Благодаря, че споделихте мнение.

Бях сутринта на интервю в радио Фокус, но трябваше да тръгна от Люлин 3, снощи бях там, и се оказа, че 2 часа са напълно недостатъчни за стигна до Редута, където е сградата им. Ха, мога да добавя към мемоарите си, че в автобуса за метростанцията влезе контрола, а аз нямах билет :Д., и ми каза "слезте с мен"... Че почна да ми иска пари, да ми обяснява, че трябва да платя, че полицаите били зад него, щял да се обади, ако не платя... Хах, но мен вече ме обучиха за подобни ситуации, изобщо не го изслушах и си тръгнах напред към метростанцията, вече закъснявах за интервюто, бързах ужасно, а той ме свали на спирката преди метрото... Ох.

Не знам как мина интервюто, бях притеснена, имаше в началото тест за обща култура с доста въпроси за политика, а аз въобще не се вълнувам от това... кой бил и кой не депутат, за партии, за общините на София...

Имаше въпроси за важни дати, събития, исторически, тези си ги знам, както и да назовеш имената на хора по снимката им... След това ме записаха как чета няколко новини, но пак се притеснявах...

Казаха, че след седмица ще се обадят, ако решат, че трябва да почна обучение.