Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208141 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7440 -: Ноември 14, 2013, 03:31:41 pm »
Здравейте,

Нова съм във форума, не съм и достатъчно запозната с астрологията. Спрямо картата може ли да се каже дали скоро ще имам възможност за нова работа? Благодаря предварително! :)

Това е натална карта,а не хорарна!
Мястото и е в друга тема.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7441 -: Ноември 14, 2013, 04:36:33 pm »
Извинявам се!  :-[

« Отговор #7442 -: Ноември 15, 2013, 10:52:46 am »
Вчера зададох въпрос...Дали днес ще получа парите,които чакам.Не мога да разтълкувам картата...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #7443 -: Ноември 15, 2013, 10:55:57 am »
Хммм...Картите не се качват :-\  14.11.2013 г 16 и 57 часа Пловдив

« Отговор #7444 -: Ноември 15, 2013, 01:42:39 pm »
Ще успея ли да взема 2 изпита на предстоящата сесия?По единия предмет съм горе-долу подготвена,започнах да се подготвям и по втория,но разполагам само с 2 седмици и не знам дали ще се справя.
Малко ОВ: След доста положени усилия,успях да взема и двата изпита :)

« Отговор #7445 -: Ноември 15, 2013, 01:46:42 pm »
Вчера зададох въпрос...Дали днес ще получа парите,които чакам.Не мога да разтълкувам картата...
Пари,които чакам да взема по 2-ри или по 8-ми дом да ги търся?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #7446 -: Ноември 15, 2013, 04:47:44 pm »

И по двата. Съотв. производните втори и осми на седмият, този, който ще ти дава парите. Ако чакаш превод, не кеш, може и трети да участва.
Основното е, че това са пари на другите, демек осми дом, гледай дали има аспект с твоя сигнификатор.

« Отговор #7447 -: Ноември 15, 2013, 04:54:21 pm »

И по двата. Съотв. производните втори и осми на седмият, този, който ще ти дава парите. Ако чакаш превод, не кеш, може и трети да участва.
Основното е, че това са пари на другите, демек осми дом, гледай дали има аспект с твоя сигнификатор.
Чакам превод на пари...Юпитер ми е У8,но той е ретро  :( Няма директен аспект между неговия и моя с-р.Но има планети,които ще извършат пренос на светлина между двата с-ра.На Луната и предстои квадрат с Юпи (У8) Как да тълкувам това?  :-\

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #7448 -: Ноември 15, 2013, 07:12:08 pm »
Възможно е да има някакви спънки. Значи ли това, че У7 е Плутон? Човекът явно чака някакъв друг превод, за да направи твоят - предстоящ съвпад на Венера и Плутон. Карето между Луната и У8 значи, че няма да си много доволна от забавянето, възможно е и да се поскараш с приносителя. Ако искаш, сложи картата.

« Отговор #7449 -: Ноември 16, 2013, 09:34:38 am »
Възможно е да има някакви спънки. Значи ли това, че У7 е Плутон? Човекът явно чака някакъв друг превод, за да направи твоят - предстоящ съвпад на Венера и Плутон. Карето между Луната и У8 значи, че няма да си много доволна от забавянето, възможно е и да се поскараш с приносителя. Ако искаш, сложи картата.
Странно,но вечерта като проверих картата,парите бяха преведени,въпреки че У8 беше ретро и въпреки сходящия квадрат на Луната с него.Не знам,но май хорарите не работят при мен,а може би аз не ги тълкувам правилно...

« Отговор #7450 -: Ноември 16, 2013, 10:42:59 am »
Преди доста време беше споделено във форума,
че през средновековието, на хорар се е гледало
единствено на тези които не си познават натала

« Отговор #7451 -: Ноември 16, 2013, 10:51:28 am »
Дали има хора,при които хорарите не работят?  :rolleyes:

« Отговор #7452 -: Ноември 16, 2013, 11:17:45 am »
Мен ако питаш
Това не са хорарни
А са коварни въпроси
И следва въпроса – защо??

Защото тук не става въпрос намеса от съдбата
А имаме пряко вмешателство върху волята човешка
а човек сам не може да прескочи натала си и да чака чудо

...пример...лятото имах доста транзити и през 3-ти, и през  9ти
Имах доста покани за пътувания...и ми се ходише
Тълкувайки, ако бяха си спазили правилата
За нерадикалност на картата
Трябваше да опитам
След време...

...разбира се, не хорара,
а натала беше в моя полза...

Хорарните правила са много повече от наталните..
Сама се замисли защо тези които отговарят на хорари
Не могат да гледат дори собствените си натални карти...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7453 -: Ноември 16, 2013, 11:44:50 am »
Дали има хора,при които хорарите не работят?  :rolleyes:

При мен много често се случва или да са нерадикални, или да не работят.
Особено ако си задам много личен въпрос, към който съм много пристрастна. В повечето случаи хорарната карта прилича на "бял лист" - не може да се тълкува правилно. Понякога отговорите на някои въпроси трябва да се избистрят във времето и хорарът мълчи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7454 -: Ноември 16, 2013, 11:49:23 am »
Масово наблюдавам вече,че хорарите ми не работят.Акрукс ми беше предсказала,че ще продължа в старата фирма,ама аз се преместих.Предсказаха ми,че ще намеря една изгубена вещ,която търсех,но не я намерих.Ето и вчерашния хорар е поредното доказателство,че тези неща не работят при мен.Парите ми трябваше да се забавят,но те си дойдоха на време.Някой път се чудя защо изобщо пускам хорари,ама пусто любопитство... :blink:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #7455 -: Ноември 16, 2013, 02:27:56 pm »
Явно не ги тълкуваме правилно.

« Отговор #7456 -: Ноември 16, 2013, 11:21:08 pm »
Здравейте,реших да предприема стъпки да направя нещо,което от доста време ми се иска да направя. Така и така сега съм на борсата,реших да подам документи да изкарам фризьорски курс (който не успях да изкарам миналата година) та въпроса е "Ще успея ли да изкарам фризьорския курс?" Притеснявам се не от друго,ами дали ще е наред всичко с документите и дали няма да ме въртят от бюрото по труда :) Благодаря предварително  :blink:
Ето картата http://prikachi.com/images/682/6762682L.gif
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #7457 -: Ноември 17, 2013, 12:58:22 am »
Здравейте, държа да дам една обещана обратна връзка по мой хорар. Изключително точни предвиждания - от вчера официално ни съобщиха,че правата ни са възстановени,като грешката е единствено тяхна!
Благодаря ви момичета! :clap:

Имам нужда от помощта ви! Днес ни сервитаха от тукашната администрация, че е ще е най-добре да си събираме багажа и да си ходим!! Шокирана съм! От 3 години живеем тук, никога не сме имали подобни проблеми. Струва ми се, че жената, която от известно време държи част от досиетата на чужденците в районната префектура просто сериозно е решила да се изгаври с нас. Въпросът ми е оставаме ли тук /в държавата/, където  сме в момента?
съвсем набързо-луната ще прави секстил с меркурий-емигрейшъните, управлява 9 и 12 ...пренася влиянието на марс към мерк, а марс е у-л на 7, най-вероятно ще си останете там, където сте....

Имам нужда от помощта ви! Днес ни сервитаха от тукашната администрация, че е ще е най-добре да си събираме багажа и да си ходим!! Шокирана съм! От 3 години живеем тук, никога не сме имали подобни проблеми. Струва ми се, че жената, която от известно време държи част от досиетата на чужденците в районната префектура просто сериозно е решила да се изгаври с нас. Въпросът ми е оставаме ли тук /в държавата/, където  сме в момента?
Може да смениш жилището, но ще си останеш в чужбина емигрант.

"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #7458 -: Ноември 17, 2013, 12:08:21 pm »
Благодаря за ОВ, успех! :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #7459 -: Ноември 17, 2013, 12:19:13 pm »
Ще дадеш ли отново картата, че ми загложди любопитството?