Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205052 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4700 -: Юли 26, 2012, 07:49:02 pm »
Привет! Не можах да намеря темата за хорари за здравословно състояние/сякаш я виждах по едно време,но сега-не..../..имам проблем и въпрос -Ще се усложни ли състоянието ми от дисковата херния?

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.52990.17555.gif?17852
« Последна редакция: Юли 27, 2012, 04:43:27 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #4701 -: Юли 26, 2012, 09:05:06 pm »
И аз днес зададох един въпрос „Сериозно ли е заболяването на Х.?”В болница е,а аз нямам информация.Пловдив 11:45  Ето и картата
« Последна редакция: Юли 26, 2012, 09:17:52 pm от karizma »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4702 -: Юли 27, 2012, 08:28:22 am »
Здравейте :)
Пускам един въпрос свързан с работата ми, тъй като нещо не върви.. и кандидатствах за други места, за същата позиция.

Въпроса е ще започна ли работа на ново място? Тоест ще сменя ли работодателя?
Луна без курс може би означава че няма да има такава промяна?!  :-\

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4703 -: Юли 27, 2012, 03:34:54 pm »
Попитах "Ще отговори ли Р. на смс-а ми до края на седмицата?" Не е любовен, става дума за едно пътуване, искам да ползвам познанията на Р. да резервирам правилно.  Сатурн на Асц (обаче това е вярно, че задържам и съм притеснена). Аз - Венера в 8ми, и това изглежда наред, имам нужда от чужд ресурс, той - Марс в 12ти, и това е вярно, в чужбина и далеч за пряка комуникация. Иначе между управителите на 3те ни домове предстои секстил, а и Луната пренася светлина между нас (така си мисля, де) и ще съвпадне с Марс след около 5 градуса, чудя се това дали ще свърши работа (любопитно ми е също дали ще даде 5 дни, което е точно до края на седмицата), какво мислите?
Спика е съвпад с Асц, което неутрализира позицията му на изгорял път.
 Ти си описала в голяма част нещата по картата, на Луната след като преодолее квадратурата с Плутон в твоя 3д, после опозицията с Уран в негов 12д, ще извърши съвпад с него-Марс и пренесе светлина към тригона с тебе-Венера... Меркурий, негов У3, е ретро и опърлен от лъчите на Слънчо, което не му позволява добре да изрази качествата си, т.е. от негова страна има забавяне на комуникацията, само градус го делят от твоя У3 Юпитер,  ПФ също е в твоя 3д, имаш достатъчно показатели за положителен отговор на въпроса.

akruks, отговори ми! Права беше! Много съм щастлива, мога да си резервирам! Благодаря ти!  :wub:

« Отговор #4704 -: Юли 27, 2012, 04:07:21 pm »
И аз днес зададох един въпрос „Сериозно ли е заболяването на Х.?”В болница е,а аз нямам информация.Пловдив 11:45  Ето и картата

По-скоро не му е много весело положението. Управителят му Марс е заточен, управителят на 6-тия му дом (здравето му) е изгорен от Слънцето. Меркурий е ретрограден, Марс апликира към Сатурн. Нещо хронично ли е?
Марс е във Везни и в 7-мия му дом, Меркурий е в Лъв, в края на 4-тия му дом (почти в 5-тия). Бърбеци, сърце? Или болки в гърба и кръста?
Луната е в падение на изгорения път, апликира с квадратури към Слънце и Меркурий. Меркурий е ретрограден и върви към по-силно изгаряне от Слънцето. Картата не показва, че скоро положението му ще се подобри значително.
Но Луната може би по-скоро представя твоите силни страхове и притеснение по въпроса (Луната е в 1-ви дом).

Надявам се, че греша и сигурно е така, защото нямам опит в медицинските хорари. Пожелавам му скорошно възстановяване.

« Отговор #4705 -: Юли 27, 2012, 04:07:45 pm »
Привет! Не можах да намеря темата за хорари за здравословно състояние/сякаш я виждах по едно време,но сега-не..../..имам проблем и въпрос -Ще се усложни ли състоянието ми от дисковата херния?

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.64012.27289.gif

Картата не се вижда вече.

« Отговор #4706 -: Юли 27, 2012, 04:09:36 pm »
Пускам един въпрос свързан с работата ми, тъй като нещо не върви.. и кандидатствах за други места, за същата позиция.

Правилно си разтълкувала, че Луната е без курс. Предполагам, че нещата остават на сегашното положение.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4707 -: Юли 27, 2012, 04:15:54 pm »

Правилно си разтълкувала, че Луната е без курс. Предполагам, че нещата остават на сегашното положение.

Така си мислех тази сутрин, когато погледнах картата, да. Обаче въобще не очаквах, че така ще се развият нещата за отрицателно време. Явно картата не отразява правилно ситуацията... Реших да напусна работа, имам други възможности с по-добра перспектива за мен :) Да видим какво ще излезе...

« Отговор #4708 -: Юли 27, 2012, 04:44:21 pm »

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.64012.27289.gif

да пробваме така...http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.52990.17555.gif?17852

« Отговор #4709 -: Юли 27, 2012, 06:32:57 pm »
Благодаря ти Мирабела,наистина съм много притеснена.Незнам дали вече е хронично,но не е за първи път,болки в кръста и гърба,просто си перфектна.Все пак се надявам да не се стига до операция и да се оправи бързо.Благодаря ти  :wub:

« Отговор #4710 -: Юли 27, 2012, 08:12:43 pm »

да пробваме така...http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.52990.17555.gif?17852
По тази карта, Луната У6 е без курс, извършила е квадрат с Меркурий У8 и куинконкс с Уран У1 в твоя 2д- физическото ти състояние, но като се вземе предвид ретрградието на Мерка и Уран, може да настъпи обрат, другия У1 Сатурн е в 8д и предстои съвпад на Марс с него, да не те оперират, което не знам дали е влошаване, мой познат по-миналата година го оперираха и сега е добре
Луната У6 ще извърши куинконкс с Юпитер у2 и ВенераУ3, инсептирана в 8д, в твоя 4д- края на нещата- при всички случаи няма да си така подвижна, както преди

Благодаря,Акрукс  :blink:....обрата,който интерпретираш,свързано с ретро Мерк и Уран е кофти ли? .........този съвпад с Марс не може ли да се тълкува и като криза,примерно....или си е точно операция ;).... :-\

« Отговор #4711 -: Юли 27, 2012, 08:38:03 pm »

По тази карта, Луната У6 е без курс, извършила е квадрат с Меркурий У8 и куинконкс с Уран У1 в твоя 2д- физическото ти състояние, но като се вземе предвид ретрградието на Мерка и Уран, може да настъпи обрат, другия У1 Сатурн е в 8д и предстои съвпад на Марс с него, да не те оперират, което не знам дали е влошаване, мой познат по-миналата година го оперираха и сега е добре
Луната У6 ще извърши куинконкс с Юпитер у2 и ВенераУ3, инсептирана в 8д, в твоя 4д- края на нещата- при всички случаи няма да си така подвижна, както преди
Благодаря,Акрукс  :blink:....обрата,който интерпретираш,свързано с ретро Мерк и Уран е кофти ли? .........този съвпад с Марс не може ли да се тълкува и като криза,примерно....или си е точно операция ;).... :-\
обрата го споменах във връзка с това, че няма как в момента да дам категоричен отговор, било положителен или не, защото ще има промяна при всички случаи, а за Марс и аз се чудих, дали няма да е просто манипулация някаква, свързана с терапията, но поради разположението в 8д написах операцията, но нека и други да се изкажат по картата

.....щото реално досега съм нямала сериозни кризи със развита клинична картина ... :'(

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4712 -: Юли 29, 2012, 01:30:28 pm »
Да се преместя ли да живея в София? Днес майка избухна, развика се за глупости, извади чекмеджетата на бюрото и ги изсипа на пода, изнервена и ядосана сестра ми, на брат ми, и най вече на мен, обиждаше ме, крещеше, че иска да умре, за да се отърве...че никой не мисли за нея. :( Само преди месец напуснах общежитието в Търново, но вече не издържам вкъщи, може би и за двете ни ще е по-добре да живея другаде и да си потърся работа. Такива бяха плановете след като си взема държавния изпит, само че трябваше да заживея с Константин, но...  :'( Един приятел каза, че има място за мен в квартирата му, мога да остана при него. И майка ми е Близнаци, почвам да си мисля, че откакто Меркурий е ретрограден, и на нея, и на Константин нещо им прищрака ... и не ме искат в живота си.

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #4713 -: Юли 29, 2012, 09:30:05 pm »
Знам, че ставам досадна и обещавам, че това е последният ми въпрос за следващите няколко месеца. Обаче съм шокирана и както казва проф. Вучков - гледам и не вярвам на ушите си:)
Вчера видях колата на един човек под терасата ми. Реших, че просто е била като неговата. Сега събирах прането и пак я видях. Дори видях някой, облечен в риза като неговата в колата. Е, чак толкова съвпадения не може да има. Жалко, че не му знам номера - така щях да съм сигурна дали е той или не.
Винаги съм усещала, че е луд, но чак толкова...Все пак част от мен се надява да става въпрос за съвпадения или аз да съм се объркала.
Въпросът ми е: "Д. следи ли ме?"
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #4714 -: Юли 29, 2012, 09:38:12 pm »
Наистина съм малко уплашена и този въпрос не е прищявка. Как ме е яд само, че така и не му научих номера на колата - сега нямаше да имам терзания и щях да съм сигурна дали е той или не е.
Но 100% съм убедена какво видях - колата, ризата, телосложението на човека вътре - всичко отговаря. Ама с този ретро Мерк, който ми опозира наталния допускам, че е възможно и да съм в голяма заблуда. По-скоро ми се иска да е заблуда.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #4715 -: Юли 30, 2012, 08:46:40 am »

Добър вечер, бихте ли ми помогнали - (назован по име) ще ми помогне ли да стигна/получа интересуващата ме информация? Благодаря

Промених нещо в текста. Аспектът между управителите на 3-тите домове е вече разходящ. Моля за извинение.

Луната пренася светлина между управителите ви - твой Марс и негов Венера. Но аспектът между управителите на 3-тите ви домове е вече разподящ, не сходящ, както погрешно бях писала по-рано. След като приключи ретроградната си фаза, Меркурий (твой У3) в директно движение отново ще завърши секстил с Юпитер (негов У3). Така че получаването на отговор от него може да се забави или да се наложи повторно да го потърсиш, за да получиш информацията.

В крайна сметка би трябвало да ти помогне да се сдобиеш с въпросната информация. Негов У3 Юпитер е заточен, така че информацията, която той ти даде, може да е непълна, да се надяваме, че няма да бъде невярна. Възможно е да бъде преувеличена. Изглежда сякаш той не е в състояние да стигне до дъното на нещата.

Моята обратна връзка - днес получих информацията, макар и в доста съкратен вариант и със забавяне 2-3 дни. Дано само не са ме излъгали и подвели  :-\
« Последна редакция: Август 24, 2012, 03:00:20 pm от slavex5213 »

« Отговор #4716 -: Юли 31, 2012, 07:41:58 am »
The_One, с този Сатурн в 7-мия дом картата е нерадикална. Освен ако Сатурн в неговия 1-ви дом не се отнася до него - например, че е сатурнов тип, зрял на години (или на нещо друго). Затова не съм уверена в долната си интепретация.

