Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206733 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4640 -: Юли 19, 2012, 10:07:20 pm »
Да, ако си направила карта-можеш да я сложиш-ако искаш де

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4641 -: Юли 19, 2012, 10:21:00 pm »
Остави стареца да се порадва, сега му се е паднало, недей разваля техния свят на интимност.  ;D

Разбирам те как се чувстваш, но това е животът - понякога се случват неща, които просто се налага да приемем.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4642 -: Юли 19, 2012, 10:53:56 pm »
Мирабел, направо си страхотна! Ама как точно ги виждаш нещата, направо ме удивляваш! Чета, чета и направо не ми се вярва, че изобщо не знаеш кои сме, а отговаряш, все едно до сега сме коментирали темата! Скоро пак ще те изтормозя в композитите.
Много, много ти благодаря за тълкуванията!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4643 -: Юли 20, 2012, 07:46:20 am »
на изгорения път ти е асценднетът, но Луната (упр негов 3 дом) ще направи първо съвпад с ретро Мерк, после секстил със Сатурн (упр твой 3 дом) така, че ще се обади.

Не искам, а и не трябва, да говоря по този начин, но дали е възможно Константин да има друга и да не смее да го каже, и да се държи по този начин с цел да те отблъсне. Ти сама да си тръгнеш от него.

По хорара съм на мнението на Анабел. Негов У3 Луна ще завърши секстил с твоя управител и в крайна сметка секстил с и с твоя У3 - би трябвало да се обади.

Благодаря за отговора. Обади се. :( Със сигурност има друга, от Близнак можеш всичко да очакваш, наистина не съм предполагала, че мъжете са такива страхливци.... Как няма да смее? На 38 години е, надявах се, че ще бъде по-сериозен и отговорен от другите, а той самият ме упрекваше, че се държа несериозно с всичко...Знам, че пак аз съм си виновна, задето не посмях лице в лице да говорим за отношенията си, и ми остава пак да се тормозя, докато на на него не му пука. Държа се все едно нищо не е станало...
« Последна редакция: Юли 20, 2012, 12:56:39 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #4644 -: Юли 20, 2012, 05:28:15 pm »
Хора, моля ви за помощ- изчезна мн голяма сума пари от офиса. Направих хорар, но аз не мога да го разчета. МОля ви да се включите, наистина е мн спешно.

Благодаря ви предварително

*

Papy

• 4343
« Отговор #4645 -: Юли 20, 2012, 05:46:34 pm »
Чии са парите?

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #4646 -: Юли 20, 2012, 05:50:10 pm »
Хора, моля ви за помощ- изчезна мн голяма сума пари от офиса. Направих хорар, но аз не мога да го разчета. МОля ви да се включите, наистина е мн спешно.

Благодаря ви предварително

На шефа ми

*

Papy

• 4343
« Отговор #4647 -: Юли 20, 2012, 06:59:52 pm »
Ами, не съм експерт, но шефът ти да е пътувал, или да има такова намерение? С някаква колежка/партньорка? Според мен са взети от партньор по работа, може и служител, но не съм сигурна, че е кражба
« Последна редакция: Юли 20, 2012, 07:07:34 pm от Papy »

« Отговор #4648 -: Юли 20, 2012, 07:11:26 pm »
Ще имам ли успех във музиката 20:10 севлиево

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4649 -: Юли 20, 2012, 07:29:29 pm »
Остави стареца да се порадва, сега му се е паднало, недей разваля техния свят на интимност.  ;D

Разбирам те как се чувстваш, но това е животът - понякога се случват неща, които просто се налага да приемем.
ами да го оставя, но майка ми има нужда от него,  не може да го прежали като фикс идея и е.Пък  не е справедливо  някаква  си там да  хваща пушека на последния влак за сметка на мама. Отделен е факта че  и му ограничава контактите с мен и внуците му.
Моля помогнете ми с разчитането на хорара. Мястото  на  баща ми е до майка ми, смешно ми е  на 70 и кусур години да забравиш  жената, която  ти е родила деца и е била  до теб във всички трудности
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #4650 -: Юли 20, 2012, 09:26:41 pm »
Ох, моля ви се хора, помогнете ми, кажете ми всичко каквото виждате по този хорар :( Толкова съм отчаяна, вие ми се свят, гади ми се, имам чувството, че "губя" един човек, толкова зле никога не съм се чувствала. Направи нещо (този човек) и моята болна Рачешка луна(а може и да не е тя причината) си сътвори най-дълбокия и зловещ сценарий, на който е способна, не съм на себе си. Въпроса, който ми дойде в главата в часа от картата беше "Мрази ли ме .....?" Това, което направи не е свързано с мен, но както винаги си мисля, че заради мен го е направил, че иска да приключи взаимоотношенията си с мен, които в момента са само на платонично ниво, но усещането между нас е взривоопасно, на нас дори ни е трудно да стоим един до друг, иначе като си пишем може пожар да причиним около нас. Много ме е страх, не мога дда си представя да приключат отношенията ни каквито и да са за момента. Зная, че хорара е за няколко месеца действие, но моля ви кажете какво виждате за момента, направо съм като в осми клас, не мога да се позная.

« Отговор #4651 -: Юли 20, 2012, 11:08:11 pm »
Той се интересува от теб и по 5 дом и по 7 да го гледам и двата управителя Сатурн, Марс са във Везни. Луната е много силна и ще направи съвпад със Слънцето - един от най-добрите аспекти при тълкуване на отношения между мъж и жена (особено за брак), обаче преди това ще има драми - ще мине през опозиция и квадрат с Плутон и Марс, Сатурн, но не са фатални има пренос на светлина, само, че ще бъдат леко болезнени и изнервящи събития, но СЪБИТИЯ ще има.

Здравейте!
Иди после, че не вярвай в астрология. Започна се със сценките, не знаех, че ще е толкова скоро. Сърдене кой знае за какво, ревност ли е, друго ли е. Приказки как ще "работим успешно заедно" (?!? кой мисли за работата, аз друго чакам от него), но и до полунощ обсъждане на житейски теми (да, много "работна" среда...). И се чудя кой му звъни по това време по мобилния, дано да не е някоя жена, но поне не хукна след обажданията, а стоеше с мен.
Дано да не ми разбие вярата в неговия интерес към мен и дано интересът му да е в смисъла, който търся аз, но вие ме предупредихте, че ме чака неприятен период.

Кога във времето трябва да се случи съвпада на Луната със Слънцето? 

« Отговор #4652 -: Юли 21, 2012, 06:45:20 am »
Анили, отношенията ви не изглеждат много добри. Ти си под управлението на Сатурн в 8-мия си дом (негов 2-ри). Сатурн е екзалтиран и в знака на падение на Слънцето. Той е Слънце в знака на заточение на Сатурн и негов 12-ти дом (твой 6-ти). Управителите ви излизат от квадратура. Ти си разочарована, наранена от него. Той също не изглежда доволен от теб. По тази карта не изглежда да се спогаждате изобщо - всеки държи на своята гледна точка и не желае или не е способен да се постави на мястото на другия. Изглеждате като два остри камъка. Този пожар, за който говориш, ми се струва по-скоро в следствие на желанието на всеки от вас да докаже, че е по-добър от другия. Ти би трябвало да си доста горда и това може да не му се нрави. Луната в Лъв и 7-ми дом потвърждава чувствата ти към него. Луната ще завърши секстил с твоя управител, така че би трябвало обстановката да се поуспокои малко, но не изглежда, че ще подобрите отношенията си в рамките на действието на хорара.
Дано не се окажа права, но ми се струва, че и той, и ти искате почивка от това.

