Днес беше събеседването за магистратура по фотография. Ще ме приемат ли в НХА?
И сега в новата карта имаш сходящ куинконкс между твоя У1 и У9- висшето :rolleyes:
У1 е на изгорял път, Сатурн в 7д- може да сбъркам с тълкуването и да те подведа с отговора, но все пак Луната ще направи хармоничен аспект с МарсУ1, съвпад със Слънцето У5-творчеството и последния аспект съвпад с Меркурий- У3 събеседването и У6-резултатът от събеседването. Би трябвало да си приета, но с този сходящ куинконкс между У1,У8 и У9,12 да имаш трудност със започването(и завършването) по финансови причини.
Ще изперкам! :03: Кандидатствах за 2 специалности - Фотография и Дигитални изкуства... По 1-та са ми дали най-ниска оценка.

Следователно там шанс да се вредя нямам, защото съм на последно място. По 2-та съм на 7-мо място, но бройките за държавна поръчка са едва 5, тоест съм 2-ра резерва, ако някой се откаже. Така се случи и днес - обявиха незаети места в ДИ, и на мястото на едно момиче са приели момчето преди мен. Остава ми минималния шанс новоприетият да се откаже и да не се запише, тогава директно влизам!... Затова го потърсих в Гугъл, писах му съобщение във ФБ и го попитах дали смята да се запише, за да знам дали да чакам и да се надявам... Още не ми е отговорил. ;(
Другата ми алтернатива е да подам заявление за платено обучение, но трябва да го сторя непременно утре, защото е крайният срок, ама семестърът е 3 пъти по-скъп - 1300 лв. , а държавна поръчка - 470 лв., с които бих се справила някак, но тези 1300 .... ;( Няма как да го сторя. Заради желанието ми да уча и живея в София се изпокарахме с майка ми и вече е НЕПОНОСИМО вкъщи... Аз не и искам пари, ще се справя някак, но тя постоянно се тревожи и крещи, и ме критикува, че я изнудвам...
Другият вариант, който обмислям е Школа към НАТФИЗ - 400 лв. на семестър, 2 семестъра, звучи ми добре, но ме притеснява, че е цяла година, искаше ми се да е по-кратко. В същото време не знам как се гледа на тази КВАЛИФИКАЦИЯ и документа, който ще ми дадат накрая, дали има тежест? -
http://natfiz.bg/bg/schools Зададох нов въпрос.
Ще ме приемат ли в НХА държавна поръчка? Луната в тези градуси сигурно е без курс, което значи, че нещата ще останат каквито са - няма да ме приемат...