А кога се разпада квадратът между марс и венера? Знаете ли горе долу дата? 
От 28 септември нататък започва да става разходящ, а на 4 октомври окончателно се разпада - Венера влиза в Дева.
Благодаря ти.
Всъщност вие усетихте ли нещо по-специално от този квадрат? 
Аз да,силна сексуалност,но за сега не реализирана 
Но пък с добри,постъпления за в бъдеще :rolleyes:
аз също го усещам
осезателно (Марс ми е в знака на асц, Венера съвпада с натална Луна) - два професионални ангажимента съм поела, точно както 10 месеца преди това нямаше почти никаква сериозна работа. Единият ангажимент ми харесва, правя го за удоволствие (целият екип е от много готини по-възрастни от мен жени, които са добронамерени - точно като подхранваща Луна), другият ангажимент е много добре платен, но сроковете, екипът... много тежка ситуация, но пък изключително конструктивна, бих плащала да съм в такъв екип и да гледам как се случват нещата на такова ниво.

Скорпион ме покани за тази работа. Веднага усетих каква агресия ще е в екипа, но всъщност добре пасвам на цялата ситуация. И отново бяха на кантар нещата - ако не ме бяха викнали, щяха да загубят проекта, за 1 седмица направихме това, което другите бенефициенти правят от юни. Факт. Но сме работили до 5 сутринта някой дни...убийствено напрежение - Марс в Скорпион.
И нещо друго, което забелязах много сериозно (нали съм с натален квадрат Луна/Лъв - Сатурн, Плутон/Скорпион) - приятелят ми е изцяло по Скорпион и позицията му в живота ми започна да се дублира (да влиза в конфликт) с енергията, която трябва да отдавам по проекта.
Но това е изключително важен период за мен, много неща в наталната ми карта ми станаха ясни. И за съжаление, не съм много доволна за пореден път от проявлението на Скорпиона в моя живот. Скорпионът е изключително подхранващ, но когато е пасивен, оставен на
течението, започнат ли да го заставят да прави неща, когато
ТРЯБВА, а не когато ги усеща... става страшно. Само стелиумът в Козирог ги оправя нещата... Козирогът много ясно вижда реалната ситуация и си върши безропотно работата.