Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208172 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6360 -: Май 31, 2013, 10:09:51 am »
Здравейте момичета, според вас бременна ли съм? ако да - бих била най - щастливата
Напълно възможно е да си бременна и пишеш, че ще си щастлива, но бащата на бебето едва ли- според мен мисли само за себе си и може да откаже бащинство, както и това да оказва финансова подкрепа за детето.
Здравей, благодаря ти много!
Това, което ми казваш ме озадачава, понеже не аз съм инициатора на бебета, а той  :blink:, дано да съм бременна и дано той не се отдъпне!

« Отговор #6361 -: Май 31, 2013, 10:33:26 am »
Била ли съм бременна някога? 11 часа и 18 минути Пловдив...Въпроса ми е сериозен!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #6362 -: Май 31, 2013, 10:46:38 am »
По това което виждам-не! Това е добре,защото 7-ми дом ми е в мутабелен знак,а не ми се ще ако поискам дете някой ден да се пръкнат две...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6363 -: Май 31, 2013, 10:51:54 am »
По това което виждам-не! Това е добре,защото 7-ми дом ми е в мутабелен знак,а не ми се ще ако поискам дете някой ден да се пръкнат две...
За деца гледаш 5ти дом, управител, съупр., планети в него и аспекти на всички. За зачеване знам, че се гледа и 4ти дом.  За червеното-- нямам думи!!!!!!!!

« Отговор #6364 -: Май 31, 2013, 10:54:37 am »
"Някога" и "никога" не са удачни за хорарни въпроси, според мен.

« Отговор #6365 -: Май 31, 2013, 11:03:23 am »
Задавам този въпрос не без основание. Преди години имах едни съмнения,след това получих сериозен кръвоизлив,но така и не отидох на лекар.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6366 -: Май 31, 2013, 11:05:49 am »
Задавам този въпрос не без основание. Преди години имах едни съмнения,след това получих сериозен кръвоизлив,но така и не отидох на лекар.
ако си с отрицателен резус фактор, задължително го сподели с лекаря си като забременнееш.

« Отговор #6367 -: Май 31, 2013, 11:09:16 am »
ако си с отрицателен резус фактор, задължително го сподели с лекаря си като забременнееш.
С отрицателен фактор съм. Защо е важно това?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6368 -: Май 31, 2013, 11:44:31 am »
С отрицателен фактор съм. Защо е важно това?
ако таткото е с положителен, има потенциален риск организма ти да приеме бебето като вирус и да се опита да го изхвърли. важи не толкова за първа бременност, колкото за следващите. при аборт или раждане се бие ваксина до 72 часа.скъпа е и понякога може да решат да си я спестят, така че го имай в предвид.
важно е лекарят ти да знае, за да ти вземат по-често кръв за изследване и да се вземат мерки, ако се наложи.
а ваксината е застраховка и е сравнително нова - 20-30 години. и преди нея много жени са си раждали здрави деца и без нея. да не вземеш да се вкараш във филми сега 

колко време трябваше да се изчака, за да се зададе отново въпрос, ако картата е нерадикална? става въпрос за ранен ац.
« Последна редакция: Май 31, 2013, 03:39:07 pm от Kler »

« Отговор #6369 -: Юни 01, 2013, 08:06:38 am »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6370 -: Юни 01, 2013, 10:49:19 am »
Според мен не.

« Отговор #6371 -: Юни 01, 2013, 05:54:54 pm »
Акруск,прикачвам я отново и предварително огромно благодаря за мнението ти. :blink:

« Отговор #6372 -: Юни 01, 2013, 06:57:39 pm »
Много жалко. :( До края на другата седмица ще ви дам обратна връзка.

Веско,благодаря и на теб.

« Отговор #6373 -: Юни 02, 2013, 11:23:03 am »
Моля Ви за помощ, не мога да взема решение.
Да пия ли противозачатъчни? Днес трябва да ги почвам.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #6374 -: Юни 02, 2013, 12:57:10 pm »
И аз съм от колебливите  :-[ днес трябва да взема решение... става въпрос за работа

Да замина ли за Англия?

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6375 -: Юни 02, 2013, 02:51:13 pm »
Скоро имам гаден изпит при една професорка , много ме мъчи материалът  :(- въпросът ми е '' ще  взема ли изпита по.....?
не или е възможно да го отложиш
Имам намерение да го взема и никакво да го отлагам. Най-много се готвя за него, надявам се да си сгрешила в тълкуванието.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6376 -: Юни 02, 2013, 03:26:27 pm »
Ще си намеря ли квартира до 5 дни? :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6377 -: Юни 02, 2013, 05:08:52 pm »

Изглеждаш доста притеснена, но скоро ситуацията може да се промени - твоят сигнификатор е в последния градус на знака и преминава в Рак, мунданно свързан с темите на 4 дом.

Луна в кардинален знак, особено в Овен, обикновено предполага по-бързо развитие. Но в случая зависи и от теб, трябва да си по-инициативна, да реагираш бързо. Може и да успееш да намериш нещо, но няма да си сама в новата квартира - може да делиш едно жилище с повече хора и като цяло обстановката да е по-шумна и нагъчкана там (тип "общежитие").

Последният аспект на Луната е секстил с Юпитер - изглежда обнадеждаващо.  :blink:
Възможно е да намериш някакъв подслон и да го ползваш временно като компромисен вариант, а после да продължиш да търсиш друга квартира, която да те устройва повече.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6378 -: Юни 02, 2013, 05:37:28 pm »

Изглеждаш доста притеснена, но скоро ситуацията може да се промени - твоят сигнификатор е в последния градус на знака и преминава в Рак, мунданно свързан с темите на 4 дом.

Луна в кардинален знак, особено в Овен, обикновено предполага по-бързо развитие. Но в случая зависи и от теб, трябва да си по-инициативна, да реагираш бързо. Може и да успееш да намериш нещо, но няма да си сама в новата квартира - може да делиш едно жилище с повече хора и като цяло обстановката да е по-шумна и нагъчкана там (тип "общежитие").

Последният аспект на Луната е секстил с Юпитер - изглежда обнадеждаващо.  :blink:
Възможно е да намериш някакъв подслон и да го ползваш временно като компромисен вариант, а после да продължиш да търсиш друга квартира, която да те устройва повече.
Благодаря Лили. Да, притеснена съм много. Всички подходящи квартири ги взимат под носа ми,защото работното ми време не ми позволява да съм по-активна, а като приключа работа, вече е късно. Не знам вече как да търся и нямам и пари за агенция. Компромисният вариант е в краен случай, поради неудобството от двойното местене, да отида при сестра ми и да си търся на спокойствие. НО както казах, това е краен случай. Не искам да се местя 2 пъти, все пак и баща ми си е достатъчно зает, за да  го ангажирам човека да ми мести багажа. Наистина сега моя У1 като смени знака, може би ще съм по-обнадеждена.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6379 -: Юни 02, 2013, 05:41:24 pm »
А не можеш ли да пуснеш болнични или отпуска, да речем, за ден-два и да се ангажираш с по-активно търсене на нова квартира? Или обстоятелствата в службата не позволяват да отсъстваш?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.