Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205714 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5120 -: Септември 19, 2012, 11:13:47 pm »
Здравейте, момичета! Ще свикне ли синът ми бързо с детската градина  :(
Мирабела е отговорила как стоят нещата, аз само да добавя, да му давате негова любима вещ да носи със себе си в градината, понеже негов У2 Нептун попада в негов 1д., а скоро Нептун ще стане директен и няма да се налага да носи движимата си собственост в градината.  :blink:
Благодаря, Akruks  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #5121 -: Септември 20, 2012, 12:30:55 pm »
здравейте момичета искам да ви попитам понеже в момента е доста трудно да се намери работа ,а аз вече от един месец търся без никакъв резултат .. ;(( излиза ли по картата дали до един месец ще си намеря работа която да ме удовлетворява благодаря ви предварителноо
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5122 -: Септември 20, 2012, 12:43:11 pm »
благодаря ти много мила акрукс и друг път съм получавала много точни отговори от теб и искрено се надявам и този път да е така ,непременно ще дам обратна връзка след някой друг месец какво е положение с въпроса по моята работа ..
наскоро пак попитах за една работа и ми беше отговорила че няма да се приеме много добре инициативата ми да отида на място точно и така стана .. :)) лек и усмихнат ден ти желая :)))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5123 -: Септември 20, 2012, 03:55:31 pm »
Днес беше събеседването за магистратура по фотография. Ще ме приемат ли в НХА?

И сега в новата карта имаш сходящ куинконкс между твоя У1 и У9- висшето  :rolleyes:
У1 е на изгорял път, Сатурн в 7д- може да сбъркам с тълкуването и да те подведа с отговора, но все пак Луната ще направи хармоничен аспект с МарсУ1, съвпад със Слънцето У5-творчеството и последния аспект съвпад с Меркурий- У3 събеседването и У6-резултатът от събеседването. Би трябвало да си приета, но с този сходящ куинконкс между У1,У8 и У9,12 да имаш трудност със започването(и завършването) по финансови причини.

Ще изперкам!  :03: Кандидатствах за 2 специалности - Фотография и Дигитални изкуства... По 1-та са ми дали най-ниска оценка.  :-X Следователно там шанс да се вредя нямам, защото съм на последно място. По 2-та съм на 7-мо място, но бройките за държавна поръчка са едва 5, тоест съм 2-ра резерва, ако някой се откаже. Така се случи и днес - обявиха незаети места в ДИ, и на мястото на едно момиче са приели момчето преди мен. Остава ми минималния шанс новоприетият да се откаже и да не се запише, тогава директно влизам!... Затова го потърсих в Гугъл, писах му съобщение във ФБ и го попитах дали смята да се запише, за да знам дали да чакам и да се надявам... Още не ми е отговорил. ;(

Другата ми алтернатива е да подам заявление за платено обучение, но трябва да го сторя непременно утре, защото е крайният срок, ама семестърът е 3 пъти по-скъп - 1300 лв. , а държавна поръчка - 470 лв., с които бих се справила някак, но тези 1300 .... ;( Няма как да го сторя. Заради желанието ми да уча и живея в София се изпокарахме с майка ми и вече е НЕПОНОСИМО вкъщи... Аз не и искам пари, ще се справя някак, но тя постоянно се тревожи и крещи, и ме критикува, че я изнудвам...  :o

Другият вариант, който обмислям е Школа към НАТФИЗ - 400 лв. на семестър, 2 семестъра, звучи ми добре, но ме притеснява, че е цяла година, искаше ми се да е по-кратко. В същото време не знам как се гледа на тази КВАЛИФИКАЦИЯ и документа, който ще ми дадат накрая, дали има тежест? - http://natfiz.bg/bg/schools

Зададох нов въпрос. Ще ме приемат ли в НХА държавна поръчка? Луната в тези градуси сигурно е без курс, което значи, че нещата ще останат каквито са - няма да ме приемат...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5124 -: Септември 20, 2012, 09:25:10 pm »
^по принцип фотографията в НАТФИЗ е на ниво!(за разлика от мн. др.) към школите и аз съм скептична;

не се чувствам добре и по този повод имам въпрос, който е с ранен асцендент, разбира се:Д
Да се откажа ли или да изчакам още малко? става въпрос колкото за любовен отклик, толкова за подкрепа, подаване на ръка и (едва ли не) молба да запазя статуквото. всъщност искам жест, който свидетелства значимост, привързаност, нещо такова. имам нужда от това, за да се хвана за него и да издрапам учебната година. дипломна ми се пишеше преди година-две, не сега, скучно ми е, не ме свърта на едно място, чувствам, че си губя времето там.

« Отговор #5125 -: Септември 21, 2012, 11:51:11 am »
здравейте,въпросът е зададен от моя близка,аз само го публикувам
"егото ли си е задоволявал с мен П,по време на връзката ни"
Момичето,е хубавица,...П-не особено...тя има успехи сред противоположния пол-той не особено...казват-противоположностите се привличат-и така и стана ...тя е много мнителна обаче-смята, че и той, както повечето ,е видял само обвивката и се  поблазнил от възможността да се изфука с нея,а тя го обикнала ...но страхът,че само я ползва,да се доказва,я спира да го потърси пак,след като скъсаха.. истината е,че ако тя беше като масовката-П нямаше да има шанс дори 1%,но тя е много нежно и мило човече и си го хареса,такъв какъвто е.Как мислите вие по картата?
Не се опитвай да ме сложиш в рамка,
да ме подредиш на рафтче с етикет,
аз не съм създадена по мярка,
аз съм сън, илюзия, сянка-
никога не съм била човек...

« Отговор #5126 -: Септември 21, 2012, 02:20:30 pm »
^по принцип фотографията в НАТФИЗ е на ниво!(за разлика от мн. др.) към школите и аз съм скептична;

не се чувствам добре и по този повод имам въпрос, който е с ранен асцендент, разбира се:Д
Да се откажа ли или да изчакам още малко? става въпрос колкото за любовен отклик, толкова за подкрепа, подаване на ръка и (едва ли не) молба да запазя статуквото. всъщност искам жест, който свидетелства значимост, привързаност, нещо такова. имам нужда от това, за да се хвана за него и да издрапам учебната година. дипломна ми се пишеше преди година-две, не сега, скучно ми е, не ме свърта на едно място, чувствам, че си губя времето там.

Според мен този човек проявява интерес към теб (неговият управител Юпитер е в знака на твоя управител Меркурий и в 1-вия ти дом), но поради някаква причина не е способен да действа открито и да ти покаже, че държи на теб (Юпитер е заточен). Не успява да оправдае очакванията ти, да бъде на желаното от теб ниво. Като за начало е възможно да продължаваш да чувстваш същото неудовлетворение от него и ситуацията, тъй като Луната (по-бързата планета) ще завърши опозиция с Юпитер. Но след това между управителите ви предстои тригон, което би трябвало да е шанс да подобрите взаимоотношенията си.

Честно, не разбрах за какво се отнася въпросът ти, защото ми се струва, че не е ясно зададен. Много неща си навързала с този човек, от когото очакваш любовен отклик. Ако имам право да ти дам съвет, той би бил следният - движи нещата си (следване, дипломна работа, др. работа) без да се влияеш от него и отношенията ви. Тъй като Луната и Меркурий ще завършат секстили със Сатурн (У9 и У10), би трябвало нещата, свързани с висшето ти образование да се развият благоприятно. Луната на върха на 7-мия дом излиза от квадратура с Нептун (У11) - може би си се разделила с някакви утопични надежди по отношения на партньорството (по принцип или с този човек), което ще ти даде възможност да разгърнеш потенциала си по-добре.

« Отговор #5127 -: Септември 21, 2012, 02:28:38 pm »
Момичето,е хубавица,...П-не особено...тя има успехи сред противоположния пол-той не особено...казват-противоположностите се привличат-и така и стана ...тя е много мнителна обаче-смята, че и той, както повечето ,е видял само обвивката и се  поблазнил от възможността да се изфука с нея,а тя го обикнала ...но страхът,че само я ползва,да се доказва,я спира да го потърси пак,след като скъсаха.. истината е,че ако тя беше като масовката-П нямаше да има шанс дори 1%,но тя е много нежно и мило човече и си го хареса,такъв какъвто е.Как мислите вие по картата?

Ами... той е представен от Венера в Лъв. В 1-вия му дом има и заточена планета - Юпитер. Че има его, има и може би е способен да предявява твърде много претенции, капризи, да иска неща, които не е заслужил, да демострира алчност. Това с фукането също бих го огнесла по заточен Юпитер в 1-ви дом и Венера в Лъв в 3-тия дом на комуникацията. Бих отговорила с "да", макар че само по една карта не мога да набедя човека, че е еди какъв си.
Между управителите им предстои квадратура, което може да означава всичко от пореден конфликт и караница до край на взаимоотношенията. Тригонът, който Луната ще завърши с Венера, би могъл малко да смекчи напрежението (т.е. нейните чувства към него биха могли да отложат конфликта), но ми се струва, че тя вече съзнава силата и достойнството си и не е склонна на компромиси (нейният управител е Марс на трон по знак, т.е. в знак на заточение на Венера).
Както разбирам, са скъсали. При това положение квадратурата между Венера и Марс би трябвало да означава, че няма да се съберат отново или ако се съберат, това няма да е трайно или удовлетворяващо за тях (особено за нея).

« Отговор #5128 -: Септември 21, 2012, 03:18:48 pm »
благодаря МИрабела,тя няма физи4еска възможност да го потъри до края на октомври,началото на ноември и затова на дневен ред не и стои въпроса,дали ще имат комуникация....просто се съмнява дали не е била за повдигане на само4увствието....има ли смисъл да задава въпрос за подобряване на взаимоотношенията след около 40-50 дни,действа ли още хорара?питам защото тогава се прибира от чужбина и беше решила да му се обади...за компромисите-не съм съгласна,даже по мои наблюдения е склонна да ги направи :-\,от което тя само ще загуби според мен

« Отговор #5129 -: Септември 21, 2012, 03:51:53 pm »
Казват, че при промяна в обстоятелствата въпросът може да се зададе отново.
Явно греша. Просто с този Марс на трон за управител ми се струваше, че е по-решителна и горда.

« Отговор #5130 -: Септември 21, 2012, 04:07:15 pm »
благодаря за търпението  ;D,предавам на момичето,доколкото знам хорар,при липса на промяна-действа 3-6 месеца,каквото реши-това да прави...

« Отговор #5131 -: Септември 21, 2012, 04:23:04 pm »
здравейте,захванала съм един проект по реконструкция  вкъщи...но в глава ми се оказва по-лесно,отколкото на практика-останаха детайлите,но те ми губят най- много време,та да попитам ако е удобно
"ще успея ли да завърша замисленото,в избрания вариант?

Картата е с ранен асцендент, Луната е без курс- напразно се безпокоиш, ти си представена от Меркурий, който е в 4 дом, управлява също 5дом на творчеството и любовта, на трон е по знак, но в непосредствена близост до Слънцето, управител на 4дом, откъдето идва и това да не ти спори работата.
Като избяга в скоро време Меркурий изгарянето от Слънцето и нещата ще потръгнат... Конкретно на въпроса- да, ще завършиш ремонта, а дали ще е в замисления вариант- с този ранен асцендент може да изникне нещо ново
с кански мъки-успях,но нещата претърпяха промени,не стана точно по план....но пак стана много добре,благодаря Акрукс

« Отговор #5132 -: Септември 21, 2012, 05:44:02 pm »
ох, благодаря и на двете ви!
време е да се овържа малко.
//ще ви държа в течение и да не искате:Д

« Отговор #5133 -: Септември 22, 2012, 12:57:48 am »

Не мисля, че е задоволявал егото си, просто е имал едни очаквания, а е получил, по-скоро не е получил, друго от очакваното... Той е Венера в лъв, в 3д- общителен, любвеобилен, може да не блести с външна красота, но да има сърдечна такава, намира се в заточение на нейния управител Марс в скорпион, в неин 9д- вижда се, че е далеко от нея. Не предстои и сближаване, защото между тях предстоящия аспект е нехармоничен. Тя може да е пищна и властна хубавица, но ми се вижда потайна и меркантилна, по-склонна съм за нея да кажа, че егото й е пострадало от развръзката между тях и по тази причина да страда, а не защото е влюбена, в което се съмнявам. Мисля, че той ще потърси и намери начин за комуникация с нея, но най-много да си останат с добрата приказка на този етап.
Akruks,благодаря и на теб

« Отговор #5134 -: Септември 22, 2012, 09:20:29 am »
момичета здравейте,ако може и когато е удобно бихте ли дали мнение
Ще се намери ли водач за прехода
казусът е такъв,след 1 седмица се прибира братовчед ми,който е любител спелеолог.Дал  ми е задача да му намеря опитен гид,да го води в една пещера-Духлата...търсих из нета-не намирам,чета статии,че има организирани групи,срещу заплащане,но никъде координати.Аз съм по "високото",и сега не знам къде да ги открия ,освен чрез нета-и вече взех да се отчайвам,защото той си идва основно за това  :(
пиши във форума на този сайт, все някой ще ти съдейства
http://www.speleo-bg.com/
БЛАГОДАРЯ ,много,много ,почерпка ти дължа :58: :kissd:
Akruks,не знам картата какво е показвала-но помощта ти се оказа безценна-намерихме спелеолог ,чак и аз се навих да влизам с тях.... ;D,човекът се оказа ентусиаст и много доволен,че има и запалени хора,проявяващи интерес-извинете ,че спамя,само това исках да се отчета
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #5135 -: Септември 22, 2012, 10:58:28 am »
здравейте момичета от вече близо 3 години не разговарям с баща си нито потдържаме връзка,но снощи докато бях при баба ми и той беше там и се държеше така сякаш нищо не е станало между нас .. страшно много ми е липсвал през тези години ,въпросът ми е ще ме потърси ли отново татко и ще бъдем ли отново както преди  :'(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5136 -: Септември 23, 2012, 02:26:50 pm »
Здравейте! Моя близка пита - Ще се продаде ли скоро апартамента? Имотът е обявен за продажба, но дали ще се намерят купувачи в рамките на 3, 4 месеца? Благодаря предварително  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5137 -: Септември 23, 2012, 06:34:31 pm »
Тя може да е пищна и властна хубавица, но ми се вижда потайна и меркантилна, по-склонна съм за нея да кажа, че егото й е пострадало от развръзката между тях и по тази причина да страда, а не защото е влюбена, в което се съмнявам. Мисля, че той ще потърси и намери начин за комуникация с нея, но най-много да си останат с добрата приказка на този етап.
Потайна е сигурно, защото не иска да бъде наранена (Марс е упр. и на 5-тия й дом), всъщност тя точно това прикрива, че е наранена. Венера е У12, а Луната ще направи тригон с нея след 7 гр. (може би 7 седмици) има шанс да си изясни нещата.

Като гледам Сатурн в негов 5-ти дом и този Мерк, с нищо не ми изглежда той да има кой знае какви симпатии и може би вече се оглежда в друга посока. Темите по 8-ми и 10-ти са му на преден план, макар и проблемни в момента.

Но не смятам, че девойката е меркантилна, а и с Луна в Стрелец - по-широко скроен човек е, но преживява скрито и дълбоко нещата по 5-ти дом ;) Предполагам, че ти гледаш и Плутон в Козирог, 2-ри дом :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5138 -: Септември 23, 2012, 06:38:54 pm »
Здравейте! Моя близка пита - Ще се продаде ли скоро апартамента? Имотът е обявен за продажба, но дали ще се намерят купувачи в рамките на 3, 4 месеца? Благодаря предварително  :blink:
Не, поне няма да е скоро, както се пита
То купувач има, но явно се продава скъпо и не може да си позволи апартамента
Близката в чужбина ли работи?
Акрукс, много точен отговор! Тя живее в чужбина, а има тук апартамент, който иска да продаде. Наистина, жилището е скъпо и не се знае, кога ще се намери купувач за него. Много благодаря за отговора  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #5139 -: Септември 23, 2012, 08:07:59 pm »
здравейте момичета от вече близо 3 години не разговарям с баща си нито потдържаме връзка,но снощи докато бях при баба ми и той беше там и се държеше така сякаш нищо не е станало между нас .. страшно много ми е липсвал през тези години ,въпросът ми е ще ме потърси ли отново татко и ще бъдем ли отново както преди  :'(
Луната освен въпроса управлява 4дом- баща ти, няма аспект с твоя У1 Марс
Излиза в негов 6д и в твой 9д- да не би да има намерение да работи в чужбина? А може да показва, че просто е отдалечен от тебе... Има предстоящия квадрат между негов У1 и У6, може да възникнат проблеми със здравето му или да загуби работата си.
Негов У3 скоро ще премине в друг знак и ще извърши по някое време хармоничен аспект с твоя У3, така че ще те потърси и ще имате добра комуникация помежду си. Луната ще извърши последен аспект  секстил със Сатурн, което показва добро развитие на въпроса. Все пак може да замине в чужбина, Луната е У1 за него, а Сатурн негов У9.
благодаря ти много много акрукс ,нямам търпение нещата да потръгнат и да има развитие в отношенията с татко,а за чужбина наистина незнам понеже както споменах не потдържаме връзка от години.. да видим времето с какво ще ни изненада .. лека и спокойна вечер и хиляди благодарности