Здравейте!
Скарахме се с един човек, с когото поддържаме приятелски отношения. Аз наговорих доста злобни неща и май свършихме с каквито и да било отношения(поне така разбрах), но все пак да попитам ще ме потърси ли пак човекът за когото си мисля (назован по име) или всичко е свършило. Благодаря ви предварително! :blink:
Много ти е натоварен първия дом, който те определя като мисли, чувства, позиция...рак-засегнат си отдавна сега вероятно си изплюл нещо, според мен са те накърнили за нещо свързано с любов-тоест питаш за жена, но този вид проблемност при вас не е от сега. Фактът, че твоя с-р меркурий е ретрограден ми говори,че заради емоциите си субективен-не можеш да видиш ясно нещата и отвън, и както се казва за такова положение-изчакай до-точно след седмица ще си наясно какво чувстваш и искаш от персоната,за която питаш. Това, ест. не значи,че не си прав в ситуацията...
Понеже меркурий най-прясно се отделя от уран-на приказките на другия-мисля,че той е отстоял себе си и това те е обидило-каквото и да значи---ние не знаем какво се е случило между вас и не е нужно...О, меркурий е ретро-това предстои-сори,другият човек може и да ти се види студеничък, егоистичен.
Ако това наистина е жена,съвсем скоро е сменила усещането си за теб-с-рът й е в твоя първи дом, разбира те емоционално и е зависима по някакъв начин от теб, абе -ти държиш главният пакет с акции...има борба за власт между вас, или налагане на волята-това предстои, поради плутон в неин 1дом, с какво я държиш-подчинена, любов,стари грешки...няма да ема инициатива от нейна страна...
Сигнификаторите ви-няма да се срещнат реално по ефемеридите, така че...не мисля,че ще те потърси. Чувства се гадно, добре си нацелил нещата, които си казал...луна-квадрат слънце...не
Предстоящи аспекти:
1.Луна опозиция-уран-не ,не иска да те търси, отстоява себе си...
2.Луна квадрат меркурий-премисляш дали не е можело това, което си казал да е по-беземоционално и не така лично...ами явно не е можело
3.луна квадрат слънце, може би накрая ще разбереш,че не е важно да те потърси, защото случилото се по този начин е важно за теб и самооценката ти
мисля,че отговорът е НЕ, разчитам на ОВ.
Едва сега четох ,че е мъж, което не променя съществено нещата като отношения :blink:Сигнификаторите на 1 и 5 дом на лицето са при теб, в твоя първи дом, но уран ще ги срещне с квадрат, а той управлява комуникацията на Х. :mellow:
На сатурн-старият управител на 3 негов дом престои водният тригон, но аспектите на луната натежават като значение.