Здравей Гост

Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!

• 389 Отговора
  • 75762 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!
« Отговор #280 -: Ноември 29, 2011, 12:10:26 pm »
В интерес на истината аз визирах главно мъже около себе си. Имам приятелка Риби с асц. Лъв много добър PR. Имам друга позната Рак с асц Водолей също изключителна жена - много обективна и рационална. И двете са с водни Луни, но няма да пиша в кои знаци.

Имам други две приятелки - Рак с Луна в Козирог, за които на 100% важи това, което споделяш. Личните кризи са фундаментално застъпени в животите им, но при техните силни 7 и 8 дом, няма как да не търсят помощ от вън. При моя застъпен 1 и 2 дом много добре си се разбираме.  :P Като цяло и двете са доста чувствителни и изящни личности.

Но пък познавам и водни зодии, които са като черни дупки САМО смучат енергия. И ако трябва да съм честна такива падения, каквито съм виждала при тях при другите стихии не съм наблюдавала. 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #281 -: Ноември 29, 2011, 12:42:03 pm »
На рибите перките им са скрити антени. Но какво ще уловят с тях и после какво ще излъчват - това е друг въпрос.

Но "измъкване" от най-добрите шефове на Анабел няма да има - дори рибите да отплуват нанякъде, тогава и ракът е риба. :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #282 -: Ноември 29, 2011, 01:29:49 pm »
е, че то това им е работата на водните зодии - да свързват и интегрират, как ще изпуснат нещо.... ;D или някой  :tongue2:
When One Door Closes Another Door Opens

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #283 -: Декември 01, 2011, 07:54:57 pm »
Маите не предрекли апокалипсис, а нова епоха

Краят на човечеството няма да настъпи на 21 декември 2011 г., както много хора вярват заради календара на маите.

Успокояващият извод е на германски експерт, който твърди, че декодирана от него плочка на маите, съдържаща позоваване на годината 2012 г., не означава край на света, а преход към нова епоха.

Календарът на маите е система от календари, използвана от много народи в предколумбова Централна Америка.

Неговото летоброене започва от 3114 г. пр. Хр., а според някои интерпретации краят му на 21 декември 2012 г. предрича свършека на света.

Различен обаче е прочитът на йероглифите, извършен от Свен Гронемайер от австралийския университет "Ла Троуб".

Неговата интерпретация бе представена в четвъртък в археологическия обект Паленке в южната част на Мексико.

Гронемайер е проучил каменна плочка, открита преди години при разкопки в Тортугеро, в мексиканския щат Табаско.

Текстът на нея е бил издълбан преди 1300 г.

Камъкът се е напукал и краят на надписа е почти нечетлив.

Според учения надписът описва завръщането на тайнствения бог на маите Болон Йокте в края на 13-я период от 400 години, еквивалентен на 21 декември 2012 г.

Освен да им кажем Е ха добрютро, друго не се сещам.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #284 -: Декември 01, 2011, 08:37:19 pm »
описва завръщането на тайнствения бог на маите Болон Йокте в края на 13-я период от 400 години, еквивалентен на 21 декември 2012 г.

Интересно кое от всичките егоцентрични изчадия, подвизавали се на тази планета е техният бог...  ;D

А, че не предващават края на света, а края на една епоха, това си го пише във всяка една книга за маите. Германците пак са били в междучасие ми се струва...   :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #285 -: Декември 01, 2011, 08:39:02 pm »
описва завръщането на тайнствения бог на маите Болон Йокте в края на 13-я период от 400 години, еквивалентен на 21 декември 2012 г.

Интересно кое от всичките егоцентрични изчадия, подвизавали се на тази планета е техният бог...  ;D

А, че не предващават края на света, а края на една епоха, това си го пише във всяка една книга за маите. Германците пак са били в междучасие ми се струва...   :rolf: :rolf: :rolf:

Аз проверих. Това е един от деветимата управители на Подземното царство.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #286 -: Декември 01, 2011, 08:40:54 pm »

Аз проверих. Това е един от деветимата управители на Подземното царство.

Хахахаааааааааа маите са ударили джакпота...  :57: :haha: :rolf:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #287 -: Декември 02, 2011, 02:00:14 pm »
Цитат

Тъкмо чета по темата в 'Той говори'. Там се споменава за завръщането на някой си Господар на Жътвата ..  :-\ На 21,12,2012 щяла да се състои т.нар. Велика Жътва + тройно разделяне на душите .. Доколкото успях да схвана, за едни ще е сватба, за други - брадва ..  :P 
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

kaily

• 5145
« Отговор #288 -: Декември 02, 2011, 09:22:50 pm »
Тъкмо чета по темата в 'Той говори'. Там се споменава за завръщането на някой си Господар на Жътвата ..  :-\ На 21,12,2012 щяла да се състои т.нар. Велика Жътва + тройно разделяне на душите .. Доколкото успях да схвана, за едни ще е сватба, за други - брадва ..  :P

Къде това четеш?
Интересна работа, и моят пресантиман е същият. Става разделяне на душите, отсява се зърното от плявата, краят на тоя цикъл завършва, който се опекъл, опекъл, който не е готов - не знам...ама защо пък тройно?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #289 -: Декември 02, 2011, 09:41:30 pm »
Щото играчите от тъмната страна идват от високите измерения и щели да си плащат за гяволъка тука - в 4то негативно, други пък се запътват към 4то позитивно, а останалите марш към 3Д на друго място за да продължават с уроците...  ;D

Книгата се казва "Той говори" на Юлияна Дончева - за справка тази Юлияна не е депутатинката...  :rolf:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #290 -: Декември 02, 2011, 09:48:17 pm »
Аз обаче знам, че точно така ще стане поради други причини, но едно нещо все още ми остава неясно като лондонска мъгла... да го е...  :-\

Как се вписват Едновременните инкарнации в тая схема!?!?!?!?

Е ли целта на един ВА всичките му инкарнации да се финализират на 3Д-то или не е? Щото презумпцията е следната:

Има 1 ВА с например 2000 едновременни инкарнации.
5 от тях например са Доминантни и 1 е Финална.
Останалите са редови.

Е ок, ясно е, че Финалната завършва Играта, обаче останалите какъв го дървят на финала? Дали те ще продължат в друго 3Д докато и те завършат Играта или работата е който спал - спал, който е*ал - е*ал - кака се ожени...  :thinking:

*

kaily

• 5145
« Отговор #291 -: Декември 02, 2011, 10:31:12 pm »
Ми ти си фащай твойте ВА и си ги влачи в четвъртото  :mellow:
Секи му е дадена възможност квото може, това да си завлече.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #292 -: Декември 03, 2011, 10:30:00 am »
Ми ти си фащай твойте ВА и си ги влачи в четвъртото  :mellow:
Секи му е дадена възможност квото може, това да си завлече.

Да, и Робърт Монро при една ОИТ разбирайки, че е финална инкарнация стига до тоя извод / по-точно ВА му подава тази информация:

- - -

Усещах, че може би съществуват и други несъответствия, които бях отхвърлял, затова преди да направя следващата жизненоважна стъпка, аз се обърнах към моето Аз-Там / т.е ВА /за последна серия от въпроси. Щом легнах и се отпуснах, след кратък миг, колкото
едно мигване с окото, контактът бе осъществен.

– Притеснява ме въпросът за влиянията.
– Не трябва да се смущаваш. Ти се научи да се справяш с достатъчно от своите рецептори. Ако рецепторите ти не са във фаза, влиянието няма да се получи.
– Позитивното мислене помага, нали?
Отчасти. Целенасоченото игнориране на входящата информация помага повече. / !!! :P
Всеки жизнен път, който ни се дава, е изпълнен с такива влияния.
– Всеки живот ли? Колко далече назад...?
– Колко назад се връщаме ние ли? Не можем да го съпоставим с вашата система за времеизмерване. Мога ли да ти покажа нещо?
– Разбира се...
... И те бяха там. Хиляди и хиляди редици, всяка светеща с енергия, разширяваща се навън в множество големини от мястото, където бях... моето Аз-Там! Някои редове бяха ярки, някои мъгляви, но всеки завършваше в нещо, което приличаше на излъчващ пласт... друго Аз-Там. Как съм могъл да пропусна такава връзка...?

– Ти не си я пропуснал. Ти смътно си ги усещал по друг начин. Те са сумата отвсички личности, които ние някога сме били, свързани с онези, за които ние мислим, и онези, които мислят за нас. Ярките са онези, които са във връзка с теб в сегашния ти живот.
– Божичко!
– Не, приятелю. Няма бог тук, така, както ти си мислиш. Съжалявам.
– Значи много от тях... много от моите, моите връзки в този живот...

– Нали разбираш, че това не са всички ограничаващи влияния, по никой начин. Когато ние тръгнем, всички любовни връзки или ще дойдат с нас, или ще ни помагат по пътя. Твоята собствена любов, която притежаваш сега – тя идва с нас. Можеш да бъдеш сигурен в това
– Всички ние тук ли сме?
– Има някои все още затворени в някоя от системите от убеждения и други, които ще бъдат вън и вътре в човешкия свят в следващото хилядолетие, но когато ти дадеш знак, ние всички ще се съберем. Така ще стане и с всички други, които виждаш, че са обвързани с нас.
– Когато дам знак... за какво?
– За да си тръгнем.
– Къде?
– Където ти кажеш. Няма нужда да се безпокоиш. Ти ще знаеш.
– Как ще знам аз?

– Ще знаеш, след като направиш изследването си – твоето преминаване по това,което ти наричаш Междущатска магистрала.
– Кога ще го направя?
– Веднага щом се освободиш от интереса си към влиянията.

– Къде отиваме после.
- Ние събирахме познание и опитност и вече сме научили достатъчно тук. Няма причина да стоим повече.
– Разбирам. И затова ли трябва да пропътувам по този път?
– Затова. Има едно нещо, което би трябвало да знаеш. С каквото и да се сблъскаш, нищо, абсолютно нищо не може да ти навреди. Ти си енергия на полето М, независимо от физическото тяло.

– Това е успокоително. Вероятно ще се наслаждаваме на пътуването.
– Не, приятелю. Не ние. Ще го направиш сам. Ние сме твоят охранителен и пътеводен фар, който ще ти помогне да се върнеш обратно. Ние ще те чакаме, за да ни покажеш къде да отидем.
– Но... какво ще стане, ако аз не се върна? Или ако не открия нищо...?
– Ще има друго нас по някое време.
– А с мен какво ще стане?
– Ти ще се присъединиш към нас и ще чакаш. Но няма нужда да мислиш за това. Ние имаме доверие в теб.
– Иска ми се да съм сигурен като вас.
– Можем да ти помогнем за това. Ще ти покажем пример за подкрепата, която ти получаваш тук, в нашия собствен пласт. Искащ ли да го видиш?
– Моля...
... Хиляди ръце, протегнати, за да ме докоснат... очи, гледащи към мен с радост инадежда... зашеметяващо излъчване, което познавам като любов, която ме обгръща и пропълзява във всяка моя частица... всички те, това съм аз... ние сме... и чувство от сладко-горчивия мирис на успеха до болката от раздялата, смесени с радост и смях,
страхът от пренебрегването, слепотата на вярата без откритието, красотата, звукът на пеещи гласове...

Приех това, което ми бе казано. Имах уверението, че ще се върна, въпреки че въпросът за успеха бе друго нещо. Имах добро доказателство, че бях неуязвим, моето Аз-Там, което се носеше из полето М в продължение на хиляди години. Бяхме направени от
едно и също нещо. Колкото до възложената ми задача, разбрах, че беше извън обичайното любопитство. Всичко бе внимателно планирано, дори и ако не знаех как да разпозная онова, което търсех. Искаше ми се да мога да си взема приятел с мен, за да бъда по-малко самотен.
Тогава установих, че няма да бъда сам, че любовното излъчване на полето М ще бъде заедно с мен през цялото време.

'Пътуване извън тялото: безкрайно пътуване'
---

А това, което аз не разбирам е как аджеба ще се оценяват едновременните инкарнации, коя е негативна, коя позитивна .. че и на базата на това да се разделят. Нали уж всичко било опитност ?!?!

И освен това, мойта финална инкарнация може пък изобщо да не й се ходи в 3, 4 +/- D. Откъде накъде някой ще й казва къде да продължи, ади холан!  :mellow: 
« Последна редакция: Декември 03, 2011, 10:34:11 am от gal »
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #293 -: Декември 03, 2011, 10:53:34 am »
При едновременните мисля, че няма как да стане такава оценка. Фактът, че всяка една едновременна има и "лоши" и "добри" проявления в 3Д ми се струва, че неутрализира общия фон. Диванетата от последователните, които са тук за да образуват тъмната полярност са все едно на работа и в същност това им е работата.

Гал, представи си само колко много любов ти е нужна за да се съгласиш да го играеш черният овен в стадото... Честно не знам дали в близките еони бих се наела за такова нещо... А точно за да се съгласиш на това е нужно да си последователна - за да можеш да ЗНАЕШ за какъв чеп си на тая планета и да си помниш задачите... Едновременните нищо не знаят и нищо не помнят - ние сме като малки олигофренчета пуснати в химична лаборатория да си играят с атомни бомби  :rolf: :rolf: :rolf:

Поне аз така мисля.  :-\

*

kaily

• 5145
« Отговор #294 -: Декември 03, 2011, 12:06:11 pm »
Няма ВА, МА, един и много. И това е игра.
Или ако толкова много ви се играе на точно тая игра, то знайте, че вие сте висшите там ВА или квото и да е, и целият свят и всичко съществуващо са ви подчинени, вие ги създавате.
Всеки в своя собствен свят е сам едноличен господ бог и създател, дал или недал свободна воля на тоя оня и доколко.
И ако се чудите кой тогава ви помага - пак вие самите, примерно от вашето собствено цъфнало бъдеще първо сте създали миналото си и после си помагате да си се извървите. И освен това и време не съществува, така че с чиста съвест може да си помагате и от вашето собствено минало....а защо не и настояще.
На мен инфото не ми иде като легна и затворя очи, а по секо време, като постигна вътрешна тишина, с всеки е така.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #295 -: Декември 03, 2011, 12:34:01 pm »
При едновременните мисля, че няма как да стане такава оценка.

Т.е това тройно разделяне касае само последователните, и за тях равнодушие и безразличие по отношение на 'добро' и 'зло' не е вариант, щот така остават пак в 3D  :-\ .. а през това време, докато ги оценяват и разделят, едновременните ще сме си обрали вече крушите и кой откъдето е дошъл ..  :P 

Цитат
Гал, представи си само колко много любов ти е нужна за да се съгласиш да го играеш черният овен в стадото

да, мислила съм го това .. и може би затова тъмните са ми някак си по-симпатични от светлите ..  :P

Цитат
Едновременните нищо не знаят и нищо не помнят - ние сме като малки олигофренчета пуснати в химична лаборатория да си играят с атомни бомби

:rolf:  така е .. аз помня само, че не съм оттук и че съм за малко .. и че ми е някак важно да намеря план за евакуация .. :P

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #296 -: Декември 03, 2011, 12:35:00 pm »
и целият свят и всичко съществуващо са ви подчинени, вие ги създавате.

хм, то това май е било в друга игра, преди да се запишем за тая ..  :P  ако се сещате в 'документите тера' имаше една история за това как са подлъгали съществата от светлина да дойдат на земята ..

Един ден, едно от събиранията на светлинните същества било посетено от едно създание- ренегат, което казало: „Имам да ви предложа едно приключение. В това приключение ще ви поставя в ситуация, в която не можете да победите. Винаги ще губите. Без значение колко умни мислите че сте, никога няма да успеете. Всичко е направено, за да губите.“И светлинните същества се събрали около него: „Хм, но аз съм Майстор, мога да се справя с това! Кажи ми къде да се подпиша!“
И така много проявили интерес към новите преживявания. Игра, в която не можеш да победиш, без значение колко опитваш и какво правиш. Без значение дали имаш вселенско познание, мъдрост, интелигентност, смелост, кураж и сила - нямало начин да се победи. И съществата казали: „Запиши ме“. И той им показал Земята. И създанията от светлина видяли и казали: „Няма проблеми. Мога да се справя с това.“
   ;)

---

Този откъс обаче ни напомня и нещо друго, още по-важно от самото откритие. За какво сме всъщност тук. Не за да победим Играта, а именно - заради безценното преживяване, което не можем да придобием никъде другаде в тази галактика. Без оглед на това дали преживяването е негативно или позитивно лично за вас, то е безценно и неутрално от една по- висока перспектива, която не всички могат да разберат на земен план. Минавайте през нещата в живота, но не забравяйте за какво сте дошли - да се научите и да продължите нататък. Не се вкопчвайте в това тук, защото то е временно. И най-вече - не се пристрастявайте, защото евентуално няма да искате никога да завършите.

---

Буда в своите четири благородни истини казва същото: само чрез непривързаност и липса на желания може да се измъкнеш от самсара: http://tinyurl.com/7vbflrx

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #297 -: Декември 03, 2011, 01:16:19 pm »
Ооо да, Документите Тера са уникални в това отношение  ;D ;D ;D

Всичко що е светла полярност и тези, които по принцип са такива, и тези от ЕИ, които се опитват да приличат на тях са под ножа. В 3Д не можеш да победиш с полярност, а само с неутралитет, тоест баланс. Затова и Светлите нямат силата да победят! Това съм го разбрала отдавна, а и наскоро го установих от личен опит...

През разстояние от около година сънувах как се срещам и с човек от Тъмната полярност, а после и с човек от Светлата полярност. Най-забвното беше асоциацията на моят ум като какви ми ги показа  :57:  - Тъмната полярност беше негър с уголемена глава в горната част на неокортекса, а Светлата полярност беше... блондинка със златно колие с лъчи и полугола...  :rolf: :rolf: :rolf:

Негърът беше абсолютно спокоен, невъзмутим и благ като добрият дядо боже от приказките за деца и излъчващ невероятна сила, а блонди беше невъздържана, емоционална и съответно слаба като сила, обаче имаше хубави цици  :haha: :haha: :haha: ...

Та така де... Единственият начин за евакуация е да спре да ти пука за Играта и измерението... просто друг няма...

*

kaily

• 5145
« Отговор #298 -: Декември 03, 2011, 01:58:06 pm »
Цитат
Буда в своите четири благородни истини казва същото: само чрез непривързаност и липса на желания може да се измъкнеш от самсара:

И това е малко невярно, има и друга тактика - да се наиграеш на самсара и да ти писне. Даже е по-работеща.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #299 -: Декември 03, 2011, 02:19:09 pm »
Цитат
Тъмната полярност беше негър с уголемена глава в горната част на неокортекса

:o  и при мен асоциацията е същата - един приятел, който по принцип си е скандинавски блондин и прилича на ангел, но си е жив гявол, го сънувам чат-пат като негър ..  :P   

Цитат
Единственият начин за евакуация е да спре да ти пука за Играта и измерението... просто друг няма...

Имам странното натрапчиво чувство, че отдавна е спряло да ми пука, но явно на финалната ми инкарнация още не и е ..  :P

Цитат

И това е малко невярно, има и друга тактика - да се наиграеш на самсара и да ти писне. Даже е по-работеща.

е то няма противоречие, тъй като за да тръгне някой да търси изобщо изход от самсара, и за да стигне до четирите истини на Буда, трябва да се е наиграл добре и да му е писнало вече, няма как иначе .. е, има и такива, които стават будисти щото е модерно или щото си търсят среда за изява, но изобщо не ми се коментират ..  :P