Здравей Гост

Аварията в Чернобил

• 23 Отговора
  • 2774 Прегледи
*

honi

• *
  • 96
Аварията в Чернобил
« -: Април 27, 2011, 05:28:41 am »
Учудвам се, че това не е дискутирано. Днес се навършват 25 години от взрива в централа. Има съобщено точно време, затова и може да се построи карта.
Прави ми впечатление Уран на асцендента. Той доколкото знам, управлява ядрената енергетика, а също и неочакваните събития. Вие какво друго откривате?
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Аварията в Чернобил
« Отговор #1 -: Април 27, 2011, 05:32:53 am »
Учудвам се, че това не е дискутирано. Днес се навършват 25 години от взрива в централа. Има съобщено точно време, затова и може да се построи карта.
Прави ми впечатление Уран на асцендента. Той доколкото знам, управлява ядрената енергетика, а също и неочакваните събития. Вие какво друго откривате?

Се управлява от Плутон....,не от Уран.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 27, 2011, 05:35:11 am »
Плутон е на трон при това е ретро....в точна опозижция със слънце...Оста е 5-11-ти...Много от децата се родиха с аномалии...след Чернобилската катастрофа... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Април 27, 2011, 06:18:44 am »

Защо от Плутон? По Уран са всички модерни технологии. :rolleyes: Към Плутон бих отнесла вулканичните изригвания и термо-ядрения синтез, с който се образуват звездите. Все пак не е случайно, че точно Уран е на АСто.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 27, 2011, 06:22:17 am »

Защо от Плутон? По Уран са всички модерни технологии. :rolleyes: Към Плутон бих отнесла вулканичните изригвания и термо-ядрения синтез, с който се образуват звездите. Все пак не е случайно, че точно Уран е на АСто.

Защото става дума за атоми....
Плутон също е планета открита през 20-ти век....Не помня годината , но мисля , че беше 1930...Наред с това атомната бомба сее смърт...и всичко е аналог на Плутон...Той има и основна думичка- трансформация....

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Април 27, 2011, 03:20:08 pm »

Плутон управлява ядрената енергетика и прави точна опозиция на Слънцето - управителя на 8-ми дом на катастрофите. Скоро преди това Луната е минала през нодалната ос, а след това е задвижила въпросната опозиция, отключвайки критичната ситуация. Уран на асцендента може да има изключително ВАЖНО значение. Трябва да се проучи причината за катастрофата, понякога тя не е в сърцето на самата технология, а в помощната апаратура или в електрониката, например. Уран не е случайно там.
« Последна редакция: Април 27, 2011, 03:26:50 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #6 -: Април 27, 2011, 06:11:05 pm »
Имало е и затъмнение броени часове преди аварията, но сега не мога да намеря кое точно е било и с какво се свързва.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 27, 2011, 06:19:27 pm »
Имало е и затъмнение броени часове преди аварията, но сега не мога да намеря кое точно е било и с какво се свързва.

Нямам под ръка книгата на Бренадет Брейди.... :(..
Ако някой я има да погледне и сподели... :blink:

« Отговор #8 -: Април 27, 2011, 06:26:32 pm »
Нямам книгата, но става дума за лунно затъмнение ден преди катастрофата:

"On April 25th, 1986, the day before the fire and explosion at the Chernobyl nuclear plant in the Soviet Ukraine, there was a total lunar eclipse conjunct Pluto..." - http://www.spiritoftruth.org/chernobyl.htm.

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Април 27, 2011, 06:29:13 pm »

Видно от картата - разходяща опозиция на светилата (пълнолуние).
« Последна редакция: Април 27, 2011, 06:45:59 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Април 27, 2011, 06:31:14 pm »
Нямам книгата, но става дума за лунно затъмнение ден преди катастрофата:

"On April 25th, 1986, the day before the fire and explosion at the Chernobyl nuclear plant in the Soviet Ukraine, there was a total lunar eclipse conjunct Pluto..." - http://www.spiritoftruth.org/chernobyl.htm.

Затъмнение в съвпад с Плутон... :rolleyes: :o...Колко буквална може да бъде астрологията ,просто не е за вярване.... :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Април 27, 2011, 06:48:50 pm »
Налице е пълнолуние (опозиция на светилата), но няма затъмнение.
Лунно затъмнение се наблюдава когато северният или южен възел съвпадне с пълнолуние.
Възлите са по оста Овен-Везни, а пълолунието по оста Телец-Скорпион...няма съвпад с възел, за да кажем, че е налице лунно затъмнение.
Посочена е истинската позиция на възлите.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #12 -: Април 27, 2011, 06:51:49 pm »
Стела, затъмнение се наблюдава, когато възлите са до 6-7* от пълнолуние или новолуние. Не е нужно да е съвсем точен съвпада.

« Отговор #13 -: Април 27, 2011, 07:23:35 pm »
На 24.04.1986 наистина е имало лунно затъмнение. Проверих го. 4*  :sc:/ :ta: В Украйна датата може и да е била друга. Не мога да проверя часа в момента.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #14 -: Април 27, 2011, 07:35:56 pm »
Точно така е - на 24-ти е било пълното лунно затъмнение. Извинявам се за предишната неточна информация, която цитирах.
Ето картата. Опозицията Слънце-Луна попада по оста 12-6 дом на картата на Уркайна, като квадратира опозицията Слънце-Нептун.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Април 27, 2011, 07:45:03 pm »
Само че в момента на ядрената катастрофа мунданната карта на Украйна все още не работи.
Независимостта на Украйна, след като се отделя от СССР, се провъзгласява през 1991 година, в годината на катастрофата Украйна все още е част от Съюза, република.
Снощи мислех по тоя въпрос и се чудех картата на СССР ли да използваме. По-долу е дадена друга карта, с по-стара дата, трябва да е тази значи.

Цитат
January 22, 1918, 9:58 am GMT, in Kharkov, Ukraine (36e15, 50n00) - set for the moment when Ukraine was proclaimed a free, independent and sovereign republic for the first time in tis history.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #16 -: Април 27, 2011, 07:49:02 pm »
Да. Забравих да кажа, че гледах втората карта - January 22, 1918, 9:58 am GMT, in Kharkov, Ukraine (36e15, 50n00) - set for the moment when Ukraine was proclaimed a free, independent and sovereign republic for the first time in history.

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Април 27, 2011, 08:21:36 pm »
Стела, затъмнение се наблюдава, когато възлите са до 6-7* от пълнолуние или новолуние. Не е нужно да е съвсем точен съвпада.

Добре де, няма да бъда дребнава.  :confuse3: Примам, че става дума за частично лунно затъмнение.
Именно при тези затъмнения стават най-много беди, инциденти и катастрофи в индивидуален и в глобален план. Съвпадът с Плутон говори, че бедствието ще е с глобални размери и ще засегне голяма маса от хора.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #18 -: Април 27, 2011, 08:25:29 pm »
Затова те обичаме  :blink:, има хора дето биха донесли от 100 кладенеца вода, за да докажат противното.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Април 27, 2011, 08:27:28 pm »
За такива дреболии няма смисъл да се носи вода от 100 кладенеца.
Нямам предвид, че чернобилската катастрофа е такава, не ме тълкувайте погрешно.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.