Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206852 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4440 -: Юли 02, 2012, 05:54:02 pm »
Въпросът ми е-ще бъде ли успешно сътрудничеството ми с Х. относно общ бизнес-проект ? Благодаря предварително .

Луната е без курс, но поне в знака на твоя управител. Обстоятелствата не би трябвало да се променят.

Ако в момента имате започнато вече сътрудничество (според картата излиза, че имате такова, защото има разходящ секстил между У1 Юпитер и У7 Меркурий) и то върви добре (заради секстила), това не би трябвало да се промени, т.е. отношенията ви няма да се влошат (липсва напрегнат сходящ аспект между У1 и У7). Ти ми изглеждаш прекалено зависима от него - Юпитер в знака на Меркурий, което може да не е добре за теб (Юпитер е заточен). Успехът (10-ти дом) изглежда зависи повече от него (У7=У10). Меркурий има сходящ секстил с Венера ("малкото щастие"). Надявам се това да е достатъчно за успех.

Допълнение заради горната грешка.

Предстоящият квадрат на Луна в 1-вия ти дом с Марс на върха на 10-тия може да показва, че твоите усилия в посока на постигане на успех засега няма да дадат положителен резултат или че ще ти се наложи да изхабиш повече енергия, за да постигнеш набелязаните цели. Луна е и негов У2. Може би се притесняваш за неговото парично участие в бизнеса ви? С квадрата Луна/Марс е възможно той да не даде очакваната сума или поне не веднага.
« Последна редакция: Юли 02, 2012, 06:35:41 pm от Mirabella »

« Отговор #4441 -: Юли 02, 2012, 05:57:37 pm »
Да ви попитам, ако Марс излезе сигнификатор на някого/нещо, но е в 29 градус на Дева, прави тригон с Венера, но след навлизане във Везни и след  напускане знака, то този тригон борите ли го или се счита, че след като промени знака, ситуацията ще се обърне в друга посока  :-\

Аз не го броя, защото когато Марс навлезе във Везни, няма да завърши точния тригон с Венера. Венера ще бъде твърде напред в знака, за да може "бавният" Марс да я догони.
Ако Венера и Марс са ти сигнификатори в любовен хорар, положението на Марс може да показва, че марсовата личност е на път да се поддаде на очарованието на венерината. Все още е сърдит, обиден или разочарован от Венера, но скоро Марс ще забележи колко страхотна е Венера (която в Близнаци не му обръща особено голямо внимание) и ще започне да страда по нея (Марс ще бъде заточен във Везни).

« Отговор #4442 -: Юли 02, 2012, 06:00:31 pm »
хахах, колко хубав отговор, Марс си харесва Венера, знае я каква е, аз това питам, когато премине в новия знак, дали ще си промени нагласата спрямо нея  :P
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #4443 -: Юли 02, 2012, 06:52:18 pm »
Много благодаря, Мирабелла !

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4444 -: Юли 02, 2012, 07:45:24 pm »
добър вечер момичета,моля ви за интерпретация върху хорара
"Добре ли е Чернушка?"
Чернушка ми е домашно животинче,отсъствам от дома за около 10-15 дни,днес ми се обадиха да ми съобщят,че вчера не се е хранила и е била оклюмана,никой не повикал ветеринар...сега звъня на майка ми,на тя не ми вдига телефона,и се паникьосвам как е ...Чудя се дали да паля колата и да тръгвам към дома,на 250 км :'( а утре имам бизнес ангажимент ,но съм готовd да го отложа
благодаря на включилите се
обратна връзка-добре ми е животинката,Аркукс,сега видях,че си писала че е коте,но тя е домашна фретка  ;D много са чувствителни при отглеждане
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4445 -: Юли 02, 2012, 09:16:19 pm »
 ;D
същото зверче...Кой да повярва,че пор може така да се привърже към човек,че да тъгува и човек към пор,че да е готов да зареже бизнес,хихихихи.Много ти благодаря,и поздравления че позна
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

Alena

• 38
« Отговор #4446 -: Юли 02, 2012, 11:22:29 pm »
Akruks, БЛАГОДАРЯ ТИ! Твоето изказване си е направо цял научен труд - трябва ми малко време да го преосмисля :-[  Имам насрочено интервю на 10.07 за чужбина - Катар, за което много се колебая,  а също така очаквам повторно интервю отново за работа в чужбина - Румъния, но все още нямам отговор.
Имаш моите най-сърдечни благодарности!!!

« Отговор #4447 -: Юли 02, 2012, 11:35:16 pm »
Сбърках ли, че разкрих чувствата си? Сев. 00:33

Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #4448 -: Юли 03, 2012, 12:14:10 am »
Здравей, Стела!

Моля те за помощ по следния въпрос. Една жена-чужденка ми дължи пари за извършена работа (без договор), но не уточни кога ще ми ги плати, а вече мина доста време и се чудя дали изобщо възнамерява да ми даде обещаната сума. Познавам я от много време, коректен човек е, щедър също, но в този случай нещата не се развиват както трябва, изглежда има нещо, което не знам по въпроса, а ситуацията не позволява да я попитам директно. Та въпросът ми е: Ще получа ли обещаната сума пари от въпросната госпожа? София, 29 март 2012, 13:09 ч.

