Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207511 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7900 -: Януари 29, 2014, 03:53:14 pm »
Ще получи ли баща ми тези дни пари от работодателя си? Гледам,че асц. е ранен,което обезмисля малко въпроса,но все пак какво ви е мнението?Ще дам ов непременно като разбера  :blink:

« Отговор #7901 -: Януари 29, 2014, 04:06:41 pm »
Имам планове за смяна на работата. Има ли шанс да стане за конкретна компания Х и позиция?
Всички назовани по име...Now with normal year and so one..;)
« Последна редакция: Януари 29, 2014, 04:12:48 pm от Нерил »
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7902 -: Януари 29, 2014, 04:09:04 pm »
Имам планове за смяна на работата. Има ли шанс да стане за конкретна компания Х и позиция?

нерил - в колко часа попита въпроса? Моля те сложи 16:17 п.м ако това е оригиналния час
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7903 -: Януари 29, 2014, 04:12:53 pm »
Ще получи ли баща ми тези дни пари от работодателя си? Гледам,че асц. е ранен,което обезмисля малко въпроса,но все пак какво ви е мнението?Ще дам ов непременно като разбера  :blink:

да ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #7904 -: Януари 29, 2014, 04:14:45 pm »
Zikovu, чак сега видях че си коментирала, благодаря!

Конкретно за аспекти на Луна и Сатурн в хорари чета във форума на Скайскрипт. Там нали цялата гилдия на професионални астролози от целия свят споделя опит, знания и наблюдения, затова и съм склонна да приемам като чиста монета техните коментари.

Процеса за започване на академичната работа при мен започна преди близо 2 години, труден, трънлив и с много препятствия, но те се дължат само и единствено на факта, че искам и пълно финансиране. А пък както е известно, пари трудно се отпускат, при това на чужденец (каквато съм аз в случая), за проект който има продължителност от 4 години.

За упражнение, поставям хорара който зададох преди близо една година, по подобен въпрос, отговорът беше категорично да, но в действителност се оказа категорично не. Автоматично си загубих и академичната позиция, защото отказах да започна без цялостно финансиране. Отваряла съм тема и в астро.ком за тази карта, само един от тълкуващите каза "не", другите бяха за  отговор "да".

"Ще получа ли финансиране (през пролетта на 2013) за академичната си работа?"

Аз затова съм против да "усещаме" нещата. Лошо няма, но вече не е науката астрология.Откак отпаднаха по форумите  ограниченията откъм-луна в падение, вписана, винаги неприятно невралгична за тълкуването, също и когато е при сатурн, и ...оттогава-излезе идеята,че хорарите  не работят./не че няма такъв процент, но.../ Най-често не работят, защото не спазваме ограниченията за радикалност. Прекаленият оптимизъм в тълкването също не помага.
По картата ти-КАК е зададен въпросът-"Ще получа ли финансирането....", останалите подробности, ама 9 дом, ама туй онуй....значи търсим релация между теб 1 и отсрещната страна-комисия, или там каквото е -по 7, и съотношението на 1 и 7 към 2 и 8, също -1 към 8. Дори  САМО затова ,че луната е в падение и включена, предстоящ съвпад със сатурн-включен, сигнификатори в 12 дом на комисията и твой 6 е достатъчно...аз пък по тази карта бих казала 98 процента "не". Никога не пренебрегвам сатурн в хорарите. Та личи си, че си била подходяща за позицията , заради съвпада, но...при изброеното по -горе... Юпитер-на тези, които биха дали финансирането е в твоя 12 дом, нищо не прави/като секстил, тригон, ни с юпитер, ни с луна, ни с меркурий. А луната само ще допринесе значението /пренос светлина/ на отделните планети в йода между меркурий, сатурн и плутон. Първи аспект на луната-квадрат с марс, последен секстил слънце. Не би трябвало в крайна сметка това да те разстроило трайно. Та, луна в скорпион си е особеност в хорарите, за сатурн да не говорим. И най-вече-луна-сатурн, отношенията им.
Включен сигнификатор с предстоящ сектсил-добре, но не и когато е сатурн, ако беше бенефика-друго е. И съвпадът им с луната тук е за лошо-от мястото на нейното падение, включени двамката....трудна работа.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7905 -: Януари 29, 2014, 04:25:40 pm »

не мисля, че ще стане, жалко е- има голям шанс, но..ще се прецакат работите

« Отговор #7906 -: Януари 29, 2014, 04:27:14 pm »

не мисля, че ще стане, жалко е- има голям шанс, но..ще се прецакат работите
:(
Мерси, че го погледна..;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #7907 -: Януари 29, 2014, 04:48:09 pm »
Zikovu: Никога не бих се сетила да погледна и 11-ти дом, изглежда ми като добра идея за получаване на допълнителна информация от картата.

Enigma: Wow, много професионално тълкуване, базираш го върху строги правила за прочит на хорари! Идеята на това което изчетох като инфо за Луна аспект Сатурн в хорари беше точно такава-най-общо казано намесен ли е Сатурн, отговора е най-често негативен.

Благодаря ви и на 2-те за отделеното време!

Странното е че точно тогава имах много силни благоприятни аспекти по транзити и прогресии в натала, които обуславяха евентуалното получване на финансиране и започване на нов цикъл на обучение, уви :( Но това вече дискусия за другата тема на Марая, където се разисква дали хорар или натал дава по-вярна информация за дадено събитие.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #7908 -: Януари 29, 2014, 04:51:14 pm »
Кандидатствах на две места днес - от първото ми потвърдиха, но от второто още не - проблема е че ако потвърдя за стаж в първото ще трябва да се откажа от второто, а аз него искам повече  :-[
Въпроса ми е ще се свържат ли с мен от второто място?
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7909 -: Януари 29, 2014, 09:43:19 pm »
Момичета и момчета,
Пускам тука един хорар а въпроса ми е изневерява ли ми ........ ?
Питам, за да знам дали филма се снима само в моята глава или наистина е така Човека е назован по име .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7910 -: Януари 30, 2014, 07:15:38 am »
Кандидатствах на две места днес - от първото ми потвърдиха, но от второто още не - проблема е че ако потвърдя за стаж в първото ще трябва да се откажа от второто, а аз него искам повече  :-[
Въпроса ми е ще се свържат ли с мен от второто място?

не, остава първото място

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7911 -: Януари 30, 2014, 07:17:19 am »
Момичета и момчета,
Питам, за да знам дали филма се снима само в моята глава или наистина е така Човека е назован по име .

не виждам да изневерява

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7912 -: Януари 30, 2014, 08:21:02 am »
Zikovu: Никога не бих се сетила да погледна и 11-ти дом, изглежда ми като добра идея за получаване на допълнителна информация от картата.

Тт моя опит- както е зададен въпроса, това ти е основния сигнификатор. на една приятелка и разчетох грешно подобен хорар- ще получила ли спонсорство по еди каква си тема. Аз хванах дома на допълнителната тема, а не дома на спонсорството. А отговора си беше  на мястото- там където формулировката на въпроса й го беше сложил.

2 са твоите пари, 8ми дом са чужди пари, които управляваш, пари, които ще връщаш, пари на партньор, наследство (пак като чуждо нещо, което ще управляваш, а и свързано със смърт), 11 дом са дарените пари- по 11 дом ти е основната информация в този хорар, не допълнителната.

Всеки разбира се си изработва свой начин на тълкуване с времето, аз мога само да дам съвет. ;)

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #7913 -: Януари 30, 2014, 11:04:13 am »
не, остава първото място

Мерси :-)
Само да попитам счита ли се луната от картата че е без курс?
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #7914 -: Януари 30, 2014, 11:15:10 am »

Тт моя опит- както е зададен въпроса, това ти е основния сигнификатор. на една приятелка и разчетох грешно подобен хорар- ще получила ли спонсорство по еди каква си тема. Аз хванах дома на допълнителната тема, а не дома на спонсорството. А отговора си беше  на мястото- там където формулировката на въпроса й го беше сложил.

2 са твоите пари, 8ми дом са чужди пари, които управляваш, пари, които ще връщаш, пари на партньор, наследство (пак като чуждо нещо, което ще управляваш, а и свързано със смърт), 11 дом са дарените пари- по 11 дом ти е основната информация в този хорар, не допълнителната.

Всеки разбира се си изработва свой начин на тълкуване с времето, аз мога само да дам съвет. ;)

Много благодаря за подробните пояснения!

Имам няколко карти, задавани по въпроси подобни на дискутирания тук, ще се упражнявам като ги разгледам с 11-ти дом, приемайки го като носител на основна информация.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7915 -: Януари 30, 2014, 04:03:58 pm »
не, остава първото място

Мерси :-)
Само да попитам счита ли се луната от картата че е без курс?

Да, счита се ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7916 -: Януари 30, 2014, 04:18:13 pm »
Момичета и момчета,

не виждам да изневерява
Ми тогава що се държи като олигофрен   :-\
Благодатя ти Zikovu : ) Нещо съм яхнала метлата тия дни .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #7917 -: Януари 30, 2014, 04:55:30 pm »
Чудя се по една карта, на моя приятелка, с ранен Асц дали е удачно да се разглежда. :rolleyes:Въпросът е: "до месец Л. ще промени ли отношението си към мен?".
Според мен няма да го промени, въобще кверентката е поставена в трудна ситуация, макар че върви към съвпада със Сатурн. Комуникацията им е лоша, макар да има желание за диалог от страна на питащата. 

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7918 -: Януари 30, 2014, 05:25:46 pm »
ранния асцендент значи често,че на път е изненадваща информация.

Ако става дума за любовни отношения- вижда се, че този мъж има объркан емоционален живот, вероятно поддържа отношения с жена от миналото...вярно - в блзико бъдеще нещата хич не ми се струват цветущи. по- натам във времето може да има някакъв обрат. Към лятото момичето пак може да пусне хорар- да се види на къде клонят везните

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #7919 -: Януари 30, 2014, 05:32:40 pm »
Не, за работодателя й става въпрос, У6 - Юпитер в първи дом. Наистина на първи поглед изглежда като за любов да се пита, но може би при задаване на въпроса е имала грижи с детето си.