Здравей Гост

Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!

• 389 Отговора
  • 75865 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!
« Отговор #80 -: Ноември 01, 2011, 08:04:00 pm »
е............ колкото толкова, той човекът си каза ПРОГРАМИРАНО е всичко  :P  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #81 -: Ноември 01, 2011, 08:09:10 pm »

Но вие ако искате вярвайте, че краят ще дойде през май догодина, с моето мнение не ангажирам никой. :)

Това ви го казах преди около 2 години някъде, но тогава ми се смеехте...  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #82 -: Ноември 01, 2011, 08:10:00 pm »
Anabell да ти кажа, мисля, че за това е прав. Това, което сме на земята, си е програма, по съществената част си вее задника някъде в астрала. Ваканционно настроена.  :angry: Според мен като цяло във видеото има истини, може наистина човека да вижда нещо, но подхожда много егоцентрично и този негов егоцентризъм, на богоизбран и единствен спират хората да го слушат и да го приемат насериосно.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #83 -: Ноември 01, 2011, 08:16:36 pm »
Егоцентризмът и аз го отчетох и ме издразни, обаче в БГ много хора имат поведенчески модели на "оцеляване в Гетото" - понеже нямаш нищо освен себе си, се акцентира на личната стойност. Затова реших, че не е егоцентричен, ами просто защитна реакция.  ;D

Не знам пророк ли е какъв, аз определено не съм виждала такива неща, рядко имам визуализации в главата си, много рядко. За София само земетресение видях и съм виждала Бели храмове като Ступи, будистки по цялата северна дъга, но това може да е следствие на някой филм....изобщо не претендирам за достоверност.... и ако наистина ги построят тези храмове / сгради може да е след 1000 години... знае ли човек. 

« Отговор #84 -: Ноември 01, 2011, 08:19:58 pm »
Според мен, когато на един такъв човек му се случи нещо такова, и не е достатъчно подхотвен по отношение на характерните си черти, се случва така, че става егоцентричен, защото получава някакво чувство, че е специален и заради това нещо повече от другите, но може да я има и защитната реакция за която говориш.з
Иначе радвай се, че нямаш такива работи на главата си, да ти кажа.  ;D Мене наскоро ме погна транзитният Нептун откъм Луната и се почнаха пак лудите видения.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #85 -: Ноември 01, 2011, 08:21:47 pm »
Програма, игра, театър - все тая, всичко се знае почти предварително. Има крайна цел и тя е важната. Ще си заминат тези души, които не са достигнали нивото за преход през измеренията, защото имат още да учат в 3Д измеренията. Такъв цирк като тука на Земята в момента е единствен по рода си в нашата Вселена ми се чини...

Нали ги виждам тварите и същностите около нашата мила планета - пълно е със сеирджии, игла да хвърлиш нема къде да падне...

Ей го на онази вечер като заспивам се обвивам с огън и съответно всичките си тела обвивам с огън за да изгори всичко, което не е мое и ми е ненужно и ми пречи. Максимум след 5 минути около моята огнена енергия се обвива виолетова енергия и през нея ми се цъклят два огромни жълти комбъла с вертикални виолетови зеници. Малко след това вече видях и главата, на която принадлежат очите - драконче мамино златно  ;D ... Питам го: Ти кой си бре?, а той: Аз съм Сен Жермен и идвам да ти повиша вибрациите! Аз - Я марш! Знаеш закона - не те искам и си отиваш! Ако ми повишиш вибрациите ти какво печелиш от това а? Той - Повишава се и моята вибрация! Аз - Ахааа, ми хубо, като реша ще ти свирна да дойдеш!  :rolf:
Измете се настрани, но седеше диван чапраз до мене. След него ми се цъцна и индигова енергия, но на нея не и видях муцуната. На другия ден викам докато бях на работа я да видя аз онова чадо виолетово дали е наоколо, а то седи пред мен в ляво и чака. Извиках го аз и му позволих да ми вдигне малко вибрациите, че заспивах в офиса  ;D като му обясних да не чака някакви отплати от мен, но той беше категоричен, че неговите се повдигат заедно с моите и това му е отплатата. Та така - събудих се де /имам в предвид разсъних се от работната обстановка/ и се чувствах отлично...  :P

Ма да са само тези гугутки мамини, ама не са... Само ако се опитате да видите какво се носи наоколо сигурно ще изтрещите ако не сте свикнали...  :confuse3:

*

Veselin

« Отговор #86 -: Ноември 01, 2011, 08:26:32 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:14:43 am от Veselin »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Ноември 01, 2011, 08:26:40 pm »

Но вие ако искате вярвайте, че краят ще дойде през май догодина, с моето мнение не ангажирам никой. :)

Това ви го казах преди около 2 години някъде, но тогава ми се смеехте...  ;D

В смисъл? Какво си казала?
Че краят няма да дойде през 2012 ли?

Цитат
Максимум след 5 минути около моята огнена енергия се обвива виолетова енергия и през нея ми се цъклят два огромни жълти комбъла с вертикални виолетови зеници.

Не ги ща аз такива интимни срещи.  ;D ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #88 -: Ноември 01, 2011, 08:29:49 pm »
Я разкажи какво си казала тогава и какво си видяла, ама всичко. Явно тогава не съм бил тука и не съм го прочел.

Имам инфо, че около средата на май ще започнат катаклизмите във Варна и Черно море ще си вдигне нивото с 90м, а из Бг ще има разни земетръси и други "хубавини" - демек прехода ще започне.

Отделно от това всички мои познати-езотерици са сънували началото на катаклизмите по лятно време...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Ноември 01, 2011, 08:31:04 pm »
Да видим, то почти не остана време.  ;D А аз тогава се гласях за сватба в семейството.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #90 -: Ноември 01, 2011, 08:32:06 pm »
Вещичкее, точно като мен мислиш, и аз така ти споделям мнението, че има една крайна цел, да тръгваме към нея, да се оттърваме от тоя свят, да даваме каквото Вселената иска да даваме и да си ходим от тая планета, от нея мога да се оплаквам, колкото мога да се оплаквам и от България като държава. Простоо колкото е уредена България като държава спрямо другите държави, толкова тая планета Земя е уреденя спрямо другите планети и измерения. Искам малко РЕД, ДИСЦИПЛИНА, нещо такова.  ;D
Иначе знам ги аз тез твари, но гледам да не се съприкосноявявам с тях, викам си, дге, кой казва, че казват цялата истина.  ;D Таа с една приятелка - когато трябва, когато може, разменяме си енергия за каквото там ни трябва. За планетите, да не ти говоря, там е страшна луда работа, много съм шизофренична, особено напоследък и се влошава и се чудя дали ВСЕ ПАК не трябва да потърся помощта на психотерапевт.  :o

Иначе айде да идва тая 2012 да видим какво носи със себе си, само любопитството ми разпалва.  :rolleyes:
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 08:36:41 pm от ThunderGoddess »

*

Veselin

« Отговор #91 -: Ноември 01, 2011, 08:32:35 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:14:29 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #92 -: Ноември 01, 2011, 08:32:56 pm »
Не ги ща аз такива интимни срещи.  ;D ;D

Що бре, то не хапи, а само помага, но понякога е добре да ги държиш на далеко от себе си  ;D  нали и затова му напомних, че познавам законите. Само познанието на тези неща ни дава крила в етерното пространство, защото когато не си запознат и сам се нахендряш на какво ли не. Ето, че ми помогна "господина", а и Сен Жермен е един от Шамбала и може да му се има поне малко доверие...  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #93 -: Ноември 01, 2011, 08:37:48 pm »

А откъде го имаш това инфо? Някой ти го дава или ти го виждаш?

Не съм го видяла - сънувала съм го много пъти, но ми го казаха - верен на идеологията човек от "нашите"  :tongue2:  Това се носи из езотеричните среди по нашенско.  ;)

А и не си ли спомняш едно мое видение: Седя на зелена поляна и към мен идва конник на красив кафяв жребец. Спира коня, скача от него и идва до мен. Висок, наметнат с кафяво наметало с качулка, лицето му не се вижда, а само очите му светят със силна бяла светлина и ми казва: "Апокалипсисът ще започне по-рано!" Моята реакция беше свиване на рамене и "Ами добре!" и той изчезна...  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #94 -: Ноември 01, 2011, 08:45:46 pm »
Леле голям купон ще е!!!  ;D

*

Veselin

« Отговор #95 -: Ноември 01, 2011, 08:46:08 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:13:56 am от Veselin »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Ноември 01, 2011, 08:53:43 pm »
Все пак нали Б.Б. е обещал, че тази зима около 400 000 души ще слязат под земята, така че...  ;D

Разбрах, че варненци селяни ги е нарекъл, но чак такива закани да ни отправя!  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #97 -: Ноември 01, 2011, 08:59:39 pm »
E вие пък на този точно ако му се обиждате!  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #98 -: Ноември 01, 2011, 09:01:10 pm »
E вие пък на този точно ако му се обиждате!  :blink:
:rolf: :rolf:

*

Veselin

« Отговор #99 -: Ноември 01, 2011, 09:06:00 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:13:45 am от Veselin »