Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206687 Прегледи
*

Alena

• 38
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4400 -: Юни 30, 2012, 10:37:45 pm »
Здравейте!

Дали по моята карта може да се види започване на работа в скоро време?

« Последна редакция: Юли 01, 2012, 10:41:22 am от Alena »

« Отговор #4401 -: Юни 30, 2012, 10:45:44 pm »
Аз ще пробвам да разгледам позицията, за която се кандидатства, по 10-тия дом. У1 и У10 е една и съща планета - Меркурий. Това е обнадеждаващо. Луната е в знак на Меркурий - също добре за кверента. Но липсва аспект между Луната (кверента) и работата (Меркурий). Обаче Меркурий ще завърши секстил с Юпитер и Венера в 10-тия дом, т.е. има хармонична връзка между кверента и 10-тия дом. Луната апликира към съвпад с Марс (У3). Мисля, че поне на първо сито минаваш. Не съм сигурна, че тези аспекти са достатъчни, за да те назначат още днес, но ако днешното интервю е първият етап от конкурса, мисля, че ще те одобрят за следващ етап (ако има такъв). Дано греша и е достатъчно направо за назначение. Успех!

Мерси много,работа се оказа че е за лаборант по метелите,точно за което винаги съм си мечтала,двете жени бяха много любезни и казаха,че ще има още няколко интервюта и до края на седмицата,ще ми се обадят,независимо какъв ще е отговорът им :blink:

Все още,никой не ми се е обадил,за тази работа :(.И май,ще си остана на старата работа.Но се притеснявам,и аз още едно нещо,аз съм сама от 5 години вече.Ще имам ли,сериозна връзка скоро :blink:
София 23.45

« Отговор #4402 -: Юни 30, 2012, 11:35:02 pm »
Благодаря Мирабела,бяхте наистина отзивчиви,както винаги-точни,искам да се "отчета"-обади се г-на,излизахме...Както казахте,той наистина е концентриран върху себе си,Милабела-права си-иска и вълкът да е сит и агнето цяло,всичко и сега ако може да получи,но аз не съм такъв тип-трябва да е много силно привличането ,за да се реша на "бърза авантюра",но тук случая не е такъв.Категорична съм,че нямам чувства или ревност към него,но го припознах като интересен и забавен мъж,обаче направи нещо ,което тотално ми срина добрите представи за него,знам,че е грозно да го кажа ,но на миналата среща се опита да си изпроси секс :-X-буквално,което ми направи много неприятно впечатление,но всеки си има моменти на спад,така че реших да му дам още един шанс,в името на доброто първо впечатление,който той днес тотално пропиля...Слагам точка  :mellow:Нищо не съм загубила очевидно..като допълним,че днес разбрах,че човекът бил и семеен,обаче тактично го пропуснал,мисля,не остана нищо за добавяне.....да не обяснявам,как го научих ,че е като на филм ;D...и с цялата и наглост ми казва"Ще се видим пак нали?"-при положение,че чу много добре какво мисля по въпроса :angry:

« Отговор #4403 -: Юли 01, 2012, 01:38:43 am »
Привет! Имам и аз един въпрос. Той е "Ще се видим ли отново с А.?".
Не, съжалявам. Пробвах и един друг метод с последния и предпоследния аспект на Луната- тя излиза по Плутон, а ти- Слънце, които са в опозиция, иначе има взаимен интерес - Слънцето е в неийния 1д, Плутон в твоя1д, но е ретрогрден, което показва промяна, отказване от предишно намерение.
На нея гледам предстои да става майка, явно това ще излезе на дневен ред при нея в бъдеще.

Това с майката направо ме утрепа О_О . Под предстои - скоро ли да се разбира, че ще забременява или вече е бременна?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #4404 -: Юли 01, 2012, 06:25:30 am »
А... това с майчинството как да го приемам, също като грешка или то важи? Това момиче ме вълнува от почти година насам и отношенията ни са на странни приливи и отливи, та подобно нещо вероятно ще означава, че тя съвсем ще се оттегли от живота ми.

« Отговор #4405 -: Юли 01, 2012, 07:24:19 am »
Марибел, съжалявам. Не видях по картата, че е семеен. Връщам се назад да проверя. Сатурн в 5-тия му дом - не е непременно указание за това. А и Венера не успя да завърши тригона със Сатурн преди ретроградната си фаза. Само детрониран Юпитер в 1-вия му дом би могъл да ме наведе на мисли, че е неверник, но не и че е женен. Още един път съжалявам, че така са се развили нещата. Успех! :wub:

« Отговор #4406 -: Юли 01, 2012, 07:30:14 am »
Здравейте , моят въпрос е дали някой(мъж) има сериозни намерения/чувства към мен , и ако да би ли ги проявил ?Аз съм " кон с капаци" и ако има нещо такова няма да го забележа ,пък и не съм отворена към  хората като  цяло.  :-[
Благодаря предварително!  :blink:

Луната, управителят на човека отсреща, на когото се надяваш, е в падение и няма връзка с твоя управител Сатурн. Засега изглежда, че не се появява сериозен мъж в животата ти. Дано греша и успех!

« Отговор #4407 -: Юли 01, 2012, 07:36:13 am »
Аз ще пробвам да разгледам позицията, за която се кандидатства, по 10-тия дом. У1 и У10 е една и съща планета - Меркурий. Това е обнадеждаващо. Луната е в знак на Меркурий - също добре за кверента. Но липсва аспект между Луната (кверента) и работата (Меркурий). Обаче Меркурий ще завърши секстил с Юпитер и Венера в 10-тия дом, т.е. има хармонична връзка между кверента и 10-тия дом. Луната апликира към съвпад с Марс (У3). Мисля, че поне на първо сито минаваш. Не съм сигурна, че тези аспекти са достатъчни, за да те назначат още днес, но ако днешното интервю е първият етап от конкурса, мисля, че ще те одобрят за следващ етап (ако има такъв). Дано греша и е достатъчно направо за назначение. Успех!

Мерси много,работа се оказа че е за лаборант по метелите,точно за което винаги съм си мечтала,двете жени бяха много любезни и казаха,че ще има още няколко интервюта и до края на седмицата,ще ми се обадят,независимо какъв ще е отговорът им :blink:

Все още,никой не ми се е обадил,за тази работа :(.И май,ще си остана на старата работа.Но се притеснявам,и аз още едно нещо,аз съм сама от 5 години вече.Ще имам ли,сериозна връзка скоро :blink:
София 23.45

Градусът на АС е твърде ранен, Луната е без курс. Това говори за нерадикална карта, по-добре е да не се отговаря на нея. Изчакай известно време и задай въпроса си отново. Щом АС е толкова ранен, а на Луната й предстои "скок" в следващия знак, е възможно обстоятелствата около въпроса ти да се изменят.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4408 -: Юли 01, 2012, 08:24:41 am »
Не засега.

Това предполагам включва и дългосрочния период, обхванат от хорара 3 до 6 месеца мисля?

какви 6 месеца. хорарът важи месец до 3 най-много, зависи какви планети управляват питащите - бързи или бавни или дали им предстои обръщане та посока или смяна знак. Но...при всяка промяна в обстоятелствата, можеш отново да зададеш въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Alena

• 38
« Отговор #4409 -: Юли 01, 2012, 08:45:54 am »
Здравейте отново!

Правя втори опит с прилагане на астралната ми карта. И ако може да ми кажете ще започна ли работа скоро.
« Последна редакция: Юли 04, 2012, 02:16:50 pm от Alena »

« Отговор #4410 -: Юли 01, 2012, 08:54:15 am »
Не засега.

Това предполагам включва и дългосрочния период, обхванат от хорара 3 до 6 месеца мисля?

какви 6 месеца. хорарът важи месец до 3 най-много, зависи какви планети управляват питащите - бързи или бавни или дали им предстои обръщане та посока или смяна знак. Но...при всяка промяна в обстоятелствата, можеш отново да зададеш въпроса.

Благодаря за инфото, просто бях чел някъде нещо подобно или някой ми беше казал подобна продължителност, но поне ясно си спомням, че 3 месеца беше максимум. Колкото и да чета (купих си няколко книги по темата), хорарите и соларите си остават една непонятна тема за мен, нямам представа защо ми е толкова трудно да ги схвана.

« Отговор #4411 -: Юли 01, 2012, 09:52:03 am »
Здравейте,
Може ли да погледнете тази карта, въпросът е "Ще прояви ли внимание към мен днес (по име)?"
Благодаря ви!
Здравей, Лунно момиче!
Успокой малко топката, излизшно се притесняваш- обича те, а с това пришпорване да не си избързаш късмета   :blink:
Той малко се е отдръпнал и затворил в себе си, но всеки има такива периоди, не е фатално.

Според мен - ДА.

Здравейте, благодаря ви за отговорите Akruks и Stella! Като обратна връзка мога да кажа, че наистина имах много хубава вечер с него, но той все още е твърде предпазлив в отношението си към мен. 

« Отговор #4412 -: Юли 01, 2012, 10:14:20 am »
Mersi Mirabella :blink:

« Отговор #4413 -: Юли 01, 2012, 10:41:32 am »
Здравейте , моят въпрос е дали някой(мъж) има сериозни намерения/чувства към мен , и ако да би ли ги проявил ?Аз съм " кон с капаци" и ако има нещо такова няма да го забележа ,пък и не съм отворена към  хората като  цяло.  :-[
Благодаря предварително!  :blink:

Луната, управителят на човека отсреща, на когото се надяваш, е в падение и няма връзка с твоя управител Сатурн. Засега изглежда, че не се появява сериозен мъж в животата ти. Дано греша и успех!
Благодаря за бързия отговор Мирабела , права си сериозен мъж няма в живота ми в момента.Но ми стана любопитно: по картата може ли да се каже след колко време би била възможна една такава връзка?Усмихнат ден на всички! :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #4414 -: Юли 01, 2012, 11:21:58 am »
Не засега.

На вашите сигнификатори не им предстои аспект, а Луната е в крайните градуси на знака. Така че към този момент няма индикации да се "засечете" Понеже Луната се намира в знак от фиксирания кръст, предполагам няма да е кратък този период. Като цяло по-скоро период предполагащ липса на развитие в насоката, за която си поставил въпроса. Представящата те планета е слаба в знака на нейния сигнификатор - може да е настъпила промяна от първоначалното й отношение към теб.
Ти обмисляш ли някаква смяна на местожителство в Кипър, вълнуват ли те някакви въпроси свързани с пребиваването ти там или имаш ли планове да си дойдеш в България ?
Надявам се ще дадеш обратна връзка.

« Отговор #4415 -: Юли 01, 2012, 01:29:54 pm »
Марибел, съжалявам. Не видях по картата, че е семеен. Връщам се назад да проверя. Сатурн в 5-тия му дом - не е непременно указание за това. А и Венера не успя да завърши тригона със Сатурн преди ретроградната си фаза. Само детрониран Юпитер в 1-вия му дом би могъл да ме наведе на мисли, че е неверник, но не и че е женен. Още един път съжалявам, че така са се развили нещата. Успех! :wub:
благодаря Мирабелла,няма за какво ,аз се радвам ,че навреме разбрах,и въобще не съжалявам :P

« Отговор #4416 -: Юли 01, 2012, 03:39:41 pm »
На вашите сигнификатори не им предстои аспект, а Луната е в крайните градуси на знака. Така че към този момент няма индикации да се "засечете" Понеже Луната се намира в знак от фиксирания кръст, предполагам няма да е кратък този период. Като цяло по-скоро период предполагащ липса на развитие в насоката, за която си поставил въпроса. Представящата те планета е слаба в знака на нейния сигнификатор - може да е настъпила промяна от първоначалното й отношение към теб.
Ти обмисляш ли някаква смяна на местожителство в Кипър, вълнуват ли те някакви въпроси свързани с пребиваването ти там или имаш ли планове да си дойдеш в България ?
Надявам се ще дадеш обратна връзка.

Благодаря за отговора! Що се отнася до пребиваването ми, не мисля, че ми предстои преместване, а за връщане в България - отдавна ми се иска, но лично аз не виждам кога ще имам подобна възможност, понеже всичко опира до пари. Промяна на отношението ѝ има, но доколкото разбрах, това се дължи на неща, които са ѝ се случили, предполагам неотдавна и за които не желае да разговаря с мен. По принцип аз не я виждам същата както преди, нещо се е пречупило в нея.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4417 -: Юли 01, 2012, 05:14:47 pm »
Какво мислите по тази карта..
"Х. пада ли си по мен?"

« Отговор #4418 -: Юли 01, 2012, 05:38:57 pm »
да, харесва те  :P
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4419 -: Юли 01, 2012, 05:41:54 pm »
Кратката версия: Би трябвало да си пада. Той е Юпитер в знака на твоя управител Меркурий. Меркурий е в 5-тия му дом.

По-дългата версия: Юпитер в 9-тия ти дом - предполагам, че обектът е далеч от теб. Уран в 1-вия му дом. Може би пътува или просто не е човек, който обича да се задържа за дълго време на едно място. Това обяснява пропуснатите ви възможности - разходящ секстил между Меркурий и Юпитер, разходящи аспекти на Луната с двете планети-сигнификатори. Юпитер е в съвпад с ЮЛВ - някой от миналото ти, който се опитва да се върне при теб или ти искаш да го върнеш?