Здравей Гост

Черна пропаганда, манипулации, интриги

• 198 Отговора
  • 28886 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Черна пропаганда, манипулации, интриги
« Отговор #40 -: Април 18, 2011, 11:43:48 pm »
Ма ти и аудиторията гледай   ;D

Щото то е по-интересно да гледаш как се зомбира аудитория от нищото, като че са им турили марихуана в лимонадата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Април 18, 2011, 11:59:51 pm »
Ма ти и аудиторията гледай   ;D

Анджък де!  ;D

В царството на слепите едноокият е цар, както е рекъл народът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Април 19, 2011, 12:08:48 am »
Кайли, ето какво видях, мило, в картата ти.

Господарят на твоя 12-ти дом (на тайните и скритите неща / тука са и скритите врагове) в скоро време стана ретрограден - сменил е посоката. Става дума за Плутон - ето тука можеш да прочетеш за движението му и да си направиш хронологична справка кога какво се е случило. Каквото е назрявало се е отпушило в този момент. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5227.0.html

Ти вадиш тайни и скрити неща и макар да са истина "обществото"  не застава зад гърба ти. Защо?
Мисля, че на въпроса за общественият имидж във всеки един момент може да ни отговори господарят на МЦ - неговото положение, достойнства, транзити. Ти имаш Дева на върха на 10-ти дом, която се управлява от Меркурий в Стрелец. В този знак Меркурий е без особени достойнства, в заточение, не добре поставен. В момента транзитният Меркурий е ретрограден и в точен съвпад с Марс - другият управител на твоя 12-ти дом. Въпреки, че си изкарала една истина на светло, това не е се е евъзприело добре от обществото. Може би са те възприели като твърде войнствена или агресивна, заради мунданния съвпад на Меркурий с Марс.

ПП. Винаги съм смятала, че имаш Меркурий в Козирог в картата си. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Април 19, 2011, 12:18:54 am »
Въпреки, че си изкарала една истина на светло, това не е се е евъзприело добре от обществото. Може би са те възприели като твърде войнствена или агресивна, заради мунданния съвпад на Меркурий с Марс.

Мисля, че не в мунданния съвпад е проблемът, той е константен - съществувал е преди, съществува и сега, независимо какви транзитни и звездни констелации се мъдрят в небето. Някоя мунданна констелация може да изкара на дневен ред проблема при някой конкретен човек или група от хора, участници в ситуацията. Но проблемът е на обществото, не транзитен. Няма начин да се посрещне с аплодисменти истината, ако някому тя влиза грубичко изотзад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #44 -: Април 19, 2011, 12:33:12 am »
Обществото се нагледа и наслуша и на компромати, макар да показват някои истини. Компроматната война отдавна вече омръзна на хората по предизборните кампании и мисля, че дори честните люде станаха чувствителни на тази тема. Аз не зная какъв е конкретния случай и не мога да взема отнощение. Нашага Кайли си е нашата Кайли, но...

Разсъждавайки чисто астрологично. Кайли, с нейния детрониран Меркурий-управител на МЦ трябва да полага много повече усилия за да поддържа своя обществен образ, за разлика от някой друг, чиито управител на МЦ е на трон или в екзалтация. Това е правило. И аз имам заточен Меркурий и трябва да полагам много повече усилия в областите, които Меркурий управлява, но не и по МЦ и по Асцендента - те се управляват от екзалтирани Юпитер и Венера.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Април 19, 2011, 12:40:10 am »
Компроматите са си чиста проба интрига  :72:, защото в удобния момент се вадят съмнителни "истини" от ръкава, с не чак дотам благородни мотиви, а с цел даден човек или група да моделира сиуацията във вреда на опонента и после да мине с голямата кошничка и да обере плодовете. На тия сме се нагледали вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Април 19, 2011, 12:48:24 am »
Компроматите са си чиста проба интрига  :72:, защото в удобния момент се вадят съмнителни "истини" от ръкава, с не чак дотам благородни мотиви, а с цел даден човек или група да моделира сиуацията във вреда на опонента и после да мине с голямата кошничка и да обере плодовете. На тия сме се нагледали вече.  ;D

Някои ВАДЯТсъмнителни, други истински...важното е как се възприема от мнозинството, понеже това е целта - да се повлияе на мнението на МНОЗИНСТВОТО. :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Април 19, 2011, 12:57:14 am »
Съмнителните, когато са евтино скалъпени, си личат... за тези, които имат очи да видят.
Докато истинските, там проблемът е друг - мнозинството има изграден имунитет срещу истината и не ще я види, дори ако му се забие със светлинна скорост като ракета-носител в челото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Април 19, 2011, 12:58:22 am »
Съмнителните, когато са евтино скалъпени, си личат... за тези, които имат очи да видят.
Докато истинските, там проблемът е друг - мнозинството има изграден имунитет срещу истината и не ще я види, дори ако му се забие със светлинна скорост като ракета-носител в челото.

