Здравей Гост

Господарят на моя пети дом

• 48 Отговора
  • 6000 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Господарят на моя пети дом
« Отговор #40 -: Юни 01, 2011, 04:33:10 am »
Абе четох го някъде този израз - тълкуваха го буквално "смърт на любовта". А иначе вашите тълкувания по ми харесаха.  Обаче няма майтап, имам починало дете в бебешка възраст. Верно, че освен този аспект имам и Уран в пети дом. Падам си по Водолеи нещо също така.

След раждане ли? :(

Съжалявам.....
На няколко месеца беше. Няма проблем. Стара работа.

Това е материал за ректификация.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #41 -: Юни 01, 2011, 04:35:19 am »
Абе четох го някъде този израз - тълкуваха го буквално "смърт на любовта". А иначе вашите тълкувания по ми харесаха.  Обаче няма майтап, имам починало дете в бебешка възраст. Верно, че освен този аспект имам и Уран в пети дом. Падам си по Водолеи нещо също така.

извинявам се за шеговитото вмъкване :(
дори и стара работа болката винаги си я има :(

« Отговор #42 -: Юни 06, 2011, 05:28:38 am »
Ако управителят на 5-ти дом Непутн, е в Козирог, това може ли да се тълкува в известна степен и като Сатурн в 5-ти дом?

А съуправителят Марс, ако е в съвпад със Сатурн?

:(

Според мен трябва да се гледа знака Риби на куспидата на 5-ти,планетите в него и аспектите на управителя Нептун,а защо не и на Юпитер ако се търси връзка за сферите на живота,с които е свързан 5-ти дом.Марс и Сатурн вероятно имат връзка с други домове.
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Юни 06, 2011, 05:30:43 am »
Ако управителят на 5-ти дом Непутн, е в Козирог, това може ли да се тълкува в известна степен и като Сатурн в 5-ти дом?

Гледаш нептун и дневния управител на риби-юпитер....Къде заби...и какво общо има тук съвпада марс/сатурн...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Юни 06, 2011, 07:03:06 am »

Гледаш нептун и дневния управител на риби-юпитер....Къде заби...и какво общо има тук съвпада марс/сатурн...

Нептун и Юпитер са в 3-ти дом. Но в Козирог. Затова питам за Сатурн.

тОЙ Е ДАЛЕЧ...Не го гледай...обърни внимание на луната... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Юни 06, 2011, 07:10:24 am »

Нептун и Юпитер са в 3-ти дом. Но в Козирог. Затова питам за Сатурн.

тОЙ Е ДАЛЕЧ...Не го гледай...обърни внимание на луната... ;)

Сега пък Луната.

Луната ми в Стрелец е в съвпад с управителя на 5-ти дом Нептун в Козирог.

Знам мн. добре къде ти е луната и щом казвам да я гледаш нея значи не го казвам случайно....

« Отговор #46 -: Юни 06, 2011, 02:08:41 pm »
господаря на моя 5 дом юпитер е в 9 дом засега не съм имала връзка с чужденец но съм имала връзка с човек от друга религия :P ;D

« Отговор #47 -: Юни 08, 2011, 02:18:06 am »
Здрвейте, моя У5 е Уран  и е в 1 дом от  там  прави  квадратура  със Слънце 10 дом и тригони с Меркурий и Луна в 9 дом.  Нямам  идея - защо , но  дали   има  някаква  връзка - супруга  ми почти бивш  е  Водолей, и  връзката  ни  стартира  на  работното  място ?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #48 -: Юни 08, 2011, 02:41:04 am »
По- скоро аз мисля,че за съпруга трябва да видиш 7 дом,а по 5 дом връзките ти са типично Урановски..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК