Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205698 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7840 -: Януари 21, 2014, 11:34:00 am »
Не прекалявам... драскай си.  :blink:
Котките драскат, а лъвчетата хапят...;)
Просто да пишеш глупости по мой адрес и изкарваш неудачите в живота сега не е мой проблем...
Айде много ти здраве и успех
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7841 -: Януари 21, 2014, 11:35:35 am »
Изглежда, че ти не знаеш кога да спреш.
Защо ми отговаряш, нали хорарът не се отнася към теб?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7842 -: Януари 21, 2014, 11:50:13 am »
Изглежда, че ти не знаеш кога да спреш.
Защо ми отговаряш, нали хорарът не се отнася към теб?  :blink:
Така е спирам.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7843 -: Януари 21, 2014, 12:29:40 pm »

ООООмммммм  :25:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #7844 -: Януари 21, 2014, 01:59:03 pm »
Какво да гледам за бременност, дали ще имам дете от някой си в хорарна карта?

1-ви, 5ти, 6ти- здравето на родилката, 10-ти- здравето на бебето евентуално
Ами 8 дом? Управителите на двамата трябва да са в хармоничен аспект?! На кои домове? Ето я картата. Ще имам ли дете от Т?

Има шнас да стане, но ще е трудно. Не знам дали ще е в близките месеци, ще се забави. Той иска ли го?
Мисля че го иска, но се страхува да си признае, а и изобщо да го иска. Поне аз така го разбирам или на мен така ми се иска. Все пак и двамата сме семейни и това ще преобърне живота ни. :)

ами да ти кажа...не го натискай сега, няма да посрешне идеята с ентусиасъм- по- скоро дава задна диря, но..има тендеция това да се промени.
Би ли ми описала аспектите, които гледаш за този въпрос и кое показва тенденцията за промяна? Благодаря ти!

да ти кажа - комбинация от много неща е- той е ретро планета, има ретро планета на к5, която е негов у8, в опозиция на неговия сигнификатор, който отива в падение в знака на ретро планетата. Но все пак слънцето е в ингрес и след известно време ще направи квадратурен антисен съвпад при рецепция с диспозитора си и диспозитора на у8, който  ретро на к5. Слънцето също така застава в кк-с на Юпитера и не го приема вече в падение - нали това след време ще стане.

сигурно и нещо друго съм отчела..но това на пръв поглед.. :rolleyes:
По думите ти откривам, че неговият сигнификатор е Юпитер, а не Нептун, като управител на мой 7 дом?! Защо? А последния аспект на Луната, аз го виждам тригон към Слънцето, в моя 5 дом или греша?! Той не дава ли също положителна насока на въпроса?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7845 -: Януари 21, 2014, 02:01:45 pm »
да,аз гледам старите управители- не знам вече как съм я въртяла картата, но мисля написала съм ти, че ще стане, но много трудно и не скоро
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #7846 -: Януари 21, 2014, 02:22:57 pm »
да,аз гледам старите управители- не знам вече как съм я въртяла картата, но мисля написала съм ти, че ще стане, но много трудно и не скоро
ок, благодаря ти много!

« Отговор #7847 -: Януари 22, 2014, 02:34:53 pm »
Здравейте,
Искам малко разяснения по хорарната астрология. Основно и много важно правилно е правилно зададения въпрос. Повечето хора, обаче използват хорара, с различно зададен въпрос, но все пак имащ едно и също значение.
Така например зададен въпрос: Как ще се развият отношенията между Х и У? Да кажем отговорът е, че има заигравка с Z (човек от миналото), но като цяло отношенията ще се запазят.
След месец друг въпрос: Има ли връзка между Х и R(четвърти човек)? Този път отговора е Да, и връзката им ще е ОК.
И двата ли хорара са валидни?
Разпиляно е, и понеже не знам дали правилно съм го задала, се извинявам предварително.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7848 -: Януари 22, 2014, 03:08:01 pm »
Здравейте,
Искам малко разяснения по хорарната астрология. Основно и много важно правилно е правилно зададения въпрос. Повечето хора, обаче използват хорара, с различно зададен въпрос, но все пак имащ едно и също значение.
Така например зададен въпрос: Как ще се развият отношенията между Х и У? Да кажем отговорът е, че има заигравка с Z (човек от миналото), но като цяло отношенията ще се запазят.
След месец друг въпрос: Има ли връзка между Х и R(четвърти човек)? Този път отговора е Да, и връзката им ще е ОК.
Разпиляно е, и понеже не знам дали правилно съм го задала, се извинявам предварително.

принципно е хубаво да питаш за себе си и за партньора ти- за неща, които лично те засягат- в отношенията на другите хора няма какво да се месим. Любимия ти дори и да си има любовница- по- добре е да питаш за отношенията на вас двамата- и по развитието за вас- може да разбереш за развитието и при тях.

А иначе по начина по който си описала случая горе до какъв извод може да стигнем- че Х. е голям женкар/ любовчийка и че има партньор на когото системно изневерява. В единия случай е било мимолетно може би, в другия по- сериозно.

« Отговор #7849 -: Януари 22, 2014, 03:18:12 pm »
Здравейте,

принципно е хубаво да питаш за себе си и за партньора ти- за неща, които лично те засягат- в отношенията на другите хора няма какво да се месим. Любимия ти дори и да си има любовница- по- добре е да питаш за отношенията на вас двамата- и по развитието за вас- може да разбереш за развитието и при тях.

А иначе по начина по който си описала случая горе до какъв извод може да стигнем- че Х. е голям женкар/ любовчийка и че има партньор на когото системно изневерява. В единия случай е било мимолетно може би, в другия по- сериозно.

Благодаря, zikovu.
Много добре си го описала:)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #7850 -: Януари 22, 2014, 03:18:22 pm »
Нещо имам чувството че ще оплексам утре нещата на изпита ми защото е устен и ще блокирам
Ще си взема ли изпита по международни финанси утре ? :-\
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7851 -: Януари 22, 2014, 03:22:45 pm »
Нещо имам чувството че ще оплексам утре нещата на изпита ми защото е устен и ще блокирам

ще се радвам да греша, но отговора по хорара е Не. Мисля на поправката ще имаш повече шанс

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #7852 -: Януари 22, 2014, 03:27:32 pm »

ще се радвам да греша, но отговора по хорара е Не. Мисля на поправката ще имаш повече шанс
аз съм си объркала датата ето това е картата  :-[ :-[ аз нямам проблеми с ходенето на поправки ...винаги съм се чудила хората защо толкова се депресират от това да отидат на поправка
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7853 -: Януари 22, 2014, 03:40:31 pm »

аз съм си объркала датата ето това е картата  :-[ :-[ аз нямам проблеми с ходенето на поправки ...винаги съм се чудила хората защо толкова се депресират от това да отидат на поправка

о,д а, друга е картата- да, тука шансовете са значително по- големи :) мисля ще го вземеш

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7854 -: Януари 22, 2014, 04:06:26 pm »
Ще продадем ли къщата?Къщата е на майка ми(тя я е закупила преди време),но е на името на баба ми.А аз се занимавам с продажбата.Може би информацията е полезна за хорара.Благодаря на тези,които погледнат.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7855 -: Януари 22, 2014, 05:12:57 pm »
Ще продадем ли къщата?Къщата е на майка ми(тя я е закупила преди време),но е на името на баба ми.А аз се занимавам с продажбата.Може би информацията е полезна за хорара.Благодаря на тези,които погледнат.

да, ще я продадете в близките месеци мисля, къщата мисля е стара, не е в много цветущо състояние, но цената й е реална, има кой да я купи. Възможно е да е някой възрастен човек.

« Отговор #7856 -: Януари 22, 2014, 05:53:07 pm »

да, ще я продадете в близките месеци мисля, къщата мисля е стара, не е в много цветущо състояние, но цената й е реална, има кой да я купи. Възможно е да е някой възрастен човек.

Зикову, като чия разглеждаш къщата — на майката или на бабата?

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7857 -: Януари 22, 2014, 05:59:05 pm »

Благодаря ти.Да къщата е стара,но сравнение със състоянието, в което я взехме след много разбиване сега е в малко по добро.За нас цената е реална искаме това което сме дали.Дано наистина я продадем най накрая

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7858 -: Януари 22, 2014, 06:03:46 pm »

хабее имота си е имот дей- 4ти дом ;)

« Отговор #7859 -: Януари 22, 2014, 07:55:24 pm »
хабее имота си е имот дей- 4ти дом ;)

Имаш невероятен талант да не обръщаш внимание на дребни подробности ;D Но ако разглеждаш "къщата на …" — показателно е, че и двата сигнификатора, Луна (к. на бабата) и Марс (к. на майката), са на едно място — точно в IV радикален дом, между другото.