Самата дума "унищожен" не ми допада особено.
Но не ми слагайте под пръстите нещо усукано, което не съм написал, намерения, които не съм насочил, докато отричате визии с любимите си визии, които не искате да бъдат отричани, омаловажавате постове, говорейки за омаловажаване, и пишете за критика, критикарствайки. А просто търся, избистрям и също като вас оставям по някой папирус. Но не се сърдя, ако сте решили тъй да видите написаното - щом не ги искате, скъсайте ги и да бъде волята ви. Егото е решило, че е атакувано, и е бил чекнат някой трън. Думите, които е написала Бети, не са по-валидни за мен, колкото за останалите, и обратното, макар и да има и там място за "философстване". И защо под тях не съзряхте засегнатото:
"понякога колкото и различни да ти се виждат две или повече неща, всъщност те може да са едно цяло", в плетката на предходните ми постове? Бяха ли прочетени изобщо? С желание за диалог, за вникване накъде побутвам с тях (и изобщо всеки друг във форума), та да поразровим? Диагонално ли прочете - зачерквайки по презумпция?
(Тук мислех да напиша нещо за атакуването на егото от гурутата, но едва ли е нужно.)
Кайли, от онези си, които са си въобразили, че са натрупали в раницата си с модели достатъчно мъдрост, за да оценяват всички останали и да говорят непрестанно с висок и наставлителен глас, без да стихнат замалко и да се вслушат в онова, което заглушават в забрава. Носът ти е голям и се правиш на интересна с него, повтаряйки мантри, някои от които самата ти не следваш особено. И когато те посрещат с перо, оти вадиш меч? Приказките ти за любов, взаимно помагане по пътя и т.н. са един фарс, а логиката ти - не особено надеждна, но това и други са го показвали. Нищо лошо, а и всички можем да си шлайфаме инструментите. Но явно съм си помислил, че с теб може и да е по-конструктивно, отколкото е. Ала преди всичко ти благодаря за откровеността - най-после каза директно как виждаш и мен.

Във форума разбира се има много ценни думи и блясъци, срещнах симпатични и отворени съзнания. Но се крие и фалшива мъдрост; пробойни всякакви под хоросан; твърдения, основани повече на информираност, отколкото на знания, посветени в лъскане на ЧЗС; има и членове с големи носове, които мигат с червена самовлюбеност и ги заслепяват непрекъснато: "виж мен, виж мен!". Има достатъчно фалшиви морал и мъдрост по света, не са ми нужни такива и от форумци, които само чакат повод да си покажат ноктите на измислени врагове, за да им кажат колко тъпи мухи са, как нищо не разбират от любов или друго, натрапвайки своето виждане, и да се счепкат. Благодаря на тези бърборачи, но не, благодаря.
П.П.: Но най-вече - това, което драскаме сега, е прахосване на енергия и байтове за глупости. И к'во?