Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208309 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5260 -: Октомври 08, 2012, 07:08:03 pm »
Момичета, нуждая се от помощта ви!
от много вайкане за любов, ми се появиха реални проблеми.

Днес от нищото главният ми преподавател (малка специалност) избухна срещу мен и временната ми невъзможност да формулирам тема за дипломната си работа. Всичко излезе извън пропорции, въпреки смирената ми позиция (опитът за такава, според 3-ти лица - несполучлив), той продължи да налива, ескалира в заплахи за бойкот и т.н. Като отговорен и стриктен човек, за мен това е важно решение и, тъй като ми беше обяснено, че разполагам с време до следваща катедра, гледам да не избързвам. Имах нужда да обсъдя проблемите, които ме вълнуват, но комуникацията просто не се осъществяваше, въпреки неимоверните ми усилия. В крайна сметка, по едно време се отказах да опитвам, но той го разбра по грешен начин ли, не ми стана ясно, едва ли не не отказвам да комуникирам и да го слушам. Факт е, че в момента на главата са ми други работи, които емоционално ме засягат, и съм, меко казано, развалина. Факт е и, че той не е най-интуитивният човек и изобщо не зачита (чуждото) емоционално състояние, като фактор. Аз мога да се оправя и без него, но той действително има власт в случая, а заявяването му, че ще гласува против работата ми на катедра, някак ме засяга:Д В случая, аз не искам да си тръгвам, ще завърша. Сатурн ми е силна планета, 9-ти дом ми е подчертан, бива ме в материята, макар че, едва ли ще се занимавам с нея за в бъдеще.
Та, ще се оправят ли нещата? Ще бъде ли всичко наред? Ще се наредят ли нещата? Нещо в тази посока.

//почти нищо не разбирам, но виждам, че Луната е в опозиция с МЦ-то. работя срещу себе си и пия, пия кафеееее...

« Отговор #5261 -: Октомври 08, 2012, 08:11:17 pm »
Рампъл, Луната е без курс, което означава, че въпросът няма да претърпи развитие. А това може да означава, че страховете ти няма да се сбъднат. Но както си задала въпроса, се опосявам да не означава, че нещата няма да се оправят (лесно).
Не успях да разбера дали въпросният преподавател ти е научен ръководител или не. При вас не е ли научният ръководител този, който избира темата на дипломната работа, или поне насочва дипломанта в коя подобласт да си избере тема?
Ти си Венера, заточена в Дева и в 5-тия ти дом. Видно е, че любовни въпроси те терзаят.
Преподавателят е Сатурн (У9) в Скорпион - знак на заточение на Венера. Действително не е останал доволен от поведението ти. Плутон е в 1-ви му дом. Предполагам, че е властен и обича да налага мнението си. Липсва аспект между Венера и Сатурн - засега не изглежда, че ще изгладите противоречията си.
Ако го поставим по 7-мия ти дом, отново липсва аспект между управителите ви.
Меркурий ще завърши секстил с Венера. Меркурий е управител на 6-тия ти дом, в който и се намира. Може би, ако положиш повечко усилия, труд, ще успеееш да оправиш положението си.

« Отговор #5262 -: Октомври 08, 2012, 09:02:38 pm »
супер...
Мерси, Мирабела!)

иначе, той ми е нещо като класен:Д т.е аз съм в неговия клас. т.е. ми е важен и, по един или друг начин, завися от него.
няма да пиша нищо повече, защото още съм в състояние на афект.

« Отговор #5263 -: Октомври 08, 2012, 11:12:14 pm »
Венера е извършила опозиция с Нептун У11- това е 4-ти дом, броено от 9-ти, краят на следването
предстои да извърши квадрат с другия У11 Юпитер
Юпитер и Нептун са ретроградни, това дава забавяне по делата на този дом, Нептун ще е директен през ноември, така че тогава може да очакваш да потръгнат нещата напред, а след януари и Юпитер ще е директен
У9 и У10 се управляват от Сатурн, който току що е сменил знака си, от там и промените свързани с висше, житейски връх, Венера е избягала напред и е в секстил само по знак, но след няколко дни Луната в дева например ще пренесе светлина между Венера и Сатурн, а и Венера ще извърши тригон с Плутон У7 в 9д- ще се помириш с открития си враг в следването
тук те изгубих...
//действително, следващата катедра е в края на месеца, началото на другия. това за януари ме притесни доста.
как ви се вижда новолунието за едно ново начало помежду ни?:Д (в 6д, в разходящ квадрат със Сатурн (У9,8) и сходящ с нат. ми Слънце (У4,3))
но да не се навивам, според мен емоциите просто бяха в повечко.

Благодаря и на теб, Akruks!)

« Отговор #5264 -: Октомври 09, 2012, 12:05:30 pm »
Здравейте!
Предишното тълкувание на въпросът ми за работа излезе вярно :blink: :blink: Сега се записвам с нов въпрос, пак за работа - дали ще е успешно утрешното интерв=, София 17.21 часа
мисля, че да
но резултатът от интервюто и назначаването на работа може да се забави

Благодаря, ще докладвам :)

Е нямаше такава точност! Казаха, че ако мина и трите етапа на интервю, назначението ще бъде най-рано септември! Не че ще престана да търся и да ходя по интервюта де :P

Днес се получи неочаквано раздвижване в плановете ни за емиграция. Сега не знам на коя планета се намирам,буквално ;D МАй ще кацна на Юпитер
Тъй като ще откача от надежда и щастие, си задавам най-важният еъпрос за годината: Ще се явя ли на интервю за Канада през месец октомри 2012 и дали ще е успешно?

По мое виждане да, ще се явиш на интервю.
Интервюто разглеждам по 3д с у-л Венера, която току-що е сменила знака и е в сходящ тригон с единия ти сигнификатор Нептун разположен в 12д- презокеанско пътуване, емиграция, другия ти сигниикатор Юпитер е разположен в 3д.
Доколко ще е успешно интервюто обаче, след като Венера е в сходящ квадрат с Уран У12 и със Сатурн У12, а Луната като сигнификатор на въпроса ще извърши опозиция със Сатурн  :-\ 
От друга страна имаш шанс- У4 Меркурий е ретро и скоро ще обърне посоката, като в бъдеще ще аспектира положително Уран У12 и Сатурн У12- т.е. промяна на дома ти ще има и то в посока емиграция, СЛВ в картата е в 9д- чужбина, управлява се от Юпитер, естествен сигнификатор на чуждите държави,  ПФ е рак 3гр в 4д в съвпад с Венера У3- все пак ще имаш късмет с интервюто

Обратна връзка. Не се явих на изтервю, не получих покана и по-добре. Днес са върнали един от най-подготвените хора, които познавам, затова по-добре, че не съм на интервю, щях да спека и да ме скъсат.
Моя е вината обаче за объркания хорар. Малко по-рано съм задала въпрос пак свързан с Канада, преди да знам, че ще има интервюта и там отговорът е тц.

Надявам се до март 2013 г. да имаме тези прословути сертификати за селекция със или без интервю. Ако нямам ще го мисля кое и как.

« Отговор #5265 -: Октомври 09, 2012, 02:10:53 pm »
Здравейте, моля ви от сърце за помощ на един много важен за мен въпрос и за човекът към когото изпитвам чувства - Ще го задържат ли на границата? Не мога да си намеря място от притеснение  :'( Благодаря на всички отзовали се
аз пък го гледам по 7-ми и Марс- негов У9 ще направи тригон с Юпитер У1, което показва, че ще пътува, може да има известно забавяне от ретро Нептун У1, който е в 12д, както и другия У9 Плутон, който е ретро и квадратира Марс

Славекс, не съм добра в хорари с подобни въпроси (любовните май са по-лесни ;D).
Би трябвало да го разглеждам по 7-мия (или 5-тия) ти дом, но тъй като предполагам, че ти нямаш пряко участие във въпроса (изходът на ситуацията не зависи от теб), можем да го разглеждаме и по 1-вия дом. В последния случай той е под управлението на ретрограден Меркурий (завръща се у дома ли?), на който не му предстоят негативни аспекти. Луната ще завърши тригон със Сатурн (властите). Слънцето (У12 - затвор, задържане) е все още далеч от Меркурий (в различни знаци са). Меркурий ще завърши секстил с Марс (У8 - полиция) преди да завърши секстил с Юпитер (У4 - дома). Аспектите са хармонични. Не би трябвало да му се случи нещо неприятно.

Моят отговор - също е благоприятен - разглеждам човека по 5 дом (самият въпрос съдържа определението "човекът, към който изпитвам чувства") - Сатурн, екзалте, и Луната ще направи тригон с него, като пренася светлина от Юпитер и Венера. Юпитер е в падение в Близнаци, но аз това го тълкувам, като - престоят в чужбина не е бил особено благоприятен, не е донесъл максималното, което Юпитер може да донесе.

Така, че Славекс, весело изкарване с твоя човек. Ти сигурно си притеснена - твоят управител Меркурий е под управата на Слънцето (в Рак - МНОГО емоции), но пък Луната е подчинена на Меркурий - затворен цикъл, има го знака близнаци - ще се намеси и разумът, обективната оценка и лъвът с неговата увереност, сила и позитивност, така че доста пъстра емоционална ситуация се е получила.  ;)

Здравейте, давам обратна връзка по този хорарен въпрос - за съжаление... момичета, притесненията ми се оказа основателни и човекът е задържан.  :(
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 02:22:48 pm от slavex5213 »

« Отговор #5266 -: Октомври 09, 2012, 02:14:31 pm »
Здравейте, извинявам се за многото въпроси, но ми е много важно - Ще разбера ли понякакъв начин дали е задържане или не? Благодаря
този въпрос за същия човек ли е, за който на 16 юли попита дали ще задържат на границата, а аз писах, че може да има забавяне, но не и задържане, и че ще пътува
по новата карта Луната тепърва предстои да прави хармоничен аспект с неговия У12, т.е. няма индикации да е задържан или да го задържат

В крайна сметка би трябвало да получиш новини около състоянието му - Луната (неговият управител) ще завърши секстил с твоя управител Сатурн в рамките на знака, а Венера (неговият У3) има сходящ квадрат със Сатурн. Има връзки между сигнификаторите, но до завършването на аспектите има доста градуси и единият от аспектите е напрегнат, т.е. за да получиш известия може да се наложи да почакаш или чрез усилия да се добереш до информацията.

В крайна сметка разбрах, че е задържан, за което се наложи да почакам.
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 02:22:27 pm от slavex5213 »

« Отговор #5267 -: Октомври 09, 2012, 02:19:36 pm »
Здравейте, момичета. Моля ви да погледнете тази хорарна карта по въпроса - Ще се срещнем ли с (назован по име) до два месеца? :-\ Благодаря

А какво стана на границата? Или нямаш представа? Питам защото хорар за евентуален арест не съм разглеждала никога досега (или поне не помня).
Ти си Сатурн в екзалтация, той е Луна на трон в знака на заточение на Сатурн. Луната няма хармонични сходящи аспекти. Предстои квадратура между управителите ви, след което Луната ще бъде изгорена от Слънцето (новолуние). Тя вече е под лъчите на Слънцето. Липсва и сходящ аспект между управителите на 3-тите ви домове. Не виждам предпоставки за положителен отговор.

Мирабела, тук наистина отговорът е отрицателен. При тези обстоятелства няма как да стане..

« Отговор #5268 -: Октомври 09, 2012, 06:21:46 pm »
Здравейте! :)

От доста време имам подозрения, че брат ми- Борислав (назован по име), и приятелката му- Жанета (назована по име), ще си имат бебе. Жани има болки в корема, в началото мислех, че просто не се храни правилно, но после подозирах бебе. Дори трябваше да отидат до болницата, точно в този момент мисълта, че има нещо се засили.

Въпросите ми са кога Боби и Жани ще си имат бебе? (10:16, 07.10.2012г.) и момче или момиче ще бъде то (19:01, 09.10.2012г.)

Благодаря предварително за отделеното време и положените усилия!  :blink:
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 06:30:22 pm от Sylvia »

« Отговор #5269 -: Октомври 10, 2012, 07:41:25 am »
Мястото на задаване на въпроса е София.

« Отговор #5270 -: Октомври 10, 2012, 08:42:15 am »
Здравейте, давам обратна връзка по този хорарен въпрос - за съжаление... момичета, притесненията ми се оказа основателни и човекът е задържан.  :(
Съжалявам! Имах известни опасения с негов У1 в 12д, но предпочитам да пиша все хубави прогнози, пък дано станат и затова заложих на другия му У1 Юпитер, който имаше хубави аспекти.
А като последният аспект на Луната е хармоничен, въпросът благоприятен завършек ли има или още е задържан?

Задържан е. Надявам се въпреки всичко тази ситуация да завърши положително и дано да е разумен и да не си създаде още неприятности. Не всичко е цветя и рози, по-добре да се казва истината, няма значение дали е добра или лоша.

*

kk_kk

• 21
« Отговор #5271 -: Октомври 10, 2012, 09:08:50 am »
Здравейте, най-накрая направих  инвитро , все още е много рано за тест ,затова ви моля да погледнете картата, като цяло на мен ми се вижда положителна, тъй като господаря на пети дом прави положителни аспекти, но.... не съм сигурна
Ще бъде ли успешна инвитро процедурата ми? 9.47 ч. софия

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5272 -: Октомври 10, 2012, 12:57:44 pm »
Mai napravih gaf, prez tela sum I mi e trudno. Zadadoh horaren vypros v tem,ata za solarniq horoskop... Sorry. MOje li da poglednete tam. :'(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5273 -: Октомври 10, 2012, 01:16:21 pm »
Писах ти там. Едва сега забелязах, че темата е за солари.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sugar

• 17
« Отговор #5274 -: Октомври 10, 2012, 06:33:05 pm »
Здравейте,момичета!Въпросът ми е М. има ли сериозни намерения спрямо мен?Благодаря ви предварително! :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5275 -: Октомври 12, 2012, 11:16:26 am »
По твоята карта твоя 4дом- недвижимото имущество, домът ти, се управлява от ретрограден Нептун, а от тези дни и от ретрограден Юпитер, от там са се активирали неща свързани с дома от миналото. В картата ти твоя У1 Марс е в сходящ съвпад със съседите- У3 Сатурн, на първо време сте имали разбирателство, но с влизането на Марс в нов знак не сте имали допирни точки, в момента на Сатурн му предстои смяна на знак, като влезе в скорпион след два дни ще утихне проблемът. А конкретно по дома нещата ще потръгнат напред след януари когато Юпитер ще тръгне напред.
В картата 7дом освен домоуправителката, за която се пита, показва крайното развитие по делата на 4дом- Юпитер е в 7д, който се управлява от Венера, Луната пренася светлина между У1 Марс и У7 Венера с хармоничните аспекти, които сключва между тях, в момента ЮЛВ и Алгол са в съвпад с ПФ в 7 дом в картата, неща свързани с миналото и недобро намерение на отявлени врагове блокират късмета, но ще отмине и това негативно проявление, защото картата като цяло е с добър завършек и е все още активна.

Събранието беше снощи. Казаха ни, че оплакванията и жалбите вече били в Столична община. Остави ни домоуправителката на "стенд бай". Нито знам кой какво е писал, защото са анонимни, нито какво ще последва. Та, засега пак ще си късам нервите. Но като е с добър изход хорара, вярвам, че всичко ще е наред накрая.  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5276 -: Октомври 13, 2012, 09:55:15 pm »
Утре отивам в София да търся квартира и един човек ще ме придружи, но не го познавам, а не ми се иска да обикалям сама. Разбрахме се да се чакаме на гарата. Малко ме притеснява, много е особен... Водолей ...  :-\ Добронамерен ли е Ц. ? Ще мине ли добре утре?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5277 -: Октомври 13, 2012, 09:57:37 pm »
здравейте,имам един наболял въпрос
Ще се спогодим ли с родителите ми....те категорично отказват да приемат раздялата  със съпруга ми....война са повели да се съберем.Доводите има са ,че съм ги посрамвала пред хората :'(...последното ми гостуване се превърна в кошмар,майка ми изпадна в истерия...тя винаги е живяла за пред другите и сега е  в криза,какво щели да кажат за мен.Хич не ми се иска,но ако този психически тормоз продължи,ще прекъснем отношения.В крайна сметка не мога да съм с някого само за да угодя на другите ...

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #5278 -: Октомври 13, 2012, 10:13:23 pm »
Опасявам се, че Луната е без курс, т.е. вероятно няма да има скорошна промяна на ситуацията.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5279 -: Октомври 13, 2012, 10:16:23 pm »
Грешка ли е,че писах съобщение по интернет на един познат?