Учудвам се, че това не е дискутирано. Днес се навършват 25 години от взрива в централа. Има съобщено точно време, затова и може да се построи карта.Прави ми впечатление Уран на асцендента. Той доколкото знам, управлява ядрената енергетика, а също и неочакваните събития. Вие какво друго откривате?
Цитат на: honi в Април 27, 2011, 05:28:41 amУчудвам се, че това не е дискутирано. Днес се навършват 25 години от взрива в централа. Има съобщено точно време, затова и може да се построи карта.Прави ми впечатление Уран на асцендента. Той доколкото знам, управлява ядрената енергетика, а също и неочакваните събития. Вие какво друго откривате?Се управлява от Плутон....,не от Уран.... :blink:
Цитат на: Марая в Април 27, 2011, 05:32:53 amЦитат на: honi в Април 27, 2011, 05:28:41 amУчудвам се, че това не е дискутирано. Днес се навършват 25 години от взрива в централа. Има съобщено точно време, затова и може да се построи карта.Прави ми впечатление Уран на асцендента. Той доколкото знам, управлява ядрената енергетика, а също и неочакваните събития. Вие какво друго откривате?Се управлява от Плутон....,не от Уран.... :blink:Защо от Плутон? По Уран са всички модерни технологии. :rolleyes: Към Плутон бих отнесла вулканичните изригвания и термо-ядрения синтез, с който се образуват звездите. Все пак не е случайно, че точно Уран е на АСто.
Имало е и затъмнение броени часове преди аварията, но сега не мога да намеря кое точно е било и с какво се свързва.
Нямам книгата, но става дума за лунно затъмнение ден преди катастрофата:"On April 25th, 1986, the day before the fire and explosion at the Chernobyl nuclear plant in the Soviet Ukraine, there was a total lunar eclipse conjunct Pluto..." - http://www.spiritoftruth.org/chernobyl.htm.
January 22, 1918, 9:58 am GMT, in Kharkov, Ukraine (36e15, 50n00) - set for the moment when Ukraine was proclaimed a free, independent and sovereign republic for the first time in tis history.
Стела, затъмнение се наблюдава, когато възлите са до 6-7* от пълнолуние или новолуние. Не е нужно да е съвсем точен съвпада.