Програма, игра, театър - все тая, всичко се знае почти предварително. Има крайна цел и тя е важната. Ще си заминат тези души, които не са достигнали нивото за преход през измеренията, защото имат още да учат в 3Д измеренията. Такъв цирк като тука на Земята в момента е единствен по рода си в нашата Вселена ми се чини...
Нали ги виждам тварите и същностите около нашата мила планета - пълно е със сеирджии, игла да хвърлиш нема къде да падне...
Ей го на онази вечер като заспивам се обвивам с огън и съответно всичките си тела обвивам с огън за да изгори всичко, което не е мое и ми е ненужно и ми пречи. Максимум след 5 минути около моята огнена енергия се обвива виолетова енергия и през нея ми се цъклят два огромни жълти комбъла с вертикални виолетови зеници. Малко след това вече видях и главата, на която принадлежат очите - драконче мамино златно

... Питам го: Ти кой си бре?, а той: Аз съм Сен Жермен и идвам да ти повиша вибрациите! Аз - Я марш! Знаеш закона - не те искам и си отиваш! Ако ми повишиш вибрациите ти какво печелиш от това а? Той - Повишава се и моята вибрация! Аз - Ахааа, ми хубо, като реша ще ти свирна да дойдеш! :rolf:
Измете се настрани, но седеше диван чапраз до мене. След него ми се цъцна и индигова енергия, но на нея не и видях муцуната. На другия ден викам докато бях на работа я да видя аз онова чадо виолетово дали е наоколо, а то седи пред мен в ляво и чака. Извиках го аз и му позволих да ми вдигне малко вибрациите, че заспивах в офиса

като му обясних да не чака някакви отплати от мен, но той беше категоричен, че неговите се повдигат заедно с моите и това му е отплатата. Та така - събудих се де /имам в предвид разсъних се от работната обстановка/ и се чувствах отлично...

Ма да са само тези гугутки мамини, ама не са... Само ако се опитате да видите какво се носи наоколо сигурно ще изтрещите ако не сте свикнали... :confuse3: