Стелла,
За тази карта Akruks вече ми писа, че е нерадикална, което обезсмисля основния въпрос. Обаче дали е възможно да се каже нещо за чувствата на мъжа към мен или не е редно да се разглежда изобщо? Нещо не получавам отговор и затова питам отново. Много благодаря предварително!
Ти си Сатурн, той е Луна. Първото, което ми се набива на очи, е че Сатурн се намира в знак, където Луната няма есенциални достойнства, т.е. положението на твоя управител с нищо не подсказва, че ти се интересуваш от него. Може би действително картата е нерадикална, не отразява правдиво ситуацията. Сигурна ли си, че не си задала въпроса си по-рано?
Той е Луна в триплецит на Сатурн - има симпатии към теб. Следващият аспект на Луната е съвпад с Венера (негов У11) в 12-тия му дом. Венера може да е приятелка, която се връща при него (Венера е ретроградна) за нещо повече (флирт, напр.), но мимолетно. Луната е по-бързата планета и ще я отмине бързо.
В 3-тия му дом (т.е. в мислите му) сте ти (Сатурн) и възможно друга жена (Марс - негов У5). Положението на Сатурн и Марс в 3-тия му дом може да се тълкува и по други начини - напр., че търсите комуникация с него. Луната ще завърши тригон със Сатурн, квадратура с Марс и накрая ще бъде изгорена от Слънцето в 12-тия му дом. Струва ми се, че отношенията ви временно ще се затоплят, подобрят, като тези с другата жена (ако изобщо има такава), ще приключат. Но в последствие е възможно той отново да се отдръпне. Струва ми се, че той не обича да афишира любовния си живот.
Извинявай, ако греша. Струва ми се, че няма сериозна връзка с друга жена в момента. С Меркурий в 1-вия си дом във взаимна рецепция с управителя му Луна в 11-ти, той ми изглежда като контактна личност, която може да флиртува с момичета от приятелския си кръг без да има нищо сериозно предвид.