Момичета, нуждая се от помощта ви!
от много вайкане за любов, ми се появиха реални проблеми.
Днес от нищото главният ми преподавател (малка специалност) избухна срещу мен и временната ми невъзможност да формулирам тема за дипломната си работа. Всичко излезе извън пропорции, въпреки смирената ми позиция (опитът за такава, според 3-ти лица - несполучлив), той продължи да налива, ескалира в заплахи за бойкот и т.н. Като отговорен и стриктен човек, за мен това е важно решение и, тъй като ми беше обяснено, че разполагам с време до следваща катедра, гледам да не избързвам. Имах нужда да обсъдя проблемите, които ме вълнуват, но комуникацията просто не се осъществяваше, въпреки неимоверните ми усилия. В крайна сметка, по едно време се отказах да опитвам, но той го разбра по грешен начин ли, не ми стана ясно, едва ли не не отказвам да комуникирам и да го слушам. Факт е, че в момента на главата са ми други работи, които емоционално ме засягат, и съм, меко казано, развалина. Факт е и, че той не е най-интуитивният човек и изобщо не зачита (чуждото) емоционално състояние, като фактор. Аз мога да се оправя и без него, но той действително има власт в случая, а заявяването му, че ще гласува против работата ми на катедра, някак ме засяга:Д В случая, аз не искам да си тръгвам, ще завърша. Сатурн ми е силна планета, 9-ти дом ми е подчертан, бива ме в материята, макар че, едва ли ще се занимавам с нея за в бъдеще.
Та, ще се оправят ли нещата? Ще бъде ли всичко наред? Ще се наредят ли нещата? Нещо в тази посока.
//почти нищо не разбирам, но виждам, че Луната е в опозиция с МЦ-то. работя срещу себе си и пия, пия кафеееее...