Здравей Гост

Новолуние 3 Май 2011

• 115 Отговора
  • 14401 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Новолуние 3 Май 2011
« Отговор #80 -: Май 04, 2011, 04:04:04 am »
И на вас да се връщат позитивните емоции.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #81 -: Май 04, 2011, 04:07:07 am »

амии..мерси..ама не ща овен да ме гледа влажно, а предпочитам да спечеля от тото-то, ако може..пак са позитивни емоции, даже повече.. :P

а твоя овно не се ли притеснява, че идва Гергьовден?!! ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #82 -: Май 04, 2011, 04:20:31 am »
Поздравявам ви с това стихотворение на една моя приятелка-поетеса:

Обичаш ме - ще бъдеш ли щастлива,
игра такава има в любовта,
единият за влюбен се признава,
а победен излиза след това.
Но ти на безразлична се преструваш,
без чувства като камъка бъди
умирай от любов, но не целувай,
любимия човек дори пъди.
Веднъж се мре, веднъж и ти обичай,
че смелият на жертва е готов,
страхливият е винаги отричал,
че има на света една любов.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #83 -: Май 04, 2011, 04:22:20 am »

амии..мерси..ама не ща овен да ме гледа влажно, а предпочитам да спечеля от тото-то, ако може..пак са позитивни емоции, даже повече.. :P

Вижънче, на теб ти пожелавам Рибка да те гледа влажно и .......овнешко на масата...
Който каквото иска това да му се "стовари върху главата".   :tongue2:

*

Stella

• 7765
« Отговор #84 -: Май 04, 2011, 04:23:24 am »

Аааа, "пени се не пени, ще го ям"... ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #85 -: Май 04, 2011, 04:33:01 am »

Вижънче, на теб ти пожелавам Рибка да те гледа влажно и .......овнешко на масата...

още не съм решила към кой знак ще си насоча интересите, само знам, че няма да е риба..
след като си имал най- доброто от някоя област и знаеш че по- нагоре няма, по- добре да опиташ в друга област, мисля аз.. ;)  но за мислене време има много..лошото е, че на всеки знам кусурите и това въобще не ми е полезно..
нали щяхме да се замъглим като влезе нептун в риби?!!..аз виждам нещата по- ясно от всякога, кога да очаквам блаженото замъгляване най- накрая..реалността е толкова ясна, чак скучна.. ;D..усещаш ли как се подготвям за замъгляването..?? ;D ;D..бива ме беейй.. ;D ;D :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #86 -: Май 04, 2011, 05:30:37 am »

още не съм решила към кой знак ще си насоча интересите, само знам, че няма да е риба..
след като си имал най- доброто от някоя област и знаеш че по- нагоре няма, по- добре да опиташ в друга област, мисля аз.. ;)  но за мислене време има много..лошото е, че на всеки знам кусурите и това въобще не ми е полезно..
нали щяхме да се замъглим като влезе нептун в риби?!!..аз виждам нещата по- ясно от всякога, кога да очаквам блаженото замъгляване най- накрая..реалността е толкова ясна, чак скучна.. ;D..усещаш ли как се подготвям за замъгляването..?? ;D ;D..бива ме беейй.. ;D ;D :P

E, чакай де има време да нептунясваме - 3 градусова орбиса от куспида или лична планета. Моят Меркурий е на 5 и нещо в Риби. А твойта куспида на 7-ми дом на колко градуса е?

« Отговор #87 -: Май 04, 2011, 06:15:38 am »
Назрява ми една идея по това новолуние  :thinking:, което е съвпад с МС /откъм 9ти/, распективно опозиция на IC - до 2 години да се преместя да живея в друго жилище. :rolf: Не, че имам проблем тука, но реших още с преместването си тук преди годени, че е много хубаво да живееш на ново място.  ;D ...новолунни мечти  :-[, но все пак след две години ми предстои прогр Меркурий съвпад с нат IC  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #88 -: Май 04, 2011, 01:21:13 pm »

E, чакай де има време да нептунясваме - 3 градусова орбиса от куспида или лична планета. Моят Меркурий е на 5 и нещо в Риби. А твойта куспида на 7-ми дом на колко градуса е?

в 11-тия градус чак..няма скоро да ме обземе блажената мъгла.. :-\
но нали има влияние и само като е в знака?!!..нали виждам- повечето със слънце в риби вече са в Страната на чудесата..или за слънцето морфин има, а за десц. няма.. :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #89 -: Май 04, 2011, 01:26:45 pm »

но нали има влияние и само като е в знака?!!..нали виждам- повечето със слънце в риби вече са в Страната на чудесата..или за слънцето морфин има, а за десц. няма.. :rolleyes:
Вижън,а можеш ли да споделиш,какво точно им се случва на твоите познати със слънце в риби? :blink:
И аз съм така,в големи илюзорни филми се вкарвам ;D.....ама миййй хубу ;D :lol:

*

Vision

• 3523
« Отговор #90 -: Май 04, 2011, 01:39:13 pm »

Вижън,а можеш ли да споделиш,какво точно им се случва на твоите познати със слънце в риби? :blink:

ние със Стела си имаме една шега по отношение на Нептун в риби и от време на време я човъркаме.. ;)
затова и аз се шегувам с мъглата, въобще не я обичам, обичам яснотата..и наркотици не обичам, нито бих взела някога хероин, примерно, надявам се и да не стигам до такава физическа болка, че да се нуждая от морфин..
но който има нужда от морфин- трябва да му се даде..наркотиците също са бягство от реалността на болката..
вярно е, че не решават проблемите, но то и млякото не ги решава, както е казал народа..

та така...рибите, които виждам /повечето жени/ отстрани изглеждат твърдо решени да си причинят болка..самонавиват се по отношение на някой/нещо неподходящо за тях, нагаждат ситуациите така, че да го имат дори за миг, знаейки, че после ще страдат дълго..виждат се някак в този героичен образ..хероин означава героичен, давали са го на немските войници, за да се мятат в боя без да мислят..нептун сега ви действа така..вие не сте виновни, то е като някаква болест..

за щастие не сте само с едното слънце, имате и други планети и не всичките са в риби.. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #91 -: Май 04, 2011, 03:15:31 pm »

Имаш време. Още ти е в 6-ти дом Нептун. На 3 градуса от куспидата може да започнеш да го усещаш, а най-силно - когато влезе в самия дом. Освен ако не ти засяга някои мидпойнт. На мен като ми застана на 0-1 гр. Риби в мидпойнта "Луна - Венера", а след това и в "Слънце-Венера", взех да чета поезия и да изпитвам странни духовни преживявания и силни емоционални състояние от това. но общо взето с Нептун на десцендента можеш да попаднеш на пратньори, които да се облягат на теб, идеалисти или на такива, които живеят в някаква заблуда, а ти да се опитваш да ги "вкарваш в правия път".
« Последна редакция: Май 04, 2011, 03:33:50 pm от Stella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #92 -: Май 04, 2011, 03:20:54 pm »

ние със Стела си имаме една шега по отношение на Нептун в риби и от време на време я човъркаме.. ;)
затова и аз се шегувам с мъглата, въобще не я обичам, обичам яснотата..и наркотици не обичам, нито бих взела някога хероин, примерно, надявам се и да не стигам до такава физическа болка, че да се нуждая от морфин..
но който има нужда от морфин- трябва да му се даде..наркотиците също са бягство от реалността на болката..
вярно е, че не решават проблемите, но то и млякото не ги решава, както е казал народа..

та така...рибите, които виждам /повечето жени/ отстрани изглеждат твърдо решени да си причинят болка..самонавиват се по отношение на някой/нещо неподходящо за тях, нагаждат ситуациите така, че да го имат дори за миг, знаейки, че после ще страдат дълго..виждат се някак в този героичен образ..хероин означава героичен, давали са го на немските войници, за да се мятат в боя без да мислят..нептун сега ви действа така..вие не сте виновни, то е като някаква болест..

за щастие не сте само с едното слънце, имате и други планети и не всичките са в риби.. ;)
Лелелеееее,колко хубаво си го обяснила.Не е истина просто.
Аз под наркотици разбирам смволичното им значение.Аз нямам такива пристрастия,освен цигарите :-[
Чак сега си обяснявам състоянието в което и аз се намирам.И наистина то докарва до едно мазохистично усещане.
Както и да е.Слава Богу че с времето се е доказало,че съм силен човек и когато пожелая,ще изляза от унеса.Просто все още не съм решила....защото по някакъв начин ми харесва :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #93 -: Май 04, 2011, 03:36:10 pm »
Стела, на мен Мерка ми е на 7гр в Риби, ще споделяме омайването  ;D

Колкото до Рибите в страната на чудесата - с влизането на Нептун в Риби разбрах от една тема на Вещичка за chemtrails, после стигнах до конспирациите и измисления тероризъм откакто убиха Осама, после минах през илючинати/рептили и др гущероподобни, сега съм на Аарон Русо и обмислям въпроса за задълбаване в изучаване на чакрите, но чакам да им дойде ред, че се омотах като пате в калчища.
Не знам замъглявам ли се или се пробуждам. Ние как мислите  :57:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #94 -: Май 04, 2011, 03:40:44 pm »
Аз съм казвала и друг път, как моя приятелка е щяла да стигне до самоубийство точно заради мазохистичното усещане да "диша въздуха" на една невъзможна любов, заради съвпада на тр. Нептун с рождената и Венера във Водолей в 7-ми дом. И даже била отишла при родителите си да си вземе последно сбогом.  :( А аз скоро научих това...и да ви кажа, знаех че го харесва, но чак сега си дадох сметка колко силни и непреолими са били тези нейни копнежи. Казах и, че когато Нептун влезе в Риби тя ще развенчае образа му и така стана...Може би ще има едно кратко връщане назад при ретроградието във Водолей, ще се върне за малко старата болка и копнежа, но така или иначе съвпадът с нейната венера вече е разходящ.  :wub:

Обаче колелото се върти. Сега на него му се пада да преживее Нептун в квадрат с Венера, неговата Венера е в Близнаци. ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #95 -: Май 04, 2011, 03:56:52 pm »
Да, и аз си бях по-добре когато нептун беше във водолей.
В момента транзитния нептун образува Q с венера.Какъв беше този аспект...от мъчителните ли?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #96 -: Май 04, 2011, 04:26:37 pm »
мен този съвпад ме чака след около 18г  :-X
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #97 -: Май 04, 2011, 04:43:40 pm »
Сега на него му се пада да преживее Нептун в квадрат с Венера, неговата Венера е в Близнаци. ;)

На мен този транзит ми предстои през 2015 г. Млако след като започне, транзитен Сатурн ще връхлети нат. Венера в савпад и се надявам да я шамароса и да я извади от шока...ако такъв се появи  ;)

ПП

И транзита на Нептун е през 7ми дом  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #98 -: Май 04, 2011, 06:54:27 pm »

Имаш време. Още ти е в 6-ти дом Нептун. На 3 градуса от куспидата може да започнеш да го усещаш, а най-силно - когато влезе в самия дом. Освен ако не ти засяга някои мидпойнт. На мен като ми застана на 0-1 гр. Риби в мидпойнта "Луна - Венера", а след това и в "Слънце-Венера", взех да чета поезия и да изпитвам странни духовни преживявания и силни емоционални състояние от това. но общо взето с Нептун на десцендента можеш да попаднеш на пратньори, които да се облягат на теб, идеалисти или на такива, които живеят в някаква заблуда, а ти да се опитваш да ги "вкарваш в правия път".
Натални венера и юпитер са ми в риби, първата на 20 в 9 дом, юп.-10 в 8 дом.Според вас кое е най- лошото проявление на транзита на нептун в този случай :-\

*

holanda

« Отговор #99 -: Май 04, 2011, 08:24:15 pm »
Поздравявам ви с това стихотворение на една моя приятелка-поетеса:

Обичаш ме - ще бъдеш ли щастлива,
игра такава има в любовта,
единият за влюбен се признава,
а победен излиза след това.
Но ти на безразлична се преструваш,
без чувства като камъка бъди
умирай от любов, но не целувай,
любимия човек дори пъди.
Веднъж се мре, веднъж и ти обичай,
че смелият на жертва е готов,
страхливият е винаги отричал,
че има на света една любов.

коя е тази приятелка :-\
като по-малка ,баба ми ме вкарваше в Синдикалния дом да пиша стихове,тогава редакторката ми даде да чета няколко стихосбирки на други поети,но все от Пловдив,пък това стихче ми е някак познато.. :-\