Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207804 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5860 -: Март 18, 2013, 12:14:29 pm »
По този въпрос- питала си за тази година, а до края на годината има още доста време...
о, разбира се! отбелязвах спънките с финансирането, които предвиди)

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5861 -: Март 18, 2013, 01:00:49 pm »
Здравейте,

К. мой колега ще напусне ли работа?
Преди няколко дни е дал на късо с управителя, който се явява и негов роднина. Мен тази идея никак не ми харесва. К. твърди, че причината е много работа и липса на признателност. Аз имам подозрения, че може и да не е точно това причината за желанието да напусне работа.
Луната е без курс, ама направих карта.
да, без курс е и не предстои развитие, след като не е напуснал работа в момента на задаване на въпроса, то няма да го направи- Луната е негов у6- работата, в разходящ съвпад с Марс У3 и Уран у1 за него- вероятно му е кипнало и за това е говорил така разгорещено, последния аспект на Луната е бил квадрат с Плутон у10 за него- шефа му го притеснява относно работата, отделно колегата ти не е намерил признателност, както е споделил.

Благодаря, Akruks

Поговорили са и са се разбрали, така че няма да напуска.
Още веднъж благодаря

« Отговор #5862 -: Март 20, 2013, 03:45:07 am »
Здравейте!
Чух нещо, което ми тормози съзнанието: "Занимава ли се (по име) с нелегални неща?" Какво мислите по картата?
Благодаря предварително!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5863 -: Март 20, 2013, 10:18:37 am »
Здравейте!
Чух нещо, което ми тормози съзнанието: "Занимава ли се (по име) с нелегални неща?" Какво мислите по картата?
Благодаря предварително!
Управителят на Х. е в 12 дом,макар и луна на трон-силна, е в дома на "нелегалните" неща.Може и да е потаен човек като характер.Търсим по12,8,6,4 домове.
Прави впечатление,че 8 дом е натоварен и с включен знак риби в него.Ако има професия по 8 дом този Х. не би трябвало да го подозираме. Управителя на 12дом-тайните на човека, грешки и непочтени неща /управлява и 11-приятели, "колеги"/ не стои добре поставен и ситуиран в къщата на криминещата ще апликира квадрат с юпитер,управляващ дейността му-също недобре поставена планета.Освен това меркурий в недобро космическо положение, така го свързваме с неща,различни от истината. Юпитер пък,отговарящ за правите законни постъпки  също не е добре тук.Рецепцията, при положение че предстои квадрат между двете планети
« Последна редакция: Март 20, 2013, 12:22:21 pm от Enigma »

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5864 -: Март 20, 2013, 10:36:19 am »
Здравейте!
Благодаря предварително!
Продължавам,без да искам публикувах недовършено... ;)та квадратът не говори за позитивни неща в дейността му.
Меркурий,управител и на включения във втори дом знак дева идва от съвпад с нептун-с-р на алкохол, наркотици... и не само. :mellow:
Слънцето е на К2 -у-л и е в 8д.,парите на човека пак идват от този набеден дом.
Какво предстой- луната апликира положителни аспекти с нептун, меркурий-тайното ще се запази.После следват, обаче квадрат на марс и уран ,свързани с 9 дом-правосъдие, -риск за него. Секстил със сатурн-ще му се размине/а има ли чисто съдебно досие?-сатурн е ретро/После предстои опозиция с плутон-управлява края на нещата в дома на грижите. Възможни са неприятности с по-силни "колеги" в бизнеса. Луната -тригон с венера,екзалтирана и управляваща МЦ и 3 д.-няма да пострада реномето му и изобщо засега.Луната няма да успее да направи тригон със слънцето, то ще премине в овен .
Все пак ,приеми всичко това като една хипотеза да не набеждаваме излишно човека... :blink:
Но-луната ще пренесе светлина от марс, уран към плутон.Ако Х. наистина има съмнителна дейност, възможно е да си има юридически проблеми в близко бъдеще.

« Отговор #5865 -: Март 21, 2013, 12:59:20 am »
Здравейте, въпросът който ме интересува е: мъж М. ще напусне ли живота ми в близкото бъдеще ?
Благодаря ! :blink:
 :blink: :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5866 -: Март 21, 2013, 08:05:05 pm »
Ще си реша ли казуса в събота?Решаването му е част от изпит

« Отговор #5867 -: Март 21, 2013, 09:17:55 pm »
Здравейте, въпросът който ме интересува е: мъж М. ще напусне ли живота ми в близкото бъдеще ?
Благодаря ! :blink:
 :blink: :blink:
не
Благодаря за бързия отговор Аkruks !

« Отговор #5868 -: Март 22, 2013, 03:40:20 am »
И. ще напусне ли живота ми след края на училище?

това действително е въпросът, който е обсебил съзнанието ми през последния месец и половина. Това е човекът, който ме обърква най-много с поведението и думите си. Също е човекът, с когото пораснахме последните няколко години, с когото се сближихме, независимо от образите си за пред света и първоначалните си мнения/представи един за друг. Дето има един израз на английски - grew on each other. Сега той опитва да ме включва във всичките си (творчески) планове, всичко, с което се захваща. Къде успешно, къде - не толкова, това е без значение. С това за мен той показва желанието си да остана в живота му за в бъдеще. Ужасно различни сме (в лайфстайла, темперамента), но сме открили общото и то е същественото. Времето ни разделя. Винаги, когато стигнем до някаква връхна точка в отношенията си, точка на спокойствие, сигурност (за мен), когато вече всичко може да бъде наред (по принцип нямам доверие на хората. това си е мой проблем, той клиширано се корени в детството ми, не ми се обяснява, просто е наличен), се случва нещо или някой, който ни връща в начална позиция. Покрай новата му работа, комуникацията ни спадна (той ми пише и звъни, но нищо съществено). Не го виждам често и това ми се отразява (някакви емоционални неща се случват в живота ми. семейството ми се разпада. завършвам, а идея си нямам как и накъде да продължа*). В редките случаи, когато сме се виждали през последния месец, има огромно напрежение помежду ни. Аз не мога да се държа адекватно под емоционален афект, като някакво момиче се сърдя, че не сме се виждали еди-колко-си време, а той се държи така, сякаш е наясно с това и съжалява, че нямаме възможност да се виждаме и общуваме по-нормално. Както и да е, спирам. Не знам какво се вижда в хорара, но аз не искам той да напуска живота ми. Смятам, че и при него е така, но не мога да съм категорична. В 12-ия ми дом е, в моя знак, оттук сте вие. Надявам се това да е (пре)достатъчно като контекст за хорара.

*последните години сме обсъждали общия си професионален път, като нещо сигурно, като нещо, което да ни крепи. той продължава настояванията си в тази посока, но изникват пречки - съвсем битови и независещи от нас. но той все пак продължава да опитва да ме въвлича в своите неща и да обмисля отправени към двамата общи предложения за проф. заетост, въпреки невъзможността му да поеме такава, предвид моментната му работа (по 6-ти дом, за пари и запазване на контакти), която поглъща почти цялото му време.

« Отговор #5869 -: Март 22, 2013, 04:05:32 pm »
Късен градус на АС и Луна без курс може би подсказват, че нещата вървят по естествения си ход и не виждаш начин да ги промениш (да ги спреш). Управителите и на двама ви са заточени, но във взаимна рецепция. Това е една от тези ситуации, в които въпреки наличието на силен взаимен интерес и двамата партньори не са способни да допринесат за хармоничното развитие на отношенията поради тяхна вътрешна слабост или външни обстоятелства, които им пречат. Неговият управител Юпитер в 12-тия ти дом буквално може да означава дистанциране, връзка от разстояние.

Между Меркурий (У1) и Юпитер предстои аспект - квадратура, което може да означава нова възможност за вас да преразгледате отношенията си, да ги промените, но едва ли ще протече без напрежение. Но Луната без курс (макар че когато е на трон в собствен знак, казват, че отчасти може да действа) по-скоро говори за липса на генерална промяна в отношенията ви - нито напред, нито назад.

Не мисля, че той окончателно ще излезе от живота ти. Но и не мисля, че ще ви е лесно да формирате пълноценна, щастлива и хармонична връзка. Може би вътрешно и двамата усещате, че ако не действате сега, все повече и повече ще се отдалечавате от онова, което искате за връзката си. Но въпреки това и двамата не действате. Ако не "храните" връзката си, колко дълго ще издържи тя? Тъй като Меркурий и Юпитер управляват и 10-тите ви домове, в крайна сметка професионалните ви цели може да се окажат източник на напрежение помежду ви.

« Отговор #5870 -: Март 24, 2013, 12:20:54 am »
(въздиша)
//по-адекватен отговор нямам. знаете си, благодаря!)

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5871 -: Март 24, 2013, 05:32:04 pm »
Здравейте дами,
в болница съм от 4 дни, имам възпаление - пиелонефрит. Въпросът ми е: Утре ще ме изпишат ли от болницата?
Интересувам се, защото в работата ми изтичат много важни крайни срокове другата седмица и ако не се върна на работното си място се страхувам да си нямам големи проблеми после с шефовете. Ако може разбира се, и ако не ме изпишат в понеделник, може ли да кажете горе-долу кога?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5872 -: Март 24, 2013, 05:39:20 pm »
Здравейте дами,
в болница съм от 4 дни, имам възпаление - пиелонефрит. Въпросът ми е: Утре ще ме изпишат ли от болницата?
Интересувам се, защото в работата ми изтичат много важни крайни срокове другата седмица и ако не се върна на работното си място се страхувам да си нямам големи проблеми после с шефовете. Ако може разбира се, и ако не ме изпишат в понеделник, може ли да кажете горе-долу кога?

Има ограничения да се отговаря,които всъщност показват спецификата на обстоятелствата и хората, от които зависи решението на въпроса.
Вероятно очакваш утре на визитация да те изпишат. Но -ти и твоята воля, аргументите ти да настояваш са слаби. Дано да греша. По-вероятно е до края на другата седмица лекуващите да решат,че е редно да те изпишат.
Успех! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5873 -: Март 24, 2013, 05:41:18 pm »
Здравейте дами,

Не съм особено сведуща в хорарната астрология, но според това, което виждам в хорара, е възможно някакво забавяне в тази връзка - да не стане така, че дори ако те изпишат толкова бързо, колкото се надяваш, после да се наложи повторно да посетиш същото заведение?

И Асцендентът, и Луната се намират в начални градуси, което само по себе си не говори за приключване на въпроса и за оттеглянето му от дневния ти ред. А самата ти си представена от АС Везни и изгорена заточена Венера - доста показателно за бъбречен проблем (Венера).

Моят съвет е да обърнеш по-сериозно внимание на тази диагноза - пиелонефритът не е нещо, което идва и си отива като хрема, без никакви последици за здравето.

Освен това Меркурий още е в ретроградна сянка - вземам го под внимание, тъй като първият аспект на Луната ще е опозиция с Меркурий в шестия ти дом (Меркурий в заточение). Може да има още неща за доизясняване, а ти се притесняваш за служебните си ангажименти и гониш срокове...

Дано не съм права!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5874 -: Март 24, 2013, 05:58:43 pm »
Момичета, знам и осъзнавам, че здравето ми е най-важно, просто адски много се тревожа за работното си място... Определено ако докторите преценят, че трябва да остана няма да им противореча... знам, че най-страшни са недоизлекуваните инфекции.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5875 -: Март 24, 2013, 06:00:58 pm »
Не искам да те стряскам, но един недоизлекуван хроничен пиелонефрит може да докара и бъбречна недостатъчност. Гледай си здравето - твърде млада си, за да се занимаваш с такива болежки!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5876 -: Март 24, 2013, 06:34:26 pm »
Момичета, знам и осъзнавам, че здравето ми е най-важно, просто адски много се тревожа за работното си място... Определено ако докторите преценят, че трябва да остана няма да им противореча... знам, че най-страшни са недоизлекуваните инфекции.
Добре де ,щом се тревожиш за работа, ами успокой се, иначе как ще оздравееш? ;D
В хорарните въпроси Сатурн и аспектите му с луната са се наложили като един фактор даващ "вето", последната дума. Та, в този смисъл, тук той е у-л на 4дом,винаги се гледат аспектите на луната И с ИЦ,като -как ще завършат нещата. Те са добри,ще си запазиш позициите на работа, и това е  последният аспект на луната-той има тежест. Нищо,че преди това ще има хър-мър.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5877 -: Март 24, 2013, 06:41:00 pm »
Благодаря ви, окуражихте ме :wub:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5878 -: Март 24, 2013, 07:24:33 pm »
Благодаря, ще пиша при инфо от докторите.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5879 -: Март 27, 2013, 05:48:15 pm »
Благодаря, ще пиша при инфо от докторите.
Здравейте, днес ме изписаха, в болничен съм общо 11 дни от постъпването, от 01.4 съм на работа. :blink: