като започнеш от по-ниско ниво във фирма, където имаш възможност да израстваш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #4123 -: Юни 09, 2012, 02:57:25 pm »
Да си подам ли документите за кандидатстване за работа? Благодаря предварително.

« Отговор #4124 -: Юни 09, 2012, 03:51:23 pm »
Какво те спира да попадеш документи? Мисля, че щеше да бъде по-просто, ако беше задала въпрос дали ще получиш работата. Липсва връзка между твоя управител Венера и управителя на работата Луната (У10). Тъй като Луната ще квадратира управителя на 3-тия ти дом Юпитер, ми изглежда, че няма да подадеш документи. Нямам право да ти сугестирам каквото и да е.

« Отговор #4125 -: Юни 09, 2012, 04:02:34 pm »
Какво те спира да попадеш документи? Мисля, че щеше да бъде по-просто, ако беше задала въпрос дали ще получиш работата. Липсва връзка между твоя управител Венера и управителя на работата Луната (У10). Тъй като Луната ще квадратира управителя на 3-тия ти дом Юпитер, ми изглежда, че няма да подадеш документи. Нямам право да ти сугестирам каквото и да е.
Благодаря ти Мирабела :blink:
Не знам какво ме спира, но е факт,че се колебая и едва ли ще подам документите.

« Отговор #4126 -: Юни 09, 2012, 04:13:29 pm »
Здравейте, момичета,
имам много спешен въпрос.
Шефката ми А. ще изгони ли колежката ми Д.?

Значи досега не я е изгонила, нито теб? Защото си спомням за подобен въпрос и ми е интересно да проследявам развието на въпросите, които се задават във форума.
Шефката е Слънцето, колежката е Венера (ти си Марс). Изглежда ми, че ни си падаш хич по колежката и наскоро сте се джавкали (Марс е в знака на падение на Венера, Марс и Венера излизат от квадратура). Това го пиша, за да проверя дали картата отразява действителността, не е необходимо да отговаряш. Ако колежката е била временно на някаква друга длъжност, шефката може да я е върнала на старата й позиция (или просто да я е понижила от сегашната), тъй като Слънцето изгаря Венера, а Венера е ретроградна. Но не изглежда да я уволни, по-скоро ще я пощади. Съвпадът Слънце/Венера е вече разходящ, т.е. най-лошото е зад гърба й (гърба на колежката). Луната пренася светлина между Венера и Слънцето с тригони (Луната излиза от тригон с Венера и се е запътила към тригон със Слънце) - даже е възможно да си подобрят взаимоотоншенията.

« Отговор #4127 -: Юни 09, 2012, 04:51:58 pm »
Някои астролози поддържат версията, че хорарната карта отговаря само на зададения въпрос, не на други, зададени след това. Да проверим дали е така или тези астролози са твърде ограничени.
Ти си Марс, който излиза от квадратура със Слънцето. Съвсем наскоро си имала конфликт с шефката, различие в мненията ви или ти е било отказано повишение (Марс в 10-ти). Луната в хорара също представлява теб. Със сходящия тригон между Луна и Слънце отношенията ви с шефката би трябвало да се подобрят. Като цяло липсва сериозно развитие за теб по тази карта. Работиш си усърдно и се стремиш към по-висок пост (Марс в Дева, в 10-ти). Възможно е възлагане на повече отговорности, може би свързани с пътувания, заради сходящия тригон на Луната в 3-тия ти дом със Сатурн (У3).

*

Stella

• 7765
« Отговор #4128 -: Юни 09, 2012, 04:53:25 pm »
Да си подам ли документите за кандидатстване за работа? Благодаря предварително.

Аз мисля, че ти си ретроградна, асцендентът е на изгорения път на слънцето и управителят на работата - юпитер скоро ще смени знак, така че изчакай Венера да тръгне директно и тогава решавай какво точно искаш. А Юпитер след 2 дни влиза в Близнаци.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4129 -: Юни 09, 2012, 05:29:25 pm »
Здравейте, момичета,
имам много спешен въпрос.
Шефката ми А. ще изгони ли колежката ми Д.?

Шефката е Слънце, колежката- Марс, аспектът между тях - квадратура - НЕ.

« Отговор #4130 -: Юни 09, 2012, 08:46:50 pm »
Здравейте, какво ще кажете по този въпрос: "Ще успея ли да съдействам с изгодна оферта на (по име) по поставения от него въпрос?" Много искам да съм му полезна и обръщам света в момента, но не знам дали ще мога да постигна желания резултат, не дай боже да стане някой гаф вместо полза за него.

« Отговор #4131 -: Юни 09, 2012, 08:59:42 pm »
От тази карта не ми изглежда досега да си успяла да издействаш или уговориш нещо - Луната идва от квадрат с твоя управител. Градусът на АС спада към късните, а Луната е без курс. Изглежда по-скоро като "не", нямаш влияние над развитието на събитията. Той може би действително очаква подкрепа и съдействие от теб - управителят му Меркурий е в знак на Луната и  екзалтира Юпитер по знак.

« Отговор #4132 -: Юни 09, 2012, 09:12:15 pm »
От тази карта не ми изглежда досега да си успяла да издействаш или уговориш нещо - Луната идва от квадрат с твоя управител. Градусът на АС спада към късните, а Луната е без курс. Изглежда по-скоро като "не", нямаш влияние над развитието на събитията. Той може би действително очаква подкрепа и съдействие от теб - управителят му Меркурий е в знак на Луната и  екзалтира Юпитер по знак.

Благодаря, Мирабела. До сега не съм успяла да издействам нещо, така е, но аз работя по въпроса едва от 2 часа! Проведох някои разговори, други предстоят. Имам уж много силни позиции, от няколко места съвсем реално може да се очаква развитие, наистина ще ми е мъчно, ако не мога да помогна. Не може ли да греши тази карта поне този път.  :-[

« Отговор #4133 -: Юни 09, 2012, 09:18:19 pm »
Естествено, че може да греши - картата, астрологията, най-вече аз. Луната в последния градус на знака може да се тълкува като промяна в обстоятелствата. Луната ще премине в Риби - знак на Юпитер и ще тригонира Меркурий. Ако това тълкувание е правилно, би трябвало да успееш да му помогнеш, след като настъпи промяна в обстоятелствата. Заради късния градус на АС предположих, че няма възможности за действие и отхвърлих второто тълкувание на положението на Луната. Но разбира се, че може да греша - аз не съм експерт.
Пожелавам ти успех! Дано нещата се наредят, както ти ги искаш. Действай, не вярвай на карти. ;)

« Отговор #4134 -: Юни 09, 2012, 09:25:37 pm »
Благодаря ти за подкрепата, много си мила!  :88: До сега си била винаги точна, както ти, така и Стела, имаше само един случай, когато картата не сработи, но разбрах, че имаше грешка и в начина ми на задаване на въпроса. Ще се боря, пък да видим какво ще излезе. Много искам да му помогна на момчето, наистина заслужава! Искам нещо за добра кауза, не за себе си, дано и Господ помогне.  :25:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4135 -: Юни 09, 2012, 09:44:52 pm »
Здравейте, какво ще кажете по този въпрос: "Ще успея ли да съдействам с изгодна оферта на (по име) по поставения от него въпрос?" Много искам да съм му полезна и обръщам света в момента, но не знам дали ще мога да постигна желания резултат, не дай боже да стане някой гаф вместо полза за него.

Картата е нерадикална - късен асцендент и луната е без курс. едва ли ще има по-голямо развитие от това до момента. Покледният аспект на луната е тригон с Юпитер, което доста добър знак. Успех!

« Отговор #4136 -: Юни 09, 2012, 09:52:28 pm »
Ще взема ли изпита Х на 10 юни?

Не си добре поставена в знака на Слънцето, което управлява 9-ти дом и силно (ъглово). А твоят сигнификатор Юпитер нито има връзка със Слънце, нито е в добра акцидентална позиция (падащ дом). Луната, която управлява теб и въпроса (като част от първи дом излиза от опозиция със Слънце - 9-ти дом. Струва ми се, че е трябвало от по-рано да се постараеш. Моят отговор клони към НЕ. Надявам се да греша.
Стела, днес взех въпросния изпит, с отличен ;)

« Отговор #4137 -: Юни 09, 2012, 09:56:50 pm »
Благодаря ти, Стела! Чакам отговор от няколко места, все нещо трябва да се отговори, а не са казали нито да, нито не, нужно е време все пак, аз само преди 2 часа им дадох информация. Дано излезе нещо хубаво!

*

Stella

• 7765
« Отговор #4138 -: Юни 09, 2012, 10:03:57 pm »

Не си добре поставена в знака на Слънцето, което управлява 9-ти дом и силно (ъглово). А твоят сигнификатор Юпитер нито има връзка със Слънце, нито е в добра акцидентална позиция (падащ дом). Луната, която управлява теб и въпроса (като част от първи дом излиза от опозиция със Слънце - 9-ти дом. Струва ми се, че е трябвало от по-рано да се постараеш. Моят отговор клони към НЕ. Надявам се да греша.

Браво, тази карта не се връзва с реалността. По-важното е, че си се представила перфектно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4139 -: Юни 09, 2012, 10:04:54 pm »

Честито!  Но днес все още сме 9юни, а въпросът е за изпит на 10 юни, така че Стела правилно е дала отрицателен отговор- няма да си вземеш изпита на 10 юни, защото няма да има такъв ;)

Хахаха, нямаше да се сетя :)