Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207783 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6640 -: Юли 15, 2013, 07:06:59 pm »
Здравейте! :)
Скарахме се с един човек, с когото поддържаме приятелски отношения. Аз наговорих  доста злобни неща и май свършихме с каквито и да било отношения(поне така разбрах от нея), но все пак да попитам ще ме потърси ли пак човекът за когото си мисля (назован по име) или всичко е свършило. Благодаря ви предварително!  :blink:

А човека по кой дом да го търсим? :-\ ;D
Мъж, жена...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ivanov919

« Отговор #6641 -: Юли 15, 2013, 07:22:19 pm »
Мъж 
« Последна редакция: Юли 15, 2013, 07:58:29 pm от Ivanov919 »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6642 -: Юли 15, 2013, 09:18:57 pm »
ори ранен АЦ /0 град/, кога мога да си задам пак въпроса?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6643 -: Юли 15, 2013, 10:13:09 pm »
Здравейте! :)
Скарахме се с един човек, с когото поддържаме приятелски отношения. Аз наговорих  доста злобни неща и май свършихме с каквито и да било отношения(поне така разбрах), но все пак да попитам ще ме потърси ли пак човекът за когото си мисля (назован по име) или всичко е свършило. Благодаря ви предварително!  :blink:
Много ти е натоварен първия дом, който те определя като мисли, чувства, позиция...рак-засегнат си отдавна сега вероятно си изплюл нещо, според мен са те накърнили за нещо свързано с любов-тоест питаш за жена, но този вид проблемност при вас не е от сега. Фактът, че твоя с-р меркурий е ретрограден ми говори,че заради емоциите си субективен-не можеш да видиш ясно нещата и отвън, и както се казва за такова положение-изчакай до-точно след седмица ще си наясно какво чувстваш и искаш от персоната,за която питаш. Това, ест. не значи,че не си прав в ситуацията...
Понеже меркурий най-прясно се отделя от уран-на приказките на другия-мисля,че той е отстоял себе си и това те  е обидило-каквото и да значи---ние не знаем какво се е случило между вас и не е нужно...О, меркурий е ретро-това предстои-сори,другият човек може и да ти се види студеничък, егоистичен.
Ако това наистина е жена,съвсем скоро е сменила усещането си за теб-с-рът й е в твоя първи дом, разбира те емоционално и е зависима по някакъв начин от теб, абе -ти държиш главният пакет с акции...има борба за власт между вас, или налагане на волята-това предстои, поради плутон в неин 1дом, с какво я държиш-подчинена, любов,стари грешки...няма да ема инициатива от нейна страна...
Сигнификаторите ви-няма да се срещнат реално по ефемеридите, така че...не мисля,че ще те потърси. Чувства се гадно, добре си нацелил нещата, които си казал...луна-квадрат слънце...не
Предстоящи аспекти:
1.Луна опозиция-уран-не ,не иска да те търси, отстоява себе си...
2.Луна квадрат меркурий-премисляш дали не е можело това, което си казал да е по-беземоционално и не така лично...ами явно не е можело
3.луна квадрат слънце, може би накрая ще разбереш,че не е важно да те потърси, защото случилото се по този начин е важно за теб и самооценката ти
мисля,че отговорът е НЕ, разчитам на ОВ.

Едва сега четох ,че е мъж, което не променя съществено нещата като отношения :blink:Сигнификаторите на 1 и 5 дом на лицето са при теб, в твоя първи дом, но уран ще ги срещне с квадрат, а той управлява комуникацията на Х. :mellow:
На сатурн-старият управител на 3 негов дом престои водният тригон, но аспектите на луната натежават като значение.
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 10:50:32 am от Enigma »

« Отговор #6644 -: Юли 16, 2013, 02:47:18 pm »
Преди две седмици видях долу в тревните площи един много болен котарак, бездомен (тук, както и в БГ, има много улични котки). Доста зле е, окапала му е козинката, има някакви хрипове и едва диша, изключително слаб. Преболедувал е нещо, струва ми се че най-лошото вече е отминало, има апетит и се храни. Понеже сърце ме ми дава да го оставя така, а в края на месеца заминавам завинаги от тук, искам да го заведа на лекар да го види. Не познавам квартала добре, но питах един съсед и той ми каза че има вет наблизо. Понеже цял живот се занимавам с котки, имала съм и случаи в които вместо да им помогне, ветеринарят е обърквал още повече всичко. Страх ме е да не стане по-лошо, чувствам се отговорна по някакъв начин и не знам дали по-добре да не го оставя така, и той малко по малко да се възстанови сам.

Въпросът ми е: Ще помогне ли ветеринарният лекар на болното коте?

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Нова

• 3491
« Отговор #6645 -: Юли 16, 2013, 02:49:08 pm »
Луна без курс, момиче.

Погрижи се за "детето", милото...

« Отговор #6646 -: Юли 16, 2013, 02:53:58 pm »
Луна без курс, момиче.

Ох, видях, Луна без курс, в последни градуси на знак и при това Via Combusta! Това сигурно е много лош знак:( Ще ида да купя една клетка довечера и утре ще го пренеса до лекаря.
For you!

*

Нова

• 3491
« Отговор #6647 -: Юли 16, 2013, 02:57:11 pm »
Луна без курс, момиче.

Това сигурно е много лош знак:( Ще ида да купя една клетка довечера и утре ще го пренеса до лекаря.

Защо да е лош знак? Може да значи, че няма за какво да се притесняваш, че ситуацията тепърва ще търпи развитие.. Плюс това в новия знак луната ще направи тригон още в първите градуси с юпитер, у на доктора на "детето", а е и ест. сигн. на дома на "детето".

А като казах да се погрижиш, има начини, ако не чувстваш, че е чак за доктор, то храни го, обичай го, ще му дадеш положителна енергие и то ще се оправи!

« Отговор #6648 -: Юли 16, 2013, 03:18:02 pm »
Луна без курс, момиче.

Това сигурно е много лош знак:( Ще ида да купя една клетка довечера и утре ще го пренеса до лекаря.

Защо да е лош знак? Може да значи, че няма за какво да се притесняваш, че ситуацията тепърва ще търпи развитие.. Плюс това в новия знак луната ще направи тригон още в първите градуси с юпитер, у на доктора на "детето", а е и ест. сигн. на дома на "детето".

А като казах да се погрижиш, има начини, ако не чувстваш, че е чак за доктор, то храни го, обичай го, ще му дадеш положителна енергие и то ще се оправи!

Благодаря за коментара, Нова!

Разбира се, опитвам да го храня колкото може по-често, и вода да има, че тука са зверски горещините! Почиствам му нослето с мокро памуче, че все е сополив горкия:( Той усеща че много ми е мъчно за него, както казах, виждам че има подобрение някакво, опитва се да върви вече, а преди даже не можеше и да става, все лежеше. Най-малко, поне едни витамини да му даде лекаря, за да се възстанови по-бързо. Имал е някаква форма на краста очевидно, още се чеше и целия е в засъхнали ранички, но виждам че и козина е започнала да му пониква.

Ще пиша отново как се е развил въпроса!
For you!

*

Нова

• 3491
« Отговор #6649 -: Юли 16, 2013, 03:20:05 pm »

Разбира се, опитвам да го храня колкото може по-често, и вода да има, че тука са зверски горещините! Почиствам му нослето с мокро памуче, че все е сополив горкия:( Той усеща че много ми е мъчно за него, както казах, виждам че има подобрение някакво, опитва се да върви вече, а преди даже не можеше и да става, все лежеше. Най-малко, поне едни витамини да му даде лекаря, за да се възстанови по-бързо. Имал е някаква форма на краста очевидно, още се чеше и целия е в засъхнали ранички, но виждам че и козина е започнала да му пониква.

Ще пиша отново как се е развил въпроса!

Браво на теб и да, пиши, да знам дали се е оправило!

*

Ivanov919

« Отговор #6650 -: Юли 16, 2013, 05:30:03 pm »
Enigma i akruks Благодаря ви! :)
Моята прогноза е че нищо няма повече да се случи. Нито той, нито аз ще направя стъпка. (освен ако не си видяла второто от планетите - кой знае какво ще ми роди главата  ;D ). Та той ще заминава на далеч, а от скайпа съм блокнат... Здраве да е хората си идват и си отиват ... :blink: Не съжалявам за казаните от мен думи бяха заслужени и предизвикани лошо отношение. И да нещо ме тормози отдавна - случка, с която доверието ми към човека изчезна. Частица от мен се надяваше, че няма да е свършило приятелството ни, но май осъзнавам, че нанесената рана не мога да я преглътна. Не мога да прощавам понякога някои неща ставам и страшно злопаметен ... даже и да отшуми всичко в един момент се насъбира и гърми ...  :-X Без да има грандиозна причина ...  ЖАЛКО

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #6651 -: Юли 16, 2013, 05:50:43 pm »
Добре ли ще мине операцията във вторник?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #6652 -: Юли 16, 2013, 05:51:07 pm »
Преди две седмици видях долу в тревните площи един много болен котарак, бездомен (тук, както и в БГ, има много улични котки). Доста зле е, окапала му е козинката, има някакви хрипове и едва диша, изключително слаб. Преболедувал е нещо, струва ми се че най-лошото вече е отминало, има апетит и се храни. Понеже сърце ме ми дава да го оставя така, а в края на месеца заминавам завинаги от тук, искам да го заведа на лекар да го види. Не познавам квартала добре, но питах един съсед и той ми каза че има вет наблизо. Понеже цял живот се занимавам с котки, имала съм и случаи в които вместо да им помогне, ветеринарят е обърквал още повече всичко. Страх ме е да не стане по-лошо, чувствам се отговорна по някакъв начин и не знам дали по-добре да не го оставя така, и той малко по малко да се възстанови сам.

Въпросът ми е: Ще помогне ли ветеринарният лекар на болното коте?
да, здравето на котето ще се подобри

Благодаря, Акрукс! :58:

Обадих се на лекаря, даде час още  за тази вечер в 19:45! Дано помогне наистина!
For you!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6653 -: Юли 16, 2013, 05:55:25 pm »
Операцията на кого?

*

Марая

• 28287
« Отговор #6654 -: Юли 16, 2013, 06:15:15 pm »

Е..къде се запиля? :rolleyes: :unsure:
На кого е тази операция? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #6655 -: Юли 16, 2013, 06:17:25 pm »
моя  :'(
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #6656 -: Юли 16, 2013, 06:20:37 pm »
моя  :'(

Ужас.... :-X

Неее...,тук не става просто с хорар...
Дай натална, прогресии и дирекции...
Точно на пълнолуние...Тц...Не ми харесва датата...Деня е Марсов..това добре.
Кой орган..писах ти на лични! :angry:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6657 -: Юли 16, 2013, 06:57:12 pm »
Все пак, хубавото е, че по хорара, Луната У8 ще направи тригон с Юпитер У1, освен това ще направи и тригон с Марс, У4 от 8 дом, и секстил с Плутон, също У4 от 8 дом. Но съвпадът и със Сатурн не ми се вижда особено добре. Може и да бъркам в случая. Самата Луна е в лоша позиция, в падение, а и сигнификатора на доктора, Меркурий, е ретрограден, а доколкото знам, не е хубаво да се прави операция по време на ретро Меркурий.
При операциите е за предпочитане да не се правят когато Луната е в новолуние, пълнолуние или в Скорпион и когато е в знак, който управлява органа, който ще се оперира. Освен това Марс и Меркурий не трябва да са ретроградни.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #6658 -: Юли 16, 2013, 07:02:05 pm »
тази карта я направих в момента на задаване на въпроса.. да построя ли друга за самата дата.... тогава мерка ще е директен.., но се пада деня след пълнолуние..

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6659 -: Юли 16, 2013, 07:03:41 pm »
За хорара не, но за деня на операцията, ако не е нещо много спешно, по-добре е да се обмисли за нова дата.