Благодаря Мирабела,бяхте наистина отзивчиви,както винаги-точни,искам да се "отчета"-обади се г-на,излизахме...Както казахте,той наистина е концентриран върху себе си,Милабела-права си-иска и вълкът да е сит и агнето цяло,всичко и сега ако може да получи,но аз не съм такъв тип-трябва да е много силно привличането ,за да се реша на "бърза авантюра",но тук случая не е такъв.Категорична съм,че нямам чувства или ревност към него,но го припознах като интересен и забавен мъж,обаче направи нещо ,което тотално ми срина добрите представи за него,знам,че е грозно да го кажа ,но на миналата среща се опита да си изпроси секс

-буквално,което ми направи много неприятно впечатление,но всеки си има моменти на спад,така че реших да му дам още един шанс,в името на доброто първо впечатление,който той днес тотално пропиля...Слагам точка :mellow:Нищо не съм загубила очевидно..като допълним,че днес разбрах,че човекът бил и семеен,обаче тактично го пропуснал,мисля,не остана нищо за добавяне.....да не обяснявам,как го научих ,че е като на филм

...и с цялата и наглост ми казва"Ще се видим пак нали?"-при положение,че чу много добре какво мисля по въпроса :angry: