Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207514 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5480 -: Ноември 25, 2012, 01:22:45 pm »
Въпросът лично от нея ли е зададен?

Водолей на АС и Луна без курс във втори дом не ми се връзват много с естеството на въпроса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5481 -: Ноември 25, 2012, 01:27:43 pm »
да, Лили, от нея е, нищо конкретно не е станало, но тя не е карала нито една шарка, откриха някаква киста около плода и тя се е разтревожила. Мен, ако питаш, всичко е само в главата и, но ме помоли да пусна въпрос и аз го направих.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5482 -: Ноември 25, 2012, 01:50:11 pm »
Да се пази тогава. Идва сезонът на варицелата. Срещу рубела, предполагам, е ваксинирана. Това е задължителна имунизация - комбинирана ваксина срещу морбили, заушка (паротит), рубела (а може и 3 отделни ваксини, зависи от набора). Лека бременност и раждане й пожелавам!

« Отговор #5483 -: Ноември 25, 2012, 02:36:36 pm »

със сигурност не ме приема като равна, нито аз него, най-малкото аз сега започвам, той е с 30-ина години напред. обмислям го като възможност да работим заедно (той в ролята на продуцент) в близките 6 месеца. не съм от хората, които се навират, в случая някак безмълвно реших(ме), че сме се намерили. жестът дойде от негова страна, след няколко дни дружно творчество, и аз, напук на скептицизма си, допуснах, че това може да не е единствено говорене, демонстрация на власт и положение.

Струва ми се, че към момента Х. не е в състояние да направи за теб онова, което очакваш от него. Възможно е да е затрупан с много ангажименти, които го натоварват и изнервят, да трябва да се връща и поправя стари неща (Уран в 1-вия му дом, Юпитер в сходяща опозиция с негов У6 Слънце). 
действително е затрупан, вкл. емоционално, тежко. неслучайно излиза в 4-ти дом.
аз не бързам, никак даже. ако ще стартирам нещо(то), ще е след Нова година, към пролетта. (с други хора, много хора, някои от които още не са изяснени, да) в случая ме интересуваше неговото отношение, което ме удовлетворява напълно на този етап.

много мерси, момичета!))

//успях да разчета основните неща по тази карта. трябва да се гордеете с мен:Д

*

Stella

• 7765
« Отговор #5484 -: Ноември 25, 2012, 02:38:16 pm »
Моя приятелка пита: Ще мине ли бременността безпроблемно?

Луната е без курс. Както е било до сега така ще продължи и за напред, поне от един до три месеца. :blink:
Все пак не забравяйте, че срокът на бременността е по-дълъг от валидността на един хорар.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #5485 -: Ноември 26, 2012, 07:20:35 pm »
Аз вероятно омръзнах с моите фентъзи хорари, така че ако решите да не отговорите няма да се разсърдя ;) ;D

Въпрос: Ще видя ли някога П. отново?

А и ето накратко за какво става въпрос:
Сънувах един мъж, който стои пред една сграда и чака някого. Изведнъж се появих аз, когато той ме видя се зарадва и започва да ми ръкомаха, и да ми вика по име. Аз не бях очарована от случващото се и обърнах глава, но постоянно си повтарях на ум "колко ми е познат, от къде го познавам"...

Събудих се с разтуптяно сърце. Мислих доста и на сутринта се сетих, кой е мъжът от съня. Преди почти 7 г. посещавах кандидат-студентски курс по биология към един университет за 3 седмици някъде. Тогава се запознах с това момче на име П., сядаше при мен, говорихме си. Но аз винаги се държах дистанцирано... После случайно се видяхме на редовния изпит, той беше с една група от момчета, но ми направи добро впечатление като дойде при мен да ме попита как съм и да ми пожелае късмет, и че ще се радва да се видим през септември, но така и не го засякох там през времето, в което учих... Оттогава не съм го виждала, а и изобщо не съм си спомняла за неговото съществуване.

Реших, че е знак, че не случайно точно сега се сещам за него. Няма как да го издиря, нямаме общи познати, за да разбера какво става с него, не си спомням фамилията му, а и на дали изобщо ще си спомни коя съм...  Та, има ли шанс по хорара? Благодаря предварително :blink:
« Последна редакция: Ноември 26, 2012, 07:34:23 pm от romantica »

« Отговор #5486 -: Ноември 26, 2012, 08:01:29 pm »
Може би наскоро си видяла човек, който външно ти е напомнил за П.?

Венера ще завърши съвпад с твоя У3 Сатурн, а след това секстил с твоя управител Марс. Някакви шансове той да те потърси?
Неговият У3 Луна е екзалтиран, но ще завърши опозиция с твоя У11 (ретрограден Меркурий). По-скоро трудно ще те намери из социалните мрежи.

« Отговор #5487 -: Ноември 27, 2012, 03:02:54 am »
Благодаря ти, Мирабелла :88:
Не, не съм виждала човек подобен на него. Освен че с една приятелка си говорихме за университета, в който учих и неприятните спомени от него :blink: Изобщо бях забравила за това момче. Той имаше специфично излъчване, със светло-кестенява остра коса, лека като на таралеж ;D Честно казано шансът, той да се сеща за мен и да ме потърси ми се струва много минимален. Да, трудно е изобщо да се случи. Но често съдбата се шегува с нас, та не се знае...

« Отговор #5488 -: Ноември 29, 2012, 12:30:26 am »
Ще се запозная ли си Х?
Знам, че по пълнолуние не се задават въпроси, но все пак реших да пробвам.
Между управителите на третите домове няма аспект, но за сметка на това У1 и У7 са в сходящ секстил, аз съм в неговия 3 дом, на Луната и предстои съвпад с негов У3.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5489 -: Декември 01, 2012, 10:41:30 pm »
Ще се излекува ли котката ми напълно този път?
Става въпрос за кожно заболяване, което лекувахме в продължение на месец и половина и уж животното се оправи.. до днес, когато видях, че проблемът отново се е появил.  :'( Лечението е скъпо ( ваксини през 15 дена, хапчета, мехлеми ), продължително, а на всичкото отгоре явно няма гаранция, че ще е успешно. Вече наистина не знам, какво да правя  :33:
Луната е без курс в картата, развитие не предстои по въпроса в рамките на хорарара в предстоящите няколко месеца.
Котката е У6, нейният У6- здравето се управлява от Юпитер, който сега е ретро, затова са се върнали старите здравословни проблеми. След края на януари ще е директен и тогава може да се надявате за окончателно оздравяване на котаранката. Пробвайте както при хората с хранителен режим да подпомогнете лечението. Давайте му от вас сварени дроб, дробчета, натурално прясно мляко, вместо готова храна от консерва и гранули.
Да дам обратна връзка по хорара - котето се оправи, но големият ми котарак се разболя и сега профилактично лекувам и малкото. Надявам се, когато Юпитер стане директен, проблемите напълно да отшумят  :25:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #5490 -: Декември 02, 2012, 10:03:27 pm »
Има ли някакъв шанс вуйчо ти да не е дошъл с пълната сума при вас, да е взел плика от офиса и да не е разбрал, че липсва част?
На мен ми се струва, че не е А.
Иначе вуйчо ти е в 12 дом на картата-3-ти от 10-ти-майка ти

*

Papy

• 4343
« Отговор #5491 -: Декември 02, 2012, 10:35:57 pm »
Тогава е по шести в картата, надявам се жена му да благоприятства намирането на парите, макар че луната няма да прави повече аспекти в този знак
И още нещо-ако са дошли с тяхната кола-да я огледа да не са се изръсили случайно
« Последна редакция: Декември 02, 2012, 10:41:59 pm от Papy »

*

Papy

• 4343
« Отговор #5492 -: Декември 02, 2012, 10:48:49 pm »
На въпроса "а взел ли е парите"- отговор-не
М/у а, парите му (сатурн) и чуждите пари (слънце) няма връзка
Дали ще се намерят е друг въпрос-надявам се

« Отговор #5493 -: Декември 03, 2012, 12:04:31 am »
Ще се запозная ли си Х?
Между управителите на третите домове няма аспект, но за сметка на това У1 и У7 са в сходящ секстил, аз съм в неговия 3 дом, на Луната и предстои съвпад с негов У3.
Това за пълнолунието къде го пише  :blink:
Марс У1 е в негов 3д, желаеш контакт с него, след като си го харесала- Слънцето У5 в разходящ тригон с негов У 5 Уран. Както си отбелязала, предстои секстил между вашите У1, което предполага, че ще се срещнете, Луната ще извърши съвпад с негов У3, ще се запознаете, но последният аспект е куинконкс с Меркурий У3 за теб, нещо няма да си удовлетворена или няма да имаш желание да продължиш общуването с него.

Попадение в десятката не, ами в единадесетката, браво на Акрукс, имаше среща, но след нея не смятам да има втора, много се извинявам, но не може да си подам ръката и да си кажа името и отсреща да ми кажат"много добре знам коя си или много добре те познавам", ми... Малко в повече ми дойде, да не говорим, че два часа след срещата сватовницата звъни по телефона да пита за коментар, помолих я да се чуем утре с нея, защото не беше удобно да говоря, но си представям въпросният човек как е звънял да я пита, дали е получил одобрение от мен  :'(

*

Grace

• 2257
« Отговор #5494 -: Декември 03, 2012, 05:44:08 pm »
Ще се запозная ли си Х?
Това за пълнолунието къде го пише  :blink:
Марс У1 е в негов 3д, желаеш контакт с него, след като си го харесала- Слънцето У5 в разходящ тригон с негов У 5 Уран. Както си отбелязала, предстои секстил между вашите У1, което предполага, че ще се срещнете, Луната ще извърши съвпад с негов У3, ще се запознаете, но последният аспект е куинконкс с Меркурий У3 за теб, нещо няма да си удовлетворена или няма да имаш желание да продължиш общуването с него.

Попадение в десятката не, ами в единадесетката, браво на Акрукс, имаше среща, но след нея не смятам да има втора, много се извинявам, но не може да си подам ръката и да си кажа името и отсреща да ми кажат"много добре знам коя си или много добре те познавам", ми... Малко в повече ми дойде, да не говорим, че два часа след срещата сватовницата звъни по телефона да пита за коментар, помолих я да се чуем утре с нея, защото не беше удобно да говоря, но си представям въпросният човек как е звънял да я пита, дали е получил одобрение от мен  :'(

а защо това, което е казал те е подразнило толкова ? може и за комплимент да се брои, а и за известна доза самоувереност / което в умерени дози е добре / 

« Отговор #5495 -: Декември 03, 2012, 06:15:48 pm »
Не знам, Грейс, просто ме подразни може би тона, с който го каза, но отделно от това просто не мога чисто визуално да си се представя до такъв човек, знам, че звучи повърностно, но аз съм такава, трябва да има физическо привличане. Той много ме е харесал, преди малко моята приятелка пак ми звъня да ме пита за мнение, толкова много си го е навил този човек  на пръста, че се притеснявам, ако изляза още веднъж с него, ще вземе да си внуши нещо, не искам да му давам напразни надежди.

*

Grace

• 2257
« Отговор #5496 -: Декември 03, 2012, 06:36:28 pm »
не знам, issidora, ти можеш да прецениш най-добре. но аз знам случаи, когато не е имало моментално привличане, а после се е стигало до голяма любов.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #5497 -: Декември 03, 2012, 06:58:05 pm »
Хорарен въпрос - ще се срещнем ли с Д.?

Прикачвам картата, като въпросът и срещата /желана от мен/ са свързани с чувство на вина, което изпитвам.
Имам желание да направя нещата някак по-поносими, да дам и приема извинения ...а може би и да успокоя себе си...

* до момента винаги отговорите на хорарите са били много точни!  :blink:

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #5498 -: Декември 03, 2012, 10:40:56 pm »
Хорарен въпрос - ще се срещнем ли с Д.?
Луната, която управлява твоя 1д е извършила квадрат с неговия управител на 1д Сатурн, последния аспект на Луната е негативен, моят отговор е, че не предстои да се срещнете

akruks, благодаря! 

...значи, ще си остана с чувството на вина :)

Ще дам обратна връзка.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #5499 -: Декември 03, 2012, 11:07:43 pm »
о не е задължително да се срещнеш с някой, за да му простиш, също и на  себе си да дадеш прошка

Така е  :blink: ..ще ми се наложи да го направя по този начин

Извън темата, но свързано с въпроса и транзитите - транзитен Плутон сключва квадрат с натален Плутон /в 12-ти дом и Везни/; преживявайки тази квадратура /има още доста време до края  :blink:/ изникват точно въпроси около трансформацията; импулс да ревизираш затворени пространства на психиката; "да поизчистиш мазето", доколкото е възможно...
Някак е целебно ...и пречистващо.