Здравей Гост

Транзити на марс

• 109 Отговора
  • 21116 Прегледи
Re: Транзити на марс
« Отговор #100 -: Септември 21, 2012, 03:50:24 pm »
Романтика,
изглежда те харесва господинът и е много упорит. Нещо марсово в него (освен че е полицай)? Жалко, че не е твой тип.
Да не те подвеждам, но ще напиша каквото ми хрумна по отношение на романтичните връзки. В края на юли, началото на август 2013 ми се струва, че има възможност да се влюбиш и малко по-късно да започнеш връзка, която да стане по-сериозна (или ще започне) към края на лятото, началото на есента. Транзитен Юпитер ще бъде тогава на върха на 5-тия ти дом, откъдето ще тригонира натални Луна (У5) и Меркурий (У7). Транзитен Сатурн и СЛВ в 8-ми ще допълнят до големи тригони двата аспекта. Единственото, което не ми се връзва с картинката, е прогресивна Луна във Водолей (свободолюбив знак) и в 12-тия дом, което може да те направи по-интровертна и желаеща независимост, т.е. нетърсеща контакти, обвързване. Но към края на годината прогресивна Луна ще бъде в съвпад с натална Венера, което може да те настрои на любовна вълна.
« Последна редакция: Септември 21, 2012, 03:55:26 pm от Mirabella »

« Отговор #101 -: Септември 21, 2012, 05:42:37 pm »
Много ви благодаря, момичета  :wub:

Честно казано и реално погледнато на дали ме харесва. На фона на атрактивните колежки няма как да съм привлякла толкова силно влиянието на 30 годишен мъж, че да се влюби.
Убеждавам се за сетен път, че на определена възраст голяма част от униформените (военни, полицаи) мръдват яко, но не искам да обидя никого затова млъквам ;D
Не съм му правила карта, нямам и желание. Показваше ми личната си карта и там видях кога е роден, арменец е (така мисля по фамилията).

Благодаря ти, Мирабелла! Свободата ми е много важна. Мисля, че не бих издържала да бъда с някого 24/7...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #102 -: Септември 22, 2012, 11:04:12 am »
А  кога се разпада квадратът между марс и венера? Знаете ли горе долу дата? :-\

От 28 септември нататък започва да става разходящ, а на 4 октомври окончателно се разпада - Венера влиза в Дева.
Благодаря ти.
Всъщност вие усетихте ли нещо по-специално от този квадрат? :-\
Аз да,силна сексуалност,но за сега не реализирана ;D
Но пък с добри,постъпления за в бъдеще :rolleyes:

аз също го усещам осезателно  (Марс ми е в знака на асц, Венера съвпада с натална Луна) - два професионални ангажимента съм поела, точно както 10 месеца преди това нямаше почти никаква сериозна работа. Единият ангажимент ми харесва, правя го за удоволствие (целият екип е от много готини по-възрастни от мен жени, които са добронамерени - точно като подхранваща Луна), другият ангажимент е много добре платен, но сроковете, екипът... много тежка ситуация, но пък изключително конструктивна, бих плащала да съм в такъв екип и да гледам как се случват нещата на такова ниво.  :P ;) Скорпион ме покани за тази работа. Веднага усетих каква агресия ще е в екипа, но всъщност добре пасвам на цялата ситуация. И отново бяха на кантар нещата - ако не ме бяха викнали, щяха да загубят проекта, за 1 седмица направихме това, което другите бенефициенти правят от юни. Факт. Но сме работили до 5 сутринта някой дни...убийствено напрежение - Марс в Скорпион.

И нещо друго, което забелязах много сериозно (нали съм с натален квадрат Луна/Лъв - Сатурн, Плутон/Скорпион) - приятелят ми е изцяло по Скорпион и позицията му в живота ми започна да се дублира (да влиза в конфликт) с енергията, която трябва да отдавам по проекта.

