Вижън,а можеш ли да споделиш,какво точно им се случва на твоите познати със слънце в риби? :blink:
И аз съм така,в големи илюзорни филми се вкарвам
.....ама миййй хубу
:lol:
ние със Стела си имаме една шега по отношение на Нептун в риби и от време на време я човъркаме..

затова и аз се шегувам с мъглата, въобще не я обичам, обичам яснотата..и наркотици не обичам, нито бих взела някога хероин, примерно, надявам се и да не стигам до такава физическа болка, че да се нуждая от морфин..
но който има нужда от морфин- трябва да му се даде..наркотиците също са бягство от реалността на болката..
вярно е, че не решават проблемите, но то и млякото не ги решава, както е казал народа..
та така...рибите, които виждам /повечето жени/ отстрани изглеждат твърдо решени да си причинят болка..самонавиват се по отношение на някой/нещо неподходящо за тях, нагаждат ситуациите така, че да го имат дори за миг, знаейки, че после ще страдат дълго..виждат се някак в този героичен образ..хероин означава героичен, давали са го на немските войници, за да се мятат в боя без да мислят..нептун сега ви действа така..вие не сте виновни, то е като някаква болест..
за щастие не сте само с едното слънце, имате и други планети и не всичките са в риби..