Цитат на: Марая в Юни 01, 2011, 04:12:45 amЦитат на: Ropotamo в Юни 01, 2011, 04:05:37 amАбе четох го някъде този израз - тълкуваха го буквално "смърт на любовта". А иначе вашите тълкувания по ми харесаха. Обаче няма майтап, имам починало дете в бебешка възраст. Верно, че освен този аспект имам и Уран в пети дом. Падам си по Водолеи нещо също така. След раждане ли? Съжалявам.....На няколко месеца беше. Няма проблем. Стара работа.
Цитат на: Ropotamo в Юни 01, 2011, 04:05:37 amАбе четох го някъде този израз - тълкуваха го буквално "смърт на любовта". А иначе вашите тълкувания по ми харесаха. Обаче няма майтап, имам починало дете в бебешка възраст. Верно, че освен този аспект имам и Уран в пети дом. Падам си по Водолеи нещо също така. След раждане ли? Съжалявам.....
Абе четох го някъде този израз - тълкуваха го буквално "смърт на любовта". А иначе вашите тълкувания по ми харесаха. Обаче няма майтап, имам починало дете в бебешка възраст. Верно, че освен този аспект имам и Уран в пети дом. Падам си по Водолеи нещо също така.
Ако управителят на 5-ти дом Непутн, е в Козирог, това може ли да се тълкува в известна степен и като Сатурн в 5-ти дом?А съуправителят Марс, ако е в съвпад със Сатурн?
Цитат на: Марая в Юни 06, 2011, 05:30:43 amЦитат на: Hm в Юни 06, 2011, 05:17:26 amАко управителят на 5-ти дом Непутн, е в Козирог, това може ли да се тълкува в известна степен и като Сатурн в 5-ти дом?А съуправителят Марс, ако е в съвпад със Сатурн? Гледаш нептун и дневния управител на риби-юпитер....Къде заби...и какво общо има тук съвпада марс/сатурн...Нептун и Юпитер са в 3-ти дом. Но в Козирог. Затова питам за Сатурн.
Цитат на: Hm в Юни 06, 2011, 05:17:26 amАко управителят на 5-ти дом Непутн, е в Козирог, това може ли да се тълкува в известна степен и като Сатурн в 5-ти дом?А съуправителят Марс, ако е в съвпад със Сатурн? Гледаш нептун и дневния управител на риби-юпитер....Къде заби...и какво общо има тук съвпада марс/сатурн...
Цитат на: Марая в Юни 06, 2011, 07:03:06 amЦитат на: Hm в Юни 06, 2011, 07:01:09 amЦитат на: Марая в Юни 06, 2011, 05:30:43 amЦитат на: Hm в Юни 06, 2011, 05:17:26 amАко управителят на 5-ти дом Непутн, е в Козирог, това може ли да се тълкува в известна степен и като Сатурн в 5-ти дом?А съуправителят Марс, ако е в съвпад със Сатурн? Гледаш нептун и дневния управител на риби-юпитер....Къде заби...и какво общо има тук съвпада марс/сатурн...Нептун и Юпитер са в 3-ти дом. Но в Козирог. Затова питам за Сатурн.тОЙ Е ДАЛЕЧ...Не го гледай...обърни внимание на луната... Сега пък Луната.Луната ми в Стрелец е в съвпад с управителя на 5-ти дом Нептун в Козирог.
Цитат на: Hm в Юни 06, 2011, 07:01:09 amЦитат на: Марая в Юни 06, 2011, 05:30:43 amЦитат на: Hm в Юни 06, 2011, 05:17:26 amАко управителят на 5-ти дом Непутн, е в Козирог, това може ли да се тълкува в известна степен и като Сатурн в 5-ти дом?А съуправителят Марс, ако е в съвпад със Сатурн? Гледаш нептун и дневния управител на риби-юпитер....Къде заби...и какво общо има тук съвпада марс/сатурн...Нептун и Юпитер са в 3-ти дом. Но в Козирог. Затова питам за Сатурн.тОЙ Е ДАЛЕЧ...Не го гледай...обърни внимание на луната...