Но това е изключително важен период за мен, много неща в наталната ми карта ми станаха ясни. И за съжаление, не съм много доволна за пореден път от проявлението на Скорпиона в моя живот. Скорпионът е изключително подхранващ, но когато е пасивен, оставен на течението, започнат ли да го заставят да прави неща, когато ТРЯБВА, а не когато ги усеща... става страшно. Само стелиумът в Козирог ги оправя нещата... Козирогът много ясно вижда реалната ситуация и си върши безропотно работата. 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #103 -: Септември 22, 2012, 11:14:54 am »
И още нещо видях много ясно - моето Слънце е в секстил с Асц и цял живот ми е било къде, къде по-лесно да разработвам Слънцето, а не Луната си (квадрата). И реално там нещата се случват, почти без моя намеса, или намесата ми е ВИНАГИ без изключение хармонична, на място и приета от другите. Сега доста сериозно ще трябва да си помисля какъв партньор точно искам, за да съм все пак в емоционален баланс.  ;)

Моят сегашен приятел има връзка по натал Асц - Луна и то една стабилна Луна в съвпад със Сатурн и Плутон - винаги получава подкрепа и от семейството си и от институции и то възрастни жени за емоционалните си прищявки и едно изолирано Слънце в падение на никъде и почти никакъв огън в натала....страхлив е, манипулативен, и има психически "отклонения" (някой ги наричат мечтателност по Луна, за мен е липса на способност за виждане на реалността, изолираност, самота, никакви приятели мъже и дори сериозна инфантилност). Много податлив на внушения. И абсолютно огледало - каквото направя аз го прави и той. Много странна ситуация - все едно общувам със себе си, а не с друг разумен човек.  ;) 
« Последна редакция: Септември 22, 2012, 11:29:07 am от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Септември 22, 2012, 11:22:47 am »
Вчера с точен съвпад на тр. Марс с Асц. се чудех кой ли ще ми се натресе, но предположенията ми не се оправдаха, много спокойно мина всичко... Но все пак Марс си свърши работата - дойдоха две достолепни матрони и когато колежката ме представи, че аз съм човекът, превел целия проект, двете лелки се държаха доста дръпнато и надменно... Но любезно и с усмивка успях да овладея ситуацията, макар че енергията им от самото начало ми се стори неприятна, излъчваха вибрация на враждебност... После колежката пое ситуацията, тя е с Луна в Близнаци в съвпад с Дсц. и умее да омайва със сладки приказки. През цялото време двете госпожи стояха отделени от останалите, но когато шеговито казах на другата колежка, че има шанс да омекнат след изпиване на 3та или 4-та чаша вино, така се случи, просто си имам нюх за такива хора и ситуации.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #105 -: Септември 22, 2012, 07:11:42 pm »
Браво, лили, няма да се вързваме на лелки, я  :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #106 -: Септември 22, 2012, 10:52:35 pm »
Вчера с транзит на куспидата на трети дом - пътувах до родния си град и се върнах същия ден (общо 7 часа път) и като се прибрах вечерта в 21:00 веднага се преоблякох и заминахме за планината при свекито и малката. Куспидата на 3 дом ми е скорпионска, майка ми емоционално ме принуди да отида на помен на баща си - изобщо не исках да ходя, тръшках се предния ден, за мен починалите не са на тия гробища, те са си част от нас... без коментар... Марсът е бил и в полуквадрат към управителя на 3 дом - Плутон, който ми е в 1 дом  :blink:
The only distance is that which we create!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #107 -: Септември 24, 2012, 08:16:11 am »
Вчера имах Марсов възврат в 8-ми и опозиция на Марс към натално Слънце - никаква проява. Нямаше прилив на енергия, дори напротив - чувствах се изтощена физически и емоционално. Иначе, от както транзитен Марс е в 8-ми дом, на дневен ред излязоха въпроси свързани с наследства. Но в деня на точния аспект, не се случи нищо особено.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Септември 24, 2012, 08:22:59 am »
Тоя уикенд покрай съвпада на тр. Марс с АС избълвах толкова змии и гущери вкъщи  ;D, но поне свърших и полезна работа - хванах стирка и прахосмукачка и изчистих навсякъде, опрах завивки и пердета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #109 -: Юни 13, 2013, 07:48:20 pm »
Как действа според вас аспекта транзитен марс тригон уран? :-\Транзита на марс е в 11 дом.

Марс е У10ти в 10ти,а уран е У7ми и 8ми.