Той е Меркурий, ретрограден и изгорен от Слънцето, в знак, където твоят управител Юпитер няма есенциални достойнства. Намира се в края на 5-тия ти дом. Не е в 12-тия, за да предположа някакви тайни и конспиративни дейности от негова страна към теб. Излиза, че по-скоро "не". Но заради Сатурн в 7-мия дом не съм сигурна.

« Отговор #4717 -: Юли 31, 2012, 08:19:16 am »
Една приятелка ме запали по астрологията, но още ми е тъмна Индия, честно :)
Връщам се да чета във форума, но бих искала да попитам един въпрос, който ми е важен в момента (за работа)

Та: ще започна ли работа преди първи август 2012 г? (утре съм на интервю за искана от мен позиция :)

П.С. Тъй като вторият въпрос, който ме вълнува е за емиграция и дали изобщо ми е писано, къде по наталната си карта да гледам за това?

П.П.С презадавам въпросът, защото не съм дала час и град - въпросът е зададен в София, в 20:03 часа/

Прикачвам картата по-долу.

Много бих искала да кажа ДА, защото между главните сигнификатори във въпроса - твоя управител Сатурн и управителя на работата (У10) Марс има сходящ аспект - съвпад. Но заради новолунието се въздържам - новолунните хорари се считат за нерадикални от някои хорарни астролози, защото според тях били непредсказуеми. Луната като управител на въпроса е "изгорена" от Слънцето, т.е. обезсилена - сякаш върпросът не се развива или поне не според очакванията на кверента. Освен това Луната се намира в знака на заточение на Сатурн и ще завърши квадрат с него. Или ти не си сигурна дали желаеш да започнеш въпросната работа, за която се явяваш на интервю, или обстоятелствата ще се стекат така, че няма да останеш доволна от изхода на въпроса. Марс (работата) е в знака на екзалтация на твоя управител Сатурн, т.е. длъжността би трябвало да е подходяща за теб. Но Сатурн е в знака на заточение на Марс, Луната е в знака на падение на Марс. Може би си на мнение, че въпросната длъжност или фирма не е достатъчно добра или подходяща за теб и заради това се колебаеш.

Заради квадрата Луна/Сатурн и изгарянето на Луната мисля, че няма да получиш въпросната работа или няма да си доволна от нея, или започването й ще е свързано с трудности, напрежение.
Заради съвпада Марс/Сатурн, който предстои, би трябвало да намериш работа в указания от теб срок или известно време след изтичането му, защото Марс и Сатурн са в кардинален знак (бързо действащ знак), но бавен дом (9-ти - падащ дом).

Извинявай, ако греша. Първо не съм експерт и второ с това новолуние грешките са съвсем възможни. Успех ти пожелавам!

Обратната ми връзка :) Вътрешното усещане, че има нещо гнило и твоето разчитане бяха прави.
Не получих работата и май ми откраднаха идея, ще видим.

Още не съм си намерила работа, но скоро и това ще стане :)
Но изненадващо се раздвижиха нещата около емиграционния проект.

Та затова следващ въпрос ми е "Ще бъдем ли на имигр. интервю до края на тази година"? София, 9:20 сутринта.

« Отговор #4718 -: Юли 31, 2012, 11:52:23 am »
Забъркана съм в едно дело, което ме побърква, но съм длъжна да издържа, за да не пострадат и други хора. Скоро ми предстои изслушване в съда. "Ще имам ли проблем в съда на (дата този месец)?" Ето и картата:
Луната е У9- домът на юридическите инстанции, отдавна е подминала квадратурите с твоите У1- Марс и Плутон, в картата е без курс, което показва, че не предстои нищо да се случи от това, за което се притесняваш

Обратна връзка по този хорар: отложиха делото - луна без курс.

« Отговор #4719 -: Юли 31, 2012, 12:34:43 pm »
Климатика ни на работа се развали, като съответно не може да се поправи, тъй като ремонта ще струва колкото нов климатик. Та въпроса ми е "Работодателя ще ни купи ли климатик?"