Благодаря ти!

В скоро време, НЕ! Между вас предстои опозиция. нито Слънцето е добре поставено в знака на сатурн, нито Сатурн е поставен добре в знака на Слънцето. Не виждам връзка между нейния и твоя 2-ри дом, откъдето мога да съдя за някакво движение на парични средства. Може пък да има някакво раздвижване, согато нейният сигнификатор тръгне ретроградно, не мога да кажа отсега. Или я питай директно /просто и кажи, че ти трябват пари/ или задай отново хорарен въпрос, когато Сатурн обърне посоката.

ПП. Какво като е любезна? Те повечето хора, на които им работят без пари, са много чаровни. :-[
Познаваш ли хора, които са работили за нея. Коректна ли е била с тях?!

Здравейте! Преди време бях задавала въпрос за едни пари, които ми дължат и не ми ги дават. Развитието е точно такова, каквото беше прогнозирано по картата. Мина доста време обаче, а и в момента има някакво раздвижване, уж трябва да се чуем с въпросната госпожа за по-дълъг разговор, тя все е много ангажирана с работа и семейство и отлага и се чудя дали изобщо й минава през ума, че ми е задължена. "Ще ми плати ли (по име) обещаните пари?" На моменти се чудя дали не ме и избягва, то всички сме ангажирани, но задълженията са си задължения. Не искам да я съдя несправедливо. Моля ви, помагайте!

*

Papy

• 4343
« Отговор #4449 -: Юли 03, 2012, 12:15:38 am »
Ми...не  :(

Има някакъв малък шанс в близко време, ако не се случи-не

« Отговор #4450 -: Юли 03, 2012, 12:18:54 am »

Ужас, голяма идиотка излезе. А какви пари прави, нямате си представа просто. Как не я е срам да ощетява така хората, които са РАБОТИЛИ и имат право на заплащането си!

*

Papy

• 4343
« Отговор #4451 -: Юли 03, 2012, 12:23:03 am »

Ужас, голяма идиотка излезе. А какви пари прави, нямате си представа просто. Как не я е срам да ощетява така хората, които са РАБОТИЛИ и имат право на заплащането си!

Чакай още някой да каже, може да бъркам

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #4452 -: Юли 03, 2012, 03:09:05 am »
Благодаря, Akruks,сътрудничеството ми е с жена,ако това има някакво значение за хорара изобщо,тя ме покани .Но от един разговор снощи с нея нещо започнах да се колебая,но не съм се отказала за сега.Винаги ли квадратурите дават категоричен отрицателен отговор в хорарите?

« Отговор #4453 -: Юли 03, 2012, 03:49:11 am »
Много ти благодаря за отговора, Akruks! По старата карта - това, което "укривам" е всъщност, че нямаше как да подпишем договор за работата по този проект, защото бяхме закъснели. Тя държеше на моето участие, аз бях свободна и започнахме работа така, като се има предвид, че се познаваме от дълги години. Няма нищо неморално, но е неофициално, да, макар че всички в организацията на проекта знаят за моето участие и го има записано черно на бяло и в кореспонденция. За официално съдене дума да не става, не само че не мога, но и не искам да правя това. Ако тя не поеме инициативата да ми плати, това ще бъде една доброволческа дейност от мен и ще остана само с позитивите от натрупания опит. Ще го преживея. Ще си извадя поуките също.  :blink: Много ми е интересен твоят анализ, защото все пак дава положителна развръзка. И особено интересно е това, което казваш, че на нея също не са й платили. Защото има голяма вероятност да е точно така. По такива проекти понякога плащанията се бавят година, година и половина, заради което бях и относително спокойна до сега, просто се чудя защо не вземе да каже, че има забавяне в плащането, а ме оставя да гадая какво се случва. Тя беше изключително доволна от свършената от мен работа, говореше със суперлативи и това с парите ми дойде като гръм от ясно небе. Аз горещо се надявам тя да повдигне въпроса, от моя страна няма да е възможна инициативност, нищо, че по нейно настояване чак фактура имаме за задължението й към мен, но е ясно, че тя е "проформа". Като цяло съм разочарована от случката, дори и да не й е платено точно по този проект все още, за нея наистина не е проблем да се разплати с мен, ако беше пожелала.   
« Последна редакция: Юли 03, 2012, 07:05:27 am от lalitta »

« Отговор #4454 -: Юли 03, 2012, 07:07:20 am »
Здравейте  :blink: Дни наред съм пред дилема дали да напусна работа... Ще хвърлите ли малко светлина по въпроса  :25:
Да напусна ли работа?
3.07.2012 08:05 Варна ... Благодаря ви...  :blink:

« Отговор #4455 -: Юли 03, 2012, 08:48:34 am »
Един малко по-нестандартен въпрос, зададен от моя прителка. Ще се подобри ли състоянието на детенцето ми? Детето е много емоционално и плаче много на сън, сега ще го водят при хомеопат, защото положението е нетърпимо.
Детето е представено от Сатурн, който е в екзалтация и се движи диретно, има един апликиращ секстил с Луната, мисля, че ще се оправи.

моля ви, някой ще си каже ли мнението, майката е много стресирана :(
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4456 -: Юли 03, 2012, 09:24:27 am »
Един малко по-нестандартен въпрос, зададен от моя прителка. Ще се подобри ли състоянието на детенцето ми? Детето е много емоционално и плаче много на сън, сега ще го водят при хомеопат, защото положението е нетърпимо.
Детето е представено от Сатурн, който е в екзалтация и се движи диретно, има един апликиращ секстил с Луната, мисля, че ще се оправи.

моля ви, някой ще си каже ли мнението, майката е много стресирана :(

Това е много сериозно и е разбираемо, че няма много отговори. Аз в тази насока още се уча и не си позволявам да давам мнения.
Секстила дава положителен отговор, но при условие, че бъдат положени някакви усилия. Дали ще има  съзнателни такива зависи от възраста на детето.
Набива ми се на очи, че ,може да реагира на напрежение между родителите, домашната обстановка,някой или нещо в непосредствената му среда, близкото обкръжение...детско заведение, училище...
Надявам се да се включат тези, които наистина имат знания. Пожелавам на майката успех. :blink:
« Последна редакция: Юли 03, 2012, 09:33:59 am от rossin »
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #4457 -: Юли 03, 2012, 04:37:27 pm »
На въпрос касаещ здраве и ПФ е в 6дом как би се тълкувало?
Направо качвам и картата към въпроса. ;) М пита "ще се подобри ли здр.състояние на сестра ми до 1месец?"

« Отговор #4458 -: Юли 03, 2012, 05:43:48 pm »
Здравейте  :blink: Дни наред съм пред дилема дали да напусна работа... Ще хвърлите ли малко светлина по въпроса  :25:
Да напусна ли работа?
3.07.2012 08:05 Варна ... Благодаря ви...  :blink:

Много ми е трудно да отговарям на такива въпроси с "да направя ли нещо", тъй като лично аз не бих взимала решения на базата на една или повече карти. Прикачвам картата към въпроса ти. Ще напиша по-долу какво изглежда положението според картата (и мен), а решението ще трябва да вземеш сама.

Картата изглежда, че потвърждава, че не се чувстваш комфортно на сегашната си длъжност/работно място, тъй като управителят ти Слънце е в знака на падение на У10 Марс и заточение на У6 Сатурн. Слънцето на върха на 12-тия ти дом идва от опозиция с Плутон и квадрат с Уран. Ако върху теб е оказван натиск, сблъскала си се с нелицеприятни прояви на власт, контрол, корупция или в работата ти са настъпили внезапни и стресиращи изменения, сега желаеш да се скриеш на сигурно място, да изчезнеш.

Луната е в знака на екзалтация на Марс, където самата тя е заточена. Слънцето е в знака на Луната. Така излиза, че по принцип харесваш работата си (длъжността си), но не се чувстваш добре точно на това работно място и си се оставила изцяло във властта на емоциите си. Между управителите ти (Слънце и Луна) предстои опозиция - още един показател за вътрешен конфликт между разум и чувства. Не мисля, че такъв момент е подходящ за взимане на драстични решения.
Между Слънце и Марс, както и между Луна и Марс не предстоят аспекти. Така изглежда, че засега няма да се разделиш с настоящата си работа. Поради сходящия квадрат между Слънце и У6 Сатурн може да не се осъществи замисълът ти за смяна на работния колектив, офис или условия на труд като цяло. Ако има такъв замисъл изобщо.
Марс е в последните минути на Дева, предстои му ингрес във Везни - знака на падение на Слънцето. Работата може да стане още по-натоварваща за теб, шефът може да те товари повече или пренебрегва исканията ти. Работата ти и без друго в момента доста ти тежи - У6 Сатурн е в знака на падение на Слънцето, Слънцето е в знака на заточение на Сатурн. Условията на труд никак не изглежда да ти се нравят и с право.

Не виждам нова работа на хоризонта в момента, тъй като липсват хармонични сходящи аспекти от и към Слънцето. Дано греша и успех!
« Последна редакция: Юли 03, 2012, 05:48:14 pm от Mirabella »

« Отговор #4459 -: Юли 03, 2012, 05:53:44 pm »
На въпрос касаещ здраве и ПФ е в 6дом как би се тълкувало?
Направо качвам и картата към въпроса. ;) М пита "ще се подобри ли здр.състояние на сестра ми до 1месец?"
ПФ излиза в неин 4-ти, края на нещата
сестрата на М е по неин 3-ти, представена от Сатурн в сходящ секстил с неин У6 Меркурий в лъв, Слънцето е също в 6д- да не предстои лъчетерапия? На конкретния въпрос според хармоничния аспект на управителите би трябвало да има подобрение. Но последният аспект на Луната в козирог е квадрат със Сатурн, който я представлява в картата  :-\

Благодаря ти,Акрукс. :wub:
От много време има този проблем-не спира да повръща.Водили са я на лекари-всякакви изследвания и нищо не намират;всичко си е наред и не могат да открият причината. :( Какво означава това за последния аспект?