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #4653 -: Юли 21, 2012, 08:13:11 am »
Мирабела, много точно си ни описала. Знаех, усещах ги, че са такива нещата, гледах синастрии и прочие, но просто имах нужда от страничен прочит на нещата. Историята ни е, че се познаваме от 15 год., но тогава бяхме малки/млади и нищо не се получи, имахме чувства, но никой нищо не каза. Запознахме се когато Сатурн е опозирал стелиума ми към Везни. А Сатурн е У5 и ВИНАГИ дава събития в любовния ми живот при аспекти, но по-скоро при напрегнати. Сега преди 2год. когато Сатурн влезе окончателно във Везни ние подновихме връзката си, но само като приятелска. Има някакъв огромен страх в нас за нещо повече. Поне при мен е така, незная дали и при него е точно така. Нещата, които пишеш за нас ги има  и в синастрията, и двамата сме горделиви, и двамата само искаме да се доказваме пред другия. Но имаме и много мили, приятни и успокояващи аспекти. Моята теория е, че Сатурн като излезе от Везни вече отношенията ни окончателно трябва да се решат - в добра или лоша посока за мен. Но той съвсем скоро излиза така, че вече почти съм наясно накъде ще отидат нещата. Така е човек не може да си избяга от Съдбата. Имаме и доста кармични аспекти Юноната му съвпада с мой ЮЛВ, незная дали оттам имам чувството, че се познавам с този човек и от преди, Марса му е върху СЛВ мой, а неговия СЛВ е във Везни. Ако не друго - съм сигурна, че през тези две години, в които контактувахме, всеки нещо е научил за себе си и със сигурност вече не е същия. Все пак нали това е кармичността, не винаги отношенията трябва да стигнат до любовни и прочие. Стана малко като Лична драма, извинявам се, но имах нужда някой да чуе мислите ми. Много болка ми носи тази връзка, а чувствата в мен са, че никога няма да се откъсна от него, но и че никога няма да го имам. Ще си починем един от друг, то вече си почиваме де, въобще не се и търсим, явно всеки чака другия да направи крачка. Така беше и като се запознахме. Мислех си, че сега като зрели хора ще бъде много по-лесно положението, но виждам, че не е така, много по-трудно е, когато човек е с вече оформен характер и камъка няма накъде да се дялка повече.

« Отговор #4654 -: Юли 21, 2012, 08:53:12 am »
Съжалявам, че е толкова сложно, Анили. Дано успеете да поговорите като зрели хора и да възстановите хармонията помежду си.

Ростислав, напълно съм съгласна с мнението на Акркукс по хорара ти. Разрових се из форума и намерих рожденните ти данни. При часа на раждане в указания от теб диапазон мисля, че наталната ти карта потвърждава музикалния ти талант. Би трябвало да си и добър текстописец, не само музикант. Ако пееш, имаш силен глас. Ако свириш на иструмент, би трябвало да си адски сръчен - съвпад Меркурий/Марс в Козирог. Чад Кругър от Никълбек има същия аспект, но в Скорпион.

За успех от творческа дейсност в натала би трябвало да търсим връзки между Венера, Юпитер, 5-ти и 10-ти дом. Също и връзки към 7-ми дом и Луната никога не са излишни, тъй като те представляват публиката. При теб има такива - Венера е в съвпад с управителя на 10-тия дом Меркурий и управителя на 5-тия дом Марс. Целият този стелиум попада във 2-рия ти дом на талантите, който би трябвало да се управлява от Юпитер. Юпитер също така аспектира споменатите планети във 2-ри дом със секстил. Венера управлява и 7-мия дом, така че ето я връзката с публиката. Луната е тронова, в 8-мия ти дом и в опозиция с двудомния стелиум. Единствено страховете и неувереността ти могат да те спрат по пътя към осъществяване на мечтите ти. Не се прадавай, вярвай повече в себе си. Всеки има моменти на слабост и съмнения. При теб, предполагам, че страховете в момента са силни, тъй като транзитен Плутон е върху планетите ти във 2-ри дом и опозиция с Луна в 8-ми. Транзитен Нептун в 3-тият ти дом аспектира със секстил съвпада Венера/Меркурий, прогресивна Луна е в Риби. Възползвай се от цялата страст, която изгаря сърцето ти в момента, за да я претвориш в музика. Успех!
« Последна редакция: Юли 21, 2012, 10:03:29 pm от Mirabella »

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #4655 -: Юли 21, 2012, 12:06:28 pm »
Благодаря, Мирабела. Много правилно си го казала, дай Боже в този живот да постигнем хармония в душите си, защото душата ми се мята като риба на сухо покрай този човек, имам чувството, че нещо трябва да си простим, да  променим отношението си един към друг и да продължим напред, дори и да не е заедно.

И само още един въпрос, Мирабела: Уран не е ли също мой управител, защо само Сатурн се гледа? При двама управители, кой от двата се гледа - както е случая и със Скорпион - Марс и Плутон?
Чисто практически те питам, стана ми интересно, тъй като при построяване на картата, аз гледах Уран.
« Последна редакция: Юли 21, 2012, 04:51:27 pm от anili »

« Отговор #4656 -: Юли 21, 2012, 12:36:44 pm »
на изгорения път ти е асценднетът, но Луната (упр негов 3 дом) ще направи първо съвпад с ретро Мерк, после секстил със Сатурн (упр твой 3 дом) така, че ще се обади.

Не искам, а и не трябва, да говоря по този начин, но дали е възможно Константин да има друга и да не смее да го каже, и да се държи по този начин с цел да те отблъсне. Ти сама да си тръгнеш от него.

По хорара съм на мнението на Анабел. Негов У3 Луна ще завърши секстил с твоя управител и в крайна сметка секстил с и с твоя У3 - би трябвало да се обади.

Благодаря за отговора. Обади се. :( Със сигурност има друга, от Близнак можеш всичко да очакваш, наистина не съм предполагала, че мъжете са такива страхливци.... Как няма да смее? На 38 години е, надявах се, че ще бъде по-сериозен и отговорен от другите, а той самият ме упрекваше, че се държа несериозно с всичко...Знам, че пак аз съм си виновна, задето не посмях лице в лице да говорим за отношенията си, и ми остава пак да се тормозя, докато на на него не му пука. Държа се все едно нищо не е станало...

Либра, не се занимавай с глупости. Този мъж не те заслужава и за мене е пълен смешник. На 38 години да се държиш като пикльо - забрави за този палячо. Говоря ти така, за да разбереш,че ти си много повече от него, че той е този който не те залужава, а не ти тази която не залужава него. Много пъти сме говори на тази тема, че мъжете Близнаци са пълни смешници. Не се занимавай и не си губи времето - хем си млада, хем си умна - този дрисльо не те заслужава. Дали има друга или просто е такъв - ти искаш ли да живееш с такъв човек?????? Гледай живота, има страхотни мъже и ще намериш своя!

« Отговор #4657 -: Юли 21, 2012, 05:27:06 pm »
.
« Последна редакция: Август 22, 2012, 12:40:08 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #4658 -: Юли 21, 2012, 06:32:33 pm »
здравейте ,моля когато можете да погледете картата по въпроса
"Ще има ли възможност да се сдобрим с любимия?"
благодаря ви от сърце

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4659 -: Юли 21, 2012, 06:50:00 pm »
Какво всъщност означава, че Сатурн на АЦ унищожава въпроса? Действията ми са били реални и наистина е имало  задвижване от моя страна по зададения въпрос. Означава ли че документите ми няма изобщо да бъдат разгледани или че отговора ще е негативен?

Това е много добре, защото Спика - най-щастливата звезда е в съвпад с изгряващия Сатурн в случая. А и аз ти тълкувам хороскопа - родена съм с този аспект.

Последно, може ли да се налага хорар върху натал? На тази карта АЦ е в същия градус и знак като натален АЦ, същата домификация и същите заключени знаци, или това е просто съвпадение?

Това не е случайно, счита се, че едно от доказателствата, че една карта е радикална е именно, ако има съвпадения с натала на кверента.

За мен ще ти дадат стипендия - именно, защото СПИКА е замесена толкова сериозно.
Меркурий ретро го тълкувам като завръщане в университета и той ще направи сходящ секстил с мунданния индикатор на висшето образование - Юпитер.

Юпитер не е силен в Близнаци, може би няма да си много доволна от самото качество на образованието или от стипендията както ти самата каза. Определено стипендията ти е "болка" в момента, защото там е Венера упр 1 дом, това те интересува. Обаче упр на 8 дом и на 1 все е Венера, но Алгол (мисля, че ти бе важна в натала е на купсида 8 и освен това има пренос на светлина между упр твои пари - Марс и  упр чужди пари - Венера - Луната е направила секстил с Марс и сега ще направи с Венера. Не знам какво показва посоката на преноса на светлина - от твоите пари към чуждите, но пренос има.

Гледам и 11 дом - покровителите - пак упр Меркурий, и на купсидата Регул - и знакът Лъв е доста силно замесен в натала (Меркурий е там и Луна) може една личност - някой с лъвски качества, или някакъв човек с висок социален статут по Слънце да ти стане донор или да ти помогне по някакъв начин.

Луната ще направи секстил със Сатурн - последен аспект (ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ). И Луната и Слънцето са си диспозитори. Управляват висше образование и кариера - тази научна степен, ще е важна и ще е доста практически насочена по някакъв начин.

;)
When One Door Closes Another Door Opens