със сигурност не ме приема като равна, нито аз него, най-малкото аз сега започвам, той е с 30-ина години напред. обмислям го като възможност да работим заедно (той в ролята на продуцент) в близките 6 месеца. не съм от хората, които се навират, в случая някак безмълвно реших(ме), че сме се намерили.
жестът дойде от негова страна, след няколко дни дружно творчество, и аз, напук на скептицизма си, допуснах, че това може да не е единствено говорене, демонстрация на власт и положение.
Струва ми се, че към момента Х. не е в състояние да направи за теб онова, което очакваш от него. Възможно е да е затрупан с много ангажименти, които го натоварват и изнервят, да трябва да се връща и поправя стари неща (Уран в 1-вия му дом, Юпитер в сходяща опозиция с негов У6 Слънце).
действително е затрупан, вкл. емоционално, тежко. неслучайно излиза в 4-ти дом.
аз не бързам, никак даже. ако ще стартирам нещо(то), ще е след Нова година, към пролетта. (с други хора, много хора, някои от които още не са изяснени, да) в случая ме интересуваше неговото отношение, което ме удовлетворява напълно на този етап.
много мерси, момичета!))
//успях да разчета основните неща по тази карта. трябва да се гордеете с мен:Д