:haha: :haha: :haha:

напиках се на гащите...

*

abroad

• 2187
« Отговор #49 -: Април 19, 2011, 01:05:21 am »
-----------------------------------------------------

да, де Юпитер е в Козирог и съвпад Сатурн ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Април 19, 2011, 01:13:44 am »
-----------------------------------------------------

да, де Юпитер е в Козирог и съвпад Сатурн ;D

Че и управителя на управителя на Мц е в падение...ще трябват много усилия тука.

*

Uran

• 6041
« Отговор #51 -: Април 19, 2011, 01:49:21 am »
 Истината е, че ББ е мека пишка  като характер...(иначе не ми е интересен като мъж) и изключително карикатурен като министър. Тази истина обаче съм сигурна, че ще бъде възприета като най-долнопробна хула от моя страна. ;D ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #52 -: Април 19, 2011, 01:52:05 am »
Истината е, че ББ е мека пишка  като характер...(иначе не ми е интересен като мъж) и изключително карикатурен като министър. Тази истина обаче съм сигурна, че ще бъде възприета като най-долнопробна хула от моя страна. ;D ;D

а, не съвсем  ;D, аз мога да съм по-крайно истинна ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #53 -: Април 19, 2011, 01:54:04 am »
Мерка ми си е наред, не го пипайте, харесвам си абсолютно точния му тригон с Уран.
Пък като голата истина не помага, ще почна и аз да манипулирам, тук май съм добре поставена - Плутон, управител на асцендент и 12, в съвпад с МЦ и северен възел откъмто 10-и...то се е видело, че в тоя ми живот с голата истина напред нема просперирам, минавам на тъмна гадна манипулация вече.  :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Април 19, 2011, 02:29:53 am »
Голата истина, ако е с твърда пишка, по ще се преглътне за сметка на някои други нейни преимущества.  ;D

Това е по повод горното за ББ и мекотелото му управление. Аз само си говоря, не ме слушайте, хал хабер си нямам от политика.  :19:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #55 -: Април 19, 2011, 02:40:59 am »
Начи девойки нидейте така.
Когато се държа свински, аз съм много наясно, че се държа свински. И се учудвам единствено на конкретните последици - що тия, а не ония.
За толкоз акъл имам в главата си.
В случая не съм се държала свински, от мухата беше направен слон и преувеличен.
Няма начин тук да не  е забъркана странична сила, която аз не осъзнавам.
Е това ме тормози, а на конкретния участък от интернета - майната му.
Ма забърканата Сила е важна, е и Сърча ще ви го каже.
Тая работа не е току така, тука има нещо...

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Април 19, 2011, 02:45:01 am »
Не е необходимо да се държиш свински, за да натиснеш нечий бутон. Забелязала съм даже, че околните нямат проблем със свинското държание. Проблем им е резервирано-учтивото.

*

kaily

• 5145
« Отговор #57 -: Април 19, 2011, 02:48:53 am »
Е то сега ще излезе, че човешкото общество се държи хептен на светикрепки - демек хаос и безумие навсякъде, щото няма никаква логика и резон в нищо?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Април 19, 2011, 02:56:23 am »
Няма начин тук да не  е забъркана странична сила, която аз не осъзнавам.
Тая работа не е току така, тука има нещо...

Силата на Провидението ще да е било.  ;D

...И слезе Той от небесата, стъпи върху земната твърд, съзря Кайли в тълпата, посочи я с пръст и рече: "Да бъде моята воля, на Кайлината глава да се изсипе несправедливият гняв на фейсбук фарисеите, лутащи се като заблудено стадо без пастир сред зловеща пустиня с плаващи пясъци в търсене на божествена светлина... В пустинята ги дебнат гладни чакали, отровни скорпиони и нагли лешояди... О, пътнико, пътят към моето лоно е обсипан с тръни, ако дириш Истината, и постлан с пухени завивки, ако си попаднал в примката на Лукавия... Амин.   :96:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Април 19, 2011, 02:57:30 am »
Забелязала съм даже, че околните нямат проблем със свинското държание. Проблем им е резервирано-учтивото.

Голем проблем.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.