Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206372 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4260 -: Юни 18, 2012, 08:46:07 pm »
Здравейте, задавам си вапроса тук,явно темата за хорарни въпроси за работа не се чете. хорара е пуснат преди няколко дни, незнам дали трябва да правя сега нов или няма значение.
та въпроса е- ще си намеря ли работа по специалността до края на лятото? :))

Това е темата "Хорарни въпроси към Стела", която по-късно беше преименувана , не по моя вина.  Съжалявам, че никой не е отговорил на въпроса ти в другата тема. Не останаха много желаещи да отговарят на хорарни въпроси, а аз нямам време да чета целия форум. Пиша основно тук.[/color]

По принцип работа има за теб и ще се намери - питащата и 6-тия и дом се управляват от една и съща планета. Обаче това не е работата, която ти търсиш. Аз работата по специалността я гледам по 10-ти дом, тази по която ще градиш кариера. Засега Слънце - У10 клони към квадрат с У1 - Марс. Може да има предложение, но връзката е напрегната - може да не ти стигнат силите. Последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер в 7-ми дом-може да се опита да ти помогне приятел, но яма да стане, понеже Юпитер е в падение в знака на Слънцето (У10). По-добре разчитай на себе си и защо не пробваш малко да почиракуваш, като започнеш от по-ниско ниво във фирма, където имаш възможност да израстваш.

[/color]

Здравейте, наистина получих предложение за работа (по-бързо отколкото очаквах) от много интересна фирма и приятел, който е работил преди там  ми предложи да ми съдейства. Имах доста перипетии, докато си ораганизирам нещата, защото предложението ме свари на морето  на 600 км от работния ми компютър и трябваше по най-бързия начин да оставя всичко и се връщам. Дадоха ми задание,което трябва да направя и въз основа на това ще ме викнат на интервю или няма. Наистина искам тази работа, но гледам да не се ентусиазирам прекалено. Направих нов хорар с въпрос ще работя ли на местото X? Благодаря предварително!!

« Отговор #4261 -: Юни 19, 2012, 09:25:24 am »
момичета,много моля,да изкажете мнение по един здравен хорар
"Ще се пребори ли жената Х инфекцията"-майка на най-близка приятелка.тя ме помоли да задам хорара,но аз го пускам като картат,дата и час
искам да помоля за разчитане на картата,знам че каквото е написано на небето,това е-положението е тежко,не реагира на антибиотиците,организма я предава-поне според мен. :(...трети ден температурата е над 40 градуса.Тя има и тежко хронично заболяване, дъщеря и не спира да се надява на чудо,но казва ,че иска да знае какво показва картата-дори и да е най-лошото,което  лекарите дават като 80 % вероятен изход.....Знам ,че е добре да има и натална карта,но е неудобно да питам в този момент за подобни данни.Благодаря за добрината предварително

*

Stella

• 7765
« Отговор #4262 -: Юни 19, 2012, 02:49:34 pm »
Здравейте, задавам си вапроса тук,явно темата за хорарни въпроси за работа не се чете. хорара е пуснат преди няколко дни, незнам дали трябва да правя сега нов или няма значение.

Това е темата "Хорарни въпроси към Стела", която по-късно беше преименувана , не по моя вина.  Съжалявам, че никой не е отговорил на въпроса ти в другата тема. Не останаха много желаещи да отговарят на хорарни въпроси, а аз нямам време да чета целия форум. Пиша основно тук.[/color]

По принцип работа има за теб и ще се намери - питащата и 6-тия и дом се управляват от една и съща планета. Обаче това не е работата, която ти търсиш. Аз работата по специалността я гледам по 10-ти дом, тази по която ще градиш кариера. Засега Слънце - У10 клони към квадрат с У1 - Марс. Може да има предложение, но връзката е напрегната - може да не ти стигнат силите. Последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер в 7-ми дом-може да се опита да ти помогне приятел, но яма да стане, понеже Юпитер е в падение в знака на Слънцето (У10). По-добре разчитай на себе си и защо не пробваш малко да почиракуваш, като започнеш от по-ниско ниво във фирма, където имаш възможност да израстваш.

[/color]

Здравейте, наистина получих предложение за работа (по-бързо отколкото очаквах) от много интересна фирма и приятел, който е работил преди там  ми предложи да ми съдейства. Имах доста перипетии, докато си ораганизирам нещата, защото предложението ме свари на морето  на 600 км от работния ми компютър и трябваше по най-бързия начин да оставя всичко и се връщам. Дадоха ми задание,което трябва да направя и въз основа на това ще ме викнат на интервю или няма. Наистина искам тази работа, но гледам да не се ентусиазирам прекалено. Направих нов хорар с въпрос ще работя ли на местото X? Благодаря предварително!!

Много се радвам
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4263 -: Юни 19, 2012, 02:54:12 pm »

[/color]

На пръв поглед изглежда така, все едно си пропуснала възможността - твоят управител - Слънце е в разходящ тригон със Сатурн - работата. Обаче луната ще пренесе светлина помежду тях, така че е възможно да се справиш и да получиш работата. Тръгваш с големи очаквания - Луна в съвпад с Юпитер и позитивна нагласа. За съжаление няма да е лесно и е много вероятно да не те удовлетворява финансово. Управителят на 10-ти дом - Марс ще получи квадрат от Луна, но последните и аспект е тригон със сатурн и съвпад със Слънце.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4264 -: Юни 19, 2012, 03:00:37 pm »
момичета,много моля,да изкажете мнение по един здравен хорар
"Ще се пребори ли жената Х инфекцията"-майка на най-близка приятелка.тя ме помоли да задам хорара,но аз го пускам като картат,дата и час
искам да помоля за разчитане на картата,знам че каквото е написано на небето,това е-положението е тежко,не реагира на антибиотиците,организма я предава-поне според мен. :(...трети ден температурата е над 40 градуса.Тя има и тежко хронично заболяване, дъщеря и не спира да се надява на чудо,но казва ,че иска да знае какво показва картата-дори и да е най-лошото,което  лекарите дават като 80 % вероятен изход.....Знам ,че е добре да има и натална карта,но е неудобно да питам в този момент за подобни данни.Благодаря за добрината предварително

Да, мисля, че лошото е минало. Приятелката ти е в 11-ти дом, а нейната майка  в 4-ти от 11-ти и се управлява от Меркурий - предстои му квадрат с Марс след 1-2 дни, след което ще започне да се възстановява. Луната клони към съвпад със Слънце, което е последният и аспект, преди да напусне знака - няма други отрицателни - мисля, че лошото е минало. Притеснявам се заради оптимистичната нагласа, но интуицията ми и познанията ми това показват.  И ме извини пред приятелката си, ако греша. дано се оправи жената.  ;D

« Отговор #4265 -: Юни 19, 2012, 03:11:53 pm »
Стелла,
За тази карта Akruks вече ми писа, че е нерадикална, което обезсмисля основния въпрос. Обаче дали е възможно да се каже нещо за чувствата на мъжа към мен или не е редно да се разглежда изобщо? Нещо не получавам отговор и затова питам отново. Много благодаря предварително!

« Отговор #4266 -: Юни 19, 2012, 03:39:43 pm »

[/color]

На пръв поглед изглежда така, все едно си пропуснала възможността - твоят управител - Слънце е в разходящ тригон със Сатурн - работата. Обаче луната ще пренесе светлина помежду тях, така че е възможно да се справиш и да получиш работата. Тръгваш с големи очаквания - Луна в съвпад с Юпитер и позитивна нагласа. За съжаление няма да е лесно и е много вероятно да не те удовлетворява финансово. Управителят на 10-ти дом - Марс ще получи квадрат от Луна, но последните и аспект е тригон със сатурн и съвпад със Слънце.

Благодаря много, Стела! А след като последните аспекти са хармонични,значи има шанс да работя там,нали? :))

« Отговор #4267 -: Юни 19, 2012, 04:47:13 pm »
Стелла,
За тази карта Akruks вече ми писа, че е нерадикална, което обезсмисля основния въпрос. Обаче дали е възможно да се каже нещо за чувствата на мъжа към мен или не е редно да се разглежда изобщо? Нещо не получавам отговор и затова питам отново. Много благодаря предварително!

Ти си Сатурн, той е Луна. Първото, което ми се набива на очи, е че Сатурн се намира в знак, където Луната няма есенциални достойнства, т.е. положението на твоя управител с нищо не подсказва, че ти се интересуваш от него. Може би действително картата е нерадикална, не отразява правдиво ситуацията. Сигурна ли си, че не си задала въпроса си по-рано?
Той е Луна в триплецит на Сатурн - има симпатии към теб. Следващият аспект на Луната е съвпад с Венера (негов У11) в 12-тия му дом. Венера може да е приятелка, която се връща при него (Венера е ретроградна) за нещо повече (флирт, напр.), но мимолетно. Луната е по-бързата планета и ще я отмине бързо.
В 3-тия му дом (т.е. в мислите му) сте ти (Сатурн) и възможно друга жена (Марс - негов У5). Положението на Сатурн и Марс в 3-тия му дом може да се тълкува и по други начини - напр., че търсите комуникация с него. Луната ще завърши тригон със Сатурн, квадратура с Марс и накрая ще бъде изгорена от Слънцето в 12-тия му дом. Струва ми се, че отношенията ви временно ще се затоплят, подобрят, като тези с другата жена (ако изобщо има такава), ще приключат. Но в последствие е възможно той отново да се отдръпне. Струва ми се, че той не обича да афишира любовния си живот.
Извинявай, ако греша. Струва ми се, че няма сериозна връзка с друга жена в момента. С Меркурий в 1-вия си дом във взаимна рецепция с управителя му Луна в 11-ти, той ми изглежда като контактна личност, която може да флиртува с момичета от приятелския си кръг без да има нищо сериозно предвид.
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 06:18:51 pm от Mirabella »

« Отговор #4268 -: Юни 19, 2012, 05:29:34 pm »
Здравейте,
ако има възможност да ми отговорите на следния въпроса: "Предстоят ли ми промени в работен план" и ако да в какво естество, т.е. положителни ли за мен. Благодаря предварително!

« Отговор #4269 -: Юни 19, 2012, 05:52:10 pm »
Нерадикална карта по две причини:
- късен градус на АС - изглежда, че не можеш да влияеш върху развитието на събитията, събитията са извън твоя контрол или сама знаеш (предусещаш) отговора на въпроса си;
- новолуние - неподходяща за разглеждане на хорари фаза според древните астролози.
В допълнение на това Луната е без курс, току-що е приключила последния си аспект в знака (съвпад със Слънцето). Но в твоя полза е, че Луната е казими - на разстояние по-малко от 17 мин. от Слънцето, което според някои класически хорарни астролози, не я прави толкова зле изгорена от Слънцето.
Твоят управител Марс се намира в 10-тия дом и в знака на У10 (работата, шефа) Меркурий, Луната също е в знак на Меркурий. Харесваш работата си, изпълняваш я съвестно и старателно. Шефът (Меркурий) може да не ти показва достатъчно, че те цени или настоящата ти длъжност да не е особено подходяща за теб - Меркурий е в знака на падение на Марс. Двете планети са в сходящ секстил - хармоничен аспект, т.е. в отношенията ви би трябвало да настъпи положителна промяна и/или да получиш по-висока позиция. Но тъй като Луната е без курс, тази промяна е възможно да се забави, събитията се развиват твърде бавно.
Засега по-скоро без съществена промяна. Извинявай, ако греша и ти пожелавам успех!

« Отговор #4270 -: Юни 19, 2012, 06:28:55 pm »
Мирабела, благодаря за отговора. Много правилно си описала ситуацията. Надявам се да си права.

« Отговор #4271 -: Юни 19, 2012, 07:05:18 pm »
Изказвам благодарности Стела,Аркукс.......съжалявам ,нямах време да махна хорара,идвам от болницата-жената не успя да се пребори-квадратът "сърши работа"май....  темперетурата започна да спада ,а после изведнъж се повиши .Нищо не успя  да я овладее.Момичето ,помоли да предам сърдечни благодарности на отзовалите,се независимо от отговорите.Най -страшното от всичко е,че при "загрижен" баща,момичето остана само в последните мигове на майка си.Бащата не дойде-предстояло му дело в Бургас ...Бях до нея-но е друго кръвен роднина да застане зад гърба ти...Направи ми впечатление друго, обаче-дъщерята каза-"най-лошото мина,сега е свободна"-жената беше болна от Множествена склероза,затворена в неподвижно тяло ,а имаше силен дух....надявам се сега да е на място ,където душата не е зависима от слабо и сковано тяло.Желая Ви здраве и любов

*

Papy

• 4343
« Отговор #4272 -: Юни 19, 2012, 07:16:02 pm »
Уф  :(

« Отговор #4273 -: Юни 19, 2012, 07:27:13 pm »
Моите съболезнования. :(

« Отговор #4274 -: Юни 19, 2012, 08:43:49 pm »
Моля, помогнете, колкото и глупав да ви се стори въпроса - има ли енергийна намеса използвана към мен :'(

Благодаря!

*

Papy

• 4343
« Отговор #4275 -: Юни 19, 2012, 09:33:25 pm »
Я по-добре кажи какво те притеснява, все пак юпитер е в близнаци-ще разнищим всичко

« Отговор #4276 -: Юни 19, 2012, 09:40:11 pm »
Ти си представена от Сатурн, който е в сходящ тригон с Юпитер У12 в 5д. , където Венера У4, също ретроградна, отива към съвпад с У12- ако има нещо е от майка ти във връзка с твоя любов
отделно баща ти, шефа или самата кариера те натоварва психически по някакъв начин и това се отразява на емоционалното състояние- У10 Плутон в 12д. в опозиция с Луната в 6д. на здравето, На Луната освен негативните аспекти предстоят и хармонични- съвпад с У6 Меркурий, който е в 7д. и последния е секстил с Марс, който е диспозитор на 3д.- може би ако изприказваш каквото те вълнува и тежи пред твоя партньор или пред публиката, както е в случая, ще ти олекне и преодолееш каквото и да има. Всичко добро!

Благодаря ти!
Това за майка ми звучи абсурдно, любов и партньор - нямам.

[/quote]
Я по-добре кажи какво те притеснява, все пак юпитер е в близнаци-ще разнищим всичко
Не, няма нужда от публично обсъждане точно тази тема! Но мерси за предложението!

Дано Мирбелла и Стела да се включат!

« Отговор #4277 -: Юни 20, 2012, 08:25:03 am »
Моля, помогнете, колкото и глупав да ви се стори въпроса - има ли енергийна намеса използвана към мен :'(

Благодаря!

Хм, как да отговоря на този въпрос като съм предубедена по въпроса. Не вярвам в магии.
Ти си Сатурн - екзалтиран, но ретрограден и в падащ дом. Имаш потенциал, но нямаш увереност и възможност да го демонстрираш и разгърнеш. Към Сатурн не е имало напрегнати аспекти наскоро. Предстои такъв (квадрат) от Меркурий в 7-мия ти дом и знака на заточение на Сатурн. Възможно е да чуеш думи, които няма да ти харесат, които да имат за цел да понижат самооценката ти.
Луната току-що е била изгорена, но излиза от сянката на Слънцето и вече е на трон в собствен знак. Т.е. и двата ти управителя са в силни позиции, но Луната (сърцето ти) е в знака на заточение на Сатурн (ума ти). Може би си в състояние на вътрешен конфликт между разум и чувства.
Плутон на АС може да показва, че в момента силно желаеш нещо и си готова на всяка цена да го имаш. Но и Парс Фортуна е там - в крайна сметка късметът няма да ти изневери.
Успех, Романтика! :wub:

« Отговор #4278 -: Юни 20, 2012, 09:07:29 am »
Добър вечер момичета,
много съм изненадана и озадачена.След 10 год.прекъсване на каквито и да е отношения,първата ми любов и сериозна връзка се сетил за мен.Онзи ден трябваше да излизам със сестра му,тя ме уведоми ,че и той дошъл.Нямах намерение да го виждам,и отложих срещата.Тя обаче ми предаде,че настоявал да се срещнем ,да се видим...дори искал да ми се обади,лично да ме покани,но не знаел как съм щяла да реагирам..имахме добра връзка,но разликата в годините ни раздели.аз бях малка и ми се живееше много,а той вече искаше стабилност-просто не се получи и точка.Нямам емоционален или сексуален интерес,но ми стана интерсно как се е сетил за мен-ретро Венерата ли свърши тази работа?

въпросът е "Има ли някакви намерения към мен Н?
много благодаря

здравейте момичета,искам да дам обратна вр. по хорара-настъпи промяна в обстоятелствата-в крайна сметка се видяхме....Изненадващо ,но след мълчанието около половин час,се разприказвахме,и изкарахме  добре,толкова добре,че приключихме вечерта в неговия дом,заедно със сестра му и мъжа и до 5 сутринта на сладки приказки и вино...тя определено се пробва да ме сватосва с него ,а той  тактично го удари на свалка  ;)..Разбрахме се до края на седмицата пак да се видим..тази сутрин,получавам цветя ;) любимите ми сини ириси,знам от кого са,но не знам струва ли си да се връщам в миналото и то с 10 години назад,при положение ,че чакам друг,от друга страна,докато чакам любимия,не мога да спра земята да се върти...затова зададох въпрос
"Ще има ли развитие флирта с Н"
благодаря и хубав ден

« Отговор #4279 -: Юни 20, 2012, 12:14:48 pm »
Здравейте, много дълго време бях влюбена в един човек, но напоследък отношенията ни станаха ужасни. Трудно ми е, дори снощи си разменихме ужасни думи. Кажете ми, моля, ще имамеш ли отношения